Błagam o fotki padu Eskadrona DL (bo chyba tylko takie są 🤔 ) pod siodłem wszechstronnym lub skokowym ( przez Arimonę zachciało mi sie oliv na rudego..)
Zairka ja będę mieć prawdopodobnie w przyszłym tygodniu, chociaż idzie już do mnie od 1 marca, ale okser już nie ma go na stanie i do kilku-kilkunastu dni powinnam już go mieć. Także jak dojdzie, na pewno postaram się o fotki 🙂
Blondek mi napisali że moje zamówienie (Eskadrony lime green dla mnie i koleżanki 😉) będzie dopiero pod koniec marca 🙁 To chyba sobie jeszcze trochę poczekamy
Nowa kolekcja to przecież te koszmarne herby wielkie O.o A to co ma kasska to wygląda jak stary.
Ja nie wytrzymałam i dzisiaj założyłam Stripe-Ina Graphite-Blueberry i na gniadej to jest aktualnie numer 1 jeśli chodzi o wygląd 😍 Skoro nawet trenerowi, który babskiego strojenia koni nie uznaje się podobało to znaczy, że mi się udało ^^ Tak poza tym to zapisuję się do fanklubu Eurostarów - chyba wszystkiego innego się pozbędę i zostawię sobie ESy - nic się tak fajnie nie układa jak one (No Cottony jeszcze)
Zdjęcia będą jak będą, ostatnio nie ma komu robić. Poza tym to miał być na zawody czaprak, więc dzisiaj pokaz przedpremierowy się odbył 😉
Jak myślicie, dałoby się dopasować do grafitu z tego Stripe-ina jakieś w miarