w końcu rozdziewiczony Grass
Fantazja, wow wow wow wow!! pięknie, bosko, cudownie i w ogóle szał ciał😀 powinnaś dla porównania wstawić zdjęcie z początków pracy w jakimś zwykłym czapraku, w niedopasowaniu kolorystycznym (jak masz takie oczywiście😉) i jeszcze bardziej by było widać jaka zmiana u Was zaszła😀 no normalnie +100 pkt do lansu😀 a kolor zdecydowanie jej😀
Breva, dziękujemy :kwiatek: mamy takie zdjęcia, ale to nie wątek do tego 😉
obecny wygląd to po przerwie 3 miesięcznej, myślę że nie jest źle
a zieleń od zawsze z nami 🤣
Pięknie ubrana i zupełnie przyzwoicie zawinięta! Powinnaś zawsze ją zawijać 😜
Fantazja nie poznałam jej na początku 😲 dopiero jak spojrzalam w Twoj avatar. Sierra ma racje 😜
Fantazja 😍 , zachęciłaś mnie żeby rozdziewiczyć swojego grassa 😀
Sierra, dzięki, następne zawijania mam nadzieję będą lepsze
ewciaa_, dzięki, wiosna mnie natchnęła na green grass
equi.dream, pewnie że tak, jak nie teraz to kiedy?
ok, to jutro sądny dzień 😀
equi.dream, i koniecznie fotki 😀
Ej, a czemu u Was te anky są takie krótkie?😀 U wielu osób zauważyłam..
Ja mam siodło 18 i mi sporo wiecej tego padu wystaje 😀
Fantazja, ALE CUDNIE!!!!!!!! Więcej i częściej takich obrazków 🙂 prześlicznie 🙂
Fantazja bosko! 😀 Co tam pad - koninka wygląda super! 🙂
Likier, diamanty mają np. długą tybinkę, u mnie może dlatego, no i Fantazja nie jest szczurkiem
Burza, dziękujemy ślicznie :kwiatek:
Raven również dziękujemy :kwiatek: 😡
Fantazja, ja tez mam sporego konia ponad 170 cm 🙂
Fantazja ja również jej nie poznałam 😲 PIĘKNIE! 😍
Ale Grass ma piękny kolor!
Fantazja, brak słow 😜
Likier, pokaż zdjęcie i jakie masz siodełko? tak przeglądam zdjęcia w szmatoholikach i w większości siodeł uj tak samo mało padu wystaje
LOVELY, Niewidzialna ojej 😡 dziękuję ślicznie :kwiatek:
Fantazja, ja myślałam, że to koń Koniczki 😲
Faktycznie - i Grom i Fantazja są gniade. Łatwo o pomyłkę 😉
Azbuka, może na tym zdjęciu, Groma widziałam na żywo, nie jest podobny, Fantazja już bardziej podobna do Brzaska forumowej Pineski
_kate, dzięki :kwiatek:
Mówię ci, że na tym zdjęciu Grom - jak w pysk strzelił 😎
A właśnie, co u Pinesski 👀?
Jakoś tego podobieństwa nie widzę 😉
No dwa gniade w zielonym. Ale chyba nie poczułaś się urażona porównaniem Koniczko?
Fakt, teraz widzę: Fantazja jest drobniejsza od Groma. A w Grassie im do twarzy 😀
Czemu miałam się poczuć urażona? Po prostu byłam zdziwiona tym porównaniem bo to 2 zupełnie różne konie, tyle że oba są gniade 😉
Dla mnie też nie podobne są to siebie 😉 Chyba, ze chodzi o podobienstwo w posiadaniu kompletu anky grass ;P
może założymy jakiś fanclub grassa? 😁 ja też mam, ja też 💃 😁 foty mam nadzieję w weekend będą 🙄
Ja jestem właśnie po pierwszym praniu nowej Anki i ufff, co za ulga, nie spurchliła się Nadal sztywna i puchata. Tylko to oznacza, że znów wraca mi miłość do Anek.... No i ten grass na gniadych- kusicie 😜
Libella, na szczęście przypadku spurchlenia nie było od dawna 🙂
Teoretycznie wiem, ale miałam schizę, 3 mi się kiedyś spurchliły jeden po drugim 🙄 Także jestem mile zaskoczona 🙂