Oferta Lidla, Netto i innych niekońskich marketów

Maddie   Hucykowa demolka na wakacjach
22 marca 2010 17:18
Isilya pozwolę sobie odpowiedzieć za Severusa.
Nas interesuje praktycznie wszystko  😁
[quote author=misery21 link=topic=485.msg515619#msg515619 date=1268249893]
W końcu w gdańsku powstaje decathlon 😉

a kiedy on ma być oddany do użytku? ; p
[/quote]

Z tego co wiem jesienią. 😉
Isilya   Free Your Mind
22 marca 2010 19:25
Maddie, asortyment zależy oczywiście od danego sklepu i tego, ile ma miejsca na końskie rzeczy, ale z takich "nowości", o których pamiętam to np. koszulki polo filmy Elt (kolor czerwony i granatowy), polary Eqiutheme, czapraki ujeżdżeniowe (brązowe i czarne) zdobione wyszytymi złotą/żółtą nicią liśćmi, derki siatkowe, przecenione derki zimowe Busse, brązowe ogłowia z nachrapnikiem meksykańskim, czarne ze szwedzkim, no i jakieś nowe kantary też powinny być 🙂
moim zdaniem koszula śliczna  😍

spodnie takie sobie, może dlatego ze nie lubie tych z nogawkami ( jeszcze nigdy nie znalazłam dlugości na mnie ) i kolor maja taki poszarzałay...
asds   Life goes on...
23 marca 2010 12:35
Spodnie takie sobie, ale koszula jak dla mnie super 🙂

Thaya 🚫 Czy nadal przy zakupie w Deca 2 karm  psich 500 po 15 kg jest ten rabat?
u nas nigdy nie bylo takiej promocji. Kazdy sklep moze swoje "Zestawy" robic.

Kurcze właśnie mnie męczy ta koszula, czy ją ściągać czy nie, bo to wymaga mega walki o zamówienie.
Bee.   przewodnicząca chaos serce ma przebite strzałą.
23 marca 2010 14:00
thaya, a mi się i koszula i spodnie podobają, aczkolwiek spodnie niestety nie na moją figurę. za to na koszulę sama bym się pokusiła.  😜
thaya mi się i koszula i spodnie podobają i nawet patrząc na cenę nie będą jakieś koszmarnie drogie (przynajmniej taką mam nadzieję;]).
koszula ma znośną cenę gorzej ze spodniami.
a czy ktoś wie kiedy otwarcie decathlonu w piesecznie? przepraszam jeśli już ktoś pytał  :kwiatek:
4 kwietnia chyba (kwiecień pewny, ale dzień możliwe, że sobie uroiłam🙁)
na pewno nie, pod koniec kwietnia jest szkielet i zatowarowanie, otwarcie w maju blizej środka
smarcik   dni są piękne i niczyje, kiedy jesteś włóczykijem.
24 marca 2010 06:35
thaya walcz o koszulę, jest super! ale spodnie bym odpuściła, raczej nie byłoby zbyt wielu chętnych na taki hmm oryginalny produkt, zwłaszcza jeśli cena nie przyciąga.
Thaya-walcz, koszula swietna! 😀 jak juz bedzie dostepna to ladnie sie do kogos usmiechne o zakup 😉
Severus   Sink your teeth into my FLESH
24 marca 2010 08:49
Isilya - przede wszystkim takie szare plastikowe strzemiona, chyba France Cheval (są na stronce francuskiego go sporta)

Maddie - dokładnie  🤣
Isilya   Free Your Mind
24 marca 2010 18:04
Severus, te plastikowe strzemiona to były jakiś czas temu i niestety nie wiem czy jeszcze będą dostępne. Teraz, jako nowość, weszły jakieś zwykłe metalowe z elastycznymi wstawkami po obydwu stronach.
ma ktoś jakieś przecieki czy po świetach będą znowu końskie artykuły w Netto i Lidlu?
tadaam  😅 koszula po cichaczu zamówiona 🙂 asekuracyjnie po2 sztuki z rozmiaru 🙂 za 5-6 dni trafi na Targo.

