[quote author=TA-KI link=topic=2273.msg526936#msg526936 date=1269256417]
Nie TAKI- TAKI tylko TA-KI 😉. Tak uważam, ze moderacja dużo za późno zareagowała na przemycaną przez Ciebie reklamę swojej firmy do wątku o SwK (miejsce na to jest w ogłoszeniach). Uważam, że stąd twoje poczucie bezkarności bo funkcjonujesz na zasadzie; jak mi pasuje to nie przestrzegam regulaminu, a jak nie pasuje to wszyscy mają sie do niego stosować od A-Z bo czujesz sie pokrzywdzona.
[/quote]
Żaden z moderatorów do tej pory nie użył wobec moich postów w wymienionym wątku zarzutu reklamy.
Mało tego,ktoś z użytkowników próbował tak to zaprezentować,ale jak dobrze pamiętam Dworcika odpowiedziała,że moje posty reklamą NIE BYŁY.
Padły zarzuty o utrudnianiu czytania-co nie ma podłoża w rzeczywistości,bo co może być traktowanym jako utrudnianie jest wyraźnie przedstawione w regulaminie.
Padł zarzut o spamie równie absurdalny jak pierwszy.
Więc nie posuwaj się do tego aby w ten sposób kreować faktyA na marginesie wg Twojego rozumowania każdą moją wypowiedź o Stajni B.można traktować jako reklamę,bo przecież nie napiszę o niej inaczej jak tylko dobrze 🙂
Ja nie pozwalam sobie na krytykę wobec kogoś lub miejsca, którego widziałam, bo właśnie nie mam poczucia bezkarności,jak to starasz się mi przypisać.
A pies leży pogrzebany gdzie indziej.
Wg paru osób,a także wg zaprezentowanego przez część moderacji stanowiska, pochwalanym jest bezkarne naskakiwanie na daną stajnię i osobę prowadzącą( i nie piszę tu tylko sobie, bo takie sytuacje mają często miejsce).
Natomiast dementowanie bzdur,absurdów i nieprawd jest NIEDOPUSZCZALNE i karalne.
Wiele razy we wspomnianym wątku byłam zaczepiana, prowokowana i obrażana.
I zwracam uwagę,że ten wątek nazywa się Służbowa Skrzynka Moderatorów, która służyć powinna do zgłaszania swoich uwag moderacji, a nie najeżdżania i obrażania innych użytkowników.
Przez takie dyskusje tworzy się tu spory off top.
I wracając do mojego pierwszego wpisu z dzisiejszej dyskusji:
http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,2273.1620.htmlproszę o rzeczowe zajęcie stanowiska Wawrka (jestem ciekawa męskiej i konkretnej oceny faktów,a nie umycia rąk ) w
kwestii działań poza regulaminem dwóch pozostałych moderatorek( i bynajmniej nie oczekuję,że wpłyniesz Wawrku na zachowanie swoich koleżanek lecz chcę poznać Twój pogląd ),a także ponownie proszę Administratorkę o odpowiedź na moje PW(dot.odzyskania PW),bo czekam już prawie miesiąc i nic.
I pięknie dziękuję za zajęcie stanowiska w kwestii obrażania mnie przez caroline :kwiatek:
A także przepraszam dziewczyny,których posty z uwagami i pytaniami do moderacji"uciekły" na poprzednie strony 🙇