produkty ANKY

Anky Cardinal
angelika04, .. CARDINAL 😉
Nasturcja-Renata   Moi trzej mężczyźni :)
27 marca 2010 17:25
arivle   Rudy to nie kolor, to styl życia!
27 marca 2010 18:09
Nasturcja-Renata dlaczego mi to zrobiłaś? Ja chce Navy, a i tak już jestem bankrutem!
Dzwonilam tam się dowiedzieć i na stronie jest błąd, bo z ujezdzeniowych to tylko 3 ogólnie były dostepne cardinal dusk blue i grey.
Reszta to wszechstronne
27 marca 2010 18:14
arivle ja w pierwszej chwili pomyślałam o grey, ale jak bym jeszcze jedną szmatę przywlokła do domu, to narzeczony by mnie na 100% wyeksmitował  😉

Poza tym navy jest piękny, więc bierz  😉 bo za taka cenę, to standardy się rzadko zdarzają

PS Likier doczytaj do końca co jest napisane na aukcji  😉 Jest na samym dole sprostowanie
Wybacz, nie wchodziłam potem, mnie to bardziej te kantarki na sąsiedniej aukcji kręcą, niż pady z tych nowych kolekcji:P
arivle   Rudy to nie kolor, to styl życia!
27 marca 2010 18:22
Nasturcja-Renata ale ja jestem tak do tyłu ze wszystkmi wydatkami. Jeszcze jak na złość muszę kupić rudej witaminy, no i jeszcze krowa obciera się od kantara.  🍴
Ale może ktoś mi zasponsoruje...
27 marca 2010 18:24
arivle rozumiem  😉 Najważniejsze zdrowie i dobro konia  🙂
Dorotheah   मेरी प्यारी घोड़ी
27 marca 2010 20:36
Likier,
No co Ty 😉
  Pierwszy się już kliknął. Oczywiście sam się kliknął.  😁
tak witałyśmy wiosnę, grass

zapisuję się do klubu świeżej trawki Anky  🤣
genialne są owijki Anky, lepsze niż Eskadronowe
Fantazja- grass jest naprawdę fajny. Nie lubię zielonego, ale ten odcień jest śliczny.
A z konia to Ci się niezła parówka zrobiła. Pamiętam, że miałyśmy porównywalne i podobne do siebie konie, nie? Takie chude przecinki bez szyi.  😉 Fajną masz teraz parówkę.  😀
Dorotheah   मेरी प्यारी घोड़ी
28 marca 2010 11:09
Fantazja, jak dla mnie najpiękniejsze Wasze wdzianko 🙂
A zmiany w klaczce bardzo fajne.
tunrida, oj tak, pamiętam, strach było wsiadać, dziękujemy  :kwiatek:
Dorotheah, dziękujemy bardzo  :kwiatek:
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
28 marca 2010 22:57
Dusty Lilac

duzo ładniej prezentuje sie na koniu niz sam 😜
Zairka- wow. Naprawdę fajnie. Tak delikatnie.
Zairka, o rany w ogóle nie wygląda jak w sklepie! Pokaż jeszcze jakąś fotę w innym świetle z tej samej jazdy?
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
28 marca 2010 23:29
prosze :kwiatek:
No i cała Anky. W każdym świetle pewno troszkę inna.  😉 Mi się bardziej podoba wersja w pełnym słońcu wpadająca w róż, niż ta fioletowa.  😉
Zairka, teraz widać, że to ona 🙂 ślicznie 🙂
dziewczyny, dopasowała któraś z was jakieś owijki do padów PEA i STONE GREY?  albo ma na zbyciu te owijki?  👀
Severus   Sink your teeth into my FLESH
30 marca 2010 10:34
sillke - nie wiem czy przypadkiem w katalogu Busse nie mają owijek stone grey  😉 Ale nie jestem pewna, trzeba sprawdzić; katalog możesz ściągnać ze strony Oksera
Chyba uda mi się Sandy załatwić! - jeszcze nie jestem w 100% pewna, ale na 98% może  💘 - jak będę miała pewne, pewniusieńkie info to wskoczę z tym do ogłoszeń, ale poszukiwacze Sandów grzać portfele hihi. W ogóle to Burza masz klapa ode mnie  🤬 - przez Ciebie mam wrażenie, że wszystkie pady Anky mówią do mnie "weź mnie ze sobą, no weź" hihi
na photoblogach trafiłam na to: http://www.photoblog.pl/sklepkonie/62006374  ja tam przez photoblogi nie kupuje, ale poszukiwacze alt rosy może się dogadają na wysyłkę za pobraniem 🙂
Andre   I am who I am
30 marca 2010 18:30
insanity wątpię 😉 Te zdjęcie było chyba już na 3 photoblogach i za każdym razem ten fbl został usunięty przez właściciela albo zmieniona nazwa.... A za pobraniem to też mogą Ci wysłać paczkę pełną sucharków czy co kolwiek innego...
Cariotka   płomienna pasja
30 marca 2010 18:39
napewno to podpucha...bo kto sprzedaje alt rose za 100 zł 😎
Może mi ktoś powiedzieć co to za kolor?

http://cgi.ebay.co.uk/ANKY-Dressage-GP-Saddlepad-One-size-Used-Suede-feel_W0QQitemZ220578594322QQcmdZViewItemQQptZUK_Horse_Wear_Equipment?hash=item335b823e12#ht_500wt_1182

Zastanawiam się i nie mogę nic wymyśleć  🤔
wydaje mi sie ze to pebble 🙂
bardzo stary bo jeszcze z kwadratowym przodem
może to być sand/tann
http://members.multimania.nl/ankypads/home.htm

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się