jakbyś była zainteresowana tym siodełkiem http://www.dlakonia.pl/sklep/page/product/product/444 to koleżanka kupiła za 950zł, ale nie pasuje na jej konia i chce za 800zł sprzedać. Jeszcze ma się spytać rymarza czy da się przerobić, jeśli nie to na pewno będzie chciała sprzedać.
Karola Ty wiesz, ze gdybym mogla to ja bym sie tam do Ciebie teleportowała i w odwiedziny i na zdjęcia!! 😍 Ale tak jest zawsze.. że szewc bez butów chodzi hihi A no.. w sobotę zaczynamy sezon 🏇
no tak, w Pl tez w sobote otwarcie sezonu! Czadersko 🙂
Olga, tylko powiedz ktorym teleportem, to wyjde po Ciebie naprzeciw 🙂
Dodofon, tak sie rozprezamy, szkoda, ze nie mam zdjec, jak wsiadlam na tego pierwszego we wrzesniu - istna katastrofa. Teraz godzinami moge przegladac te zdjecia, a jak widze siebie w lustrze, to az sie usmiechne 🙂 Moze uda mi sie pociachac jakos filmik i wrzucic.
Dodofon, u nas jest roczniak z kwietnia 2009 jeśli to Ci coś pomoże.
czy mogłabyś mi przy okazji ZMIERZYĆ tego konia? znaczy jego wzrost w kłębie?? kurcze, nie wiem czy mój jest kurduplem czy nie... jakiś taki mikry jest... (co prawda chodzi z innymi żrebolami 2009 z duzych ras... wiec wydaje się mikry) ale jakiś kurdupel... się wydaje
Ja bym do Marka pojechala na freestyle.. ale troche daleko żeby ciągać konia na jeden czy dwa przejazdy reiningowe. Za to na Partynice pewnie wpadnę towarzysko, może na zdjęcia🙂 W Rzeszowie reining jackpot i CRI już za nami. Dzisiaj był też kurs, jutro druga część. W weekend kurs dla zawodników i sędziów oraz zawody PLWiR.
Tylko że u Pana Marka zawody są przesunięte na pierwszy tydzień maja zmiany są podane u niego na stronie. Ja chcę wystartować i mam nadzieję że dojdzie ten nasz start do skutku 🙂
My też jedziemy i tu i tu! Chyba że kasy zbraknie.... Marek planuje też towarzyskie zawody po świętach, 10 kwietnia. Na razie nic konkretnego nie wiem ale pewno będzie na ich stronie.
Reining jackpot: Bogdan Czarnik na Brat With a Gun 69,5 drugie miejsce Rafał Dolata na 3 letnim Recklessie trzecie miejsce tez Rafał chyba na Mega Rockym i Justyna Elżbieciak na Whiz A Woody. Nie znam dokładnych wynikow bo nie jestem na miejscu. Damian wrzucił wyniki z CRI na WWR więc pozwolę sobie skopiować:
W zawodach CRI wystartowalo 7 zawodników. 1-Bogdan Czarnik na Scorps Tuffy-69pkt. 2-Aleksander Jarmuła na Flames O Rima-68pkt. 3-Lothar Koenig na Arcletic Louis-68pkt. 4-Paweł Czechowicz na Arcletic Jac-66,5pkt. 5-Bogdan Czarnik na Brat With A Gun-66pkt. 6-Rafał Dolata na Mega Rocky-64,5pkt. 7.Aleksander Jarmuła na Major N Smart-61,5pkt.
CRI Junior 1-Anna Elżbieciak na 2 koniach 68,5pkt. 2-Justyna Elżbieciak