Mam do was prośbę. Jakbyście przeglądały jeździecki na stronie Deca i znalazły jakieś błędy w opisach to dajcie znać z linkiem na PW z opisem co tam nie pasuje. Tylko omijajcie produkty oznaczone KONIEC SERII, bo to już nie do ruszenia.
thaya zgineła mi kurtka Fouganza za 219zł  😤..czy jest szansa że jeszcze będzie przeceniona?
ma ktoś jakieś przecieki czy po świetach będą znowu końskie artykuły w Netto i Lidlu?

no właśnie  ❓ ❓ ❓
25 marca 2010 07:46
Isilya - a jest jakakolwiek szansa, ze jeszcze będą? Bo już sie wzięłam za ściąganie ich z Francji...
Apropos dechatlona w Piasecznie, tak myślałam, że się w kwietniu nie wyrobią. Chociaż z zewnątrz już jest przyzwoicie.

25 marca 2010 14:04
Dzwoniłam do Lidla.
Tym razem była bardzo miła pani i bardzo poinformowała. Zapisała moją propozycję i powiedziała, że jeżeli będą jakieś promocje to pojawi się to w gazetce (zapisała również, z jakiego miasta jestem). I pani powiedziała, że art. jeździeckie pojawiają się co jakiś czas ale nie powiedziała nic konkretnego na ten rok. Trzeba czekać, ale myślę, że lepszy efekt by dało, gdyby więcej osób zadzwoniło i "zgłosiło propozycję".
Isilya   Free Your Mind
25 marca 2010 17:49
Severus, widzę, że Ci nieźle na tych strzemionach zależy 🙂
Ale niestety nie mam pojęcia, czy jeszcze się u nas w Polsce pojawią. Jak jakiś produkt wchodzi ponownie po dłuższej przerwie lub w ogóle po raz pierwszy, to my pracownicy, dowiadujemy się dopiero o tym przy przyjmowaniu dostaw. Wcześniej nie dostajemy żadnych informacji na ten temat.
26 marca 2010 08:13
Isilya - bardzo bardzo  😁 strasznie mi sie podoba ich kolor, a wiekszosc dostepnych plastikow jest czarna; na szczescie znalazlam zamiennik, i to nawet u nas, nie za granica, wiec po przeczytaniu Twoich postów (i probach zamowienia ich przez go sporta) stwierdziłam że na razie nie ma szans, by je dostac. W rezultacie jada do mnie inne szare plastiki z oksera  😉
deborah   koń by się uśmiał...
26 marca 2010 08:16
Maddie, podaj numer 🙂

thaya, co można zrobić zeby zdobyć taką koszulę?
26 marca 2010 10:08
Infolinia do Lidla: 800 507 777
Połączenie darmowe na terenie kraju  😉
Cariotka   płomienna pasja
26 marca 2010 13:07
Hej. Jutro wybieram się do babci na śląsk🙂 i postanowiłam zahaczyć o Decathlon. Jest coś ciekawego? Jakieś promcje?
Kochane, dojechały koszule. Zaskoczyły mnie trochę, na szczęście pozytywnie. Ale do rzeczy:
1. wszystkie zapięcia na zatrzaski czy jak zwał tak zwał napy.
2. rękaw zawijany ze specjalną patką z zatrzaskiem do spięcia.
3. na plecach, a włąściwie na łopatce, niewielki haft gałązki z listkami
4. po bokach elastyczne części. (fragment takiej wstawki na zdjęciu z haftem)
5. nie są jedynie w kratkę, obok tego wzoru są nadrukowane niewielkie białe kwiaty/liście
6. materiał całkiem przyjemny jak na koszule.

Wstawiam zdjęcia ale robione komórką więc jakość taka jaka jest🙂 Nie mogę robić aparatem na sklepie :P

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się