Czy ktoś stacjonuje w Anka Rancho? Mam kilka pytań.
Dada, zdaje się że Thilien, możesz ją spotkać w wątku o młodych koniach
Wiecie może gdzie i kiedy odbędą sie towarzyskie zawody (skoki) ??Interesuje mnie Warszawa jak i okolice :kwiatek: 💘
W Warce będą zawody treningowe juz na dworzu najprawdopodobniej, chyba 11.04 , ale dokładnie jeszcze nie wiadomo , trzeba śledzić ich strone internetowa 😅 😅 ja jadę na bank, byłam 20.03 i baaardzo mi sie spodobało.
Arimona to ja wpadam robić wszystkim zdjęcia 😀
Orientujecie się jaka cena jest w Jeziórku teraz?
frodoslaw, w Stajni Złotkowskich 700, w Iskierce koło 1100 <coś, chyba, nie dam rąk uciąć>
Arimona to ja wpadam robić wszystkim zdjęcia 😀
wpadaj obowiązkowo, musza wyjść piękne zdj. na białym kwarcowym piachu w Warce 😍
a podasz strone?, ?prszę"*"*"*Może wbije z moim kucem:*
a podasz strone?, ?prszę"*"*"*Może wbije z moim kucem:*
polecialo pw 😉
a w skrocie to na off. stronie Warki propozycje sie pojawiły w miarę na czasie.
wpadaj obowiązkowo, musza wyjść piękne zdj. na białym kwarcowym piachu w Warce 😍
halowe tez niezgorsze wyszły 😉
http://interhorse.pl/index.php/gallery/index/3-20-marca-parkur-otwartywłasnie z zazdrością obejrzałam... 🙂
[quote author=Arimona link=topic=46.msg527566#msg527566 date=1269289310]
halowe tez niezgorsze wyszły 😉
http://interhorse.pl/index.php/gallery/index/3-20-marca-parkur-otwartywłasnie z zazdrością obejrzałam... 🙂
[/quote]
Musisz przyjechac następnym razem, a nie zazdrościć. 🤬
Atmosfera byla świetna 🏇
a moje zdj. najlepiej powychodziły hehe 🤣
Iskierka obecnie 1050 zł 🙂
Arimona, zazdrościć to ja zawsze troszkę będę - bo ja boję się skakac i podziwiam tych co sie nie boją 🙂
i jeśli tylko czas mi na to pozwoli to bardzo chętnie pojade na nastepny parkur otwarty - zobaczyć Warkę przede wszystkim 😉 moze komuś poluzakuję przy okazji 😉
Burza - Jeśli dobrze kojarzę stajnie, to jedna osoba od nas ze stajni trzyma tam swojego drugiego konia - są bardzo zadowoleni, o cenę mogę dopytać ewentualnie 😉
ewuś, chętnie chętnie, może być na PW 🙂
edit- pewnie koleżanka stoi z Lap Bejem? 😉
Nie 😉 Chyba, że Lap Bej ma robocze imię Czarny, to tak 😉
Arimona, zazdrościć to ja zawsze troszkę będę - bo ja boję się skakac i podziwiam tych co sie nie boją 🙂
i jeśli tylko czas mi na to pozwoli to bardzo chętnie pojade na nastepny parkur otwarty - zobaczyć Warkę przede wszystkim 😉 moze komuś poluzakuję przy okazji 😉
może sie jeszcze kiedyś przełamiesz? 🙄 🏇
Jednego pingwina aromerowskiego juz przerabiamy na skoczka 🤣
Ale przyjeżdżaj, chociaż luzako-towarzysko, na pewno będzie fajnie. 😅
Arimona a faktycznie trenerzy z Warki pomagali i podpowiadali?
Szczerze nie wiem dokładnie, jak było z innymi bo latam w tam ta i s powrotem i zdążyłam zobaczyć tylko przejazdy trenerów na swoich koniach - ale ja w każdym razie miałam swoja trenerkę + p. Platos i było rewelacyjnie! (myślę ze u innych było podobnie jak u mnie, chyba ze ktoś przyjechał ze swoim trenerem który sobie nie życzył komentarzy, albo może to tylko na widok mojej laickiej jazdy p. Platos nie wytrzymal i musiał skomentować :lol🙂, 🏇
Bardzo słuszne uwagi, wylapal momentalne mój problem z jednym z moich koni i potrafił mi krok po kroku powiedzieć co mam zrobić i komentować na bieżąco.
Bylo na razie bardzo kamieralnie, malo osób i każdy mial sobie do dyspozycji cala hale i parkur.
Ale Zbigniew Płatos, tak? Bo Jarosława Płatosa wydaje mi się, że też dostrzegłam na zdjęciach 😉
Dzięki, może i ja się kiedyś wybiorę. W sumie bardzo fajny pomysł 🙂
Nie ma za co 😅 , serdecznie polecam! Ja byłam bardzo zadowolona, te zawody mi kosztowali tyle samo co wyjazd do aro na regionalki albo nawet niektóre towarz. (do którego mam 4 km), a pożytku i pozytywnych emocji nieporównywalnie więcej.
Burza fajnie ze zdjęć ta stajnia wygląda, jak dla mnie bardzo pozytywnie. Daj znać jak cenę poznasz 😉
Byłam jesienią oglądać tą stajnię, cena miała być 1200. Nie podobało mi się zwłaszcza to, co mówił właściciel.
Nie chciał pokazać swoich koni w boksach, miał teorie na temat wybierania obornika (nie za często, bo musi być materac i musi grzać) i tym podobne rewelacje.
ewuś, Czarnego też znam 😉
Paa no tak.. Mogło by być za pięknie. Szkoda ale może są jakieś pozytywne opinię.
To mogło być tylko takie pierwsze wrażenie, może pensjonariusze go wychowali? Poczekaj na opinię mieszkańców.
Ja sie nie dziwie ze nie chciał pokazac swoich koni w boksach. Nie miał takiego obowiązku.
Mogl pokazac boksy hotelowe, całą infrastrukturę.
Stajnia wygląda bardzo fajnie na zdjęciach🙂
ps. jak do mnie ktos przyjezdza to nie lecę pokazywac swoich koni. Tym bardziej jak przyjezdza obca osoba.