Dzwonilam tam się dowiedzieć i na stronie jest błąd, bo z ujezdzeniowych to tylko 3 ogólnie były dostepne cardinal dusk blue i grey. Reszta to wszechstronne
Nasturcja-Renata ale ja jestem tak do tyłu ze wszystkmi wydatkami. Jeszcze jak na złość muszę kupić rudej witaminy, no i jeszcze krowa obciera się od kantara. 🍴 Ale może ktoś mi zasponsoruje...
Fantazja- grass jest naprawdę fajny. Nie lubię zielonego, ale ten odcień jest śliczny. A z konia to Ci się niezła parówka zrobiła. Pamiętam, że miałyśmy porównywalne i podobne do siebie konie, nie? Takie chude przecinki bez szyi. 😉 Fajną masz teraz parówkę. 😀
sillke - nie wiem czy przypadkiem w katalogu Busse nie mają owijek stone grey 😉 Ale nie jestem pewna, trzeba sprawdzić; katalog możesz ściągnać ze strony Oksera
Chyba uda mi się Sandy załatwić! - jeszcze nie jestem w 100% pewna, ale na 98% może 💘 - jak będę miała pewne, pewniusieńkie info to wskoczę z tym do ogłoszeń, ale poszukiwacze Sandów grzać portfele hihi. W ogóle to Burza masz klapa ode mnie 🤬 - przez Ciebie mam wrażenie, że wszystkie pady Anky mówią do mnie "weź mnie ze sobą, no weź" hihi
na photoblogach trafiłam na to: http://www.photoblog.pl/sklepkonie/62006374 ja tam przez photoblogi nie kupuje, ale poszukiwacze alt rosy może się dogadają na wysyłkę za pobraniem 🙂
insanity wątpię 😉 Te zdjęcie było chyba już na 3 photoblogach i za każdym razem ten fbl został usunięty przez właściciela albo zmieniona nazwa.... A za pobraniem to też mogą Ci wysłać paczkę pełną sucharków czy co kolwiek innego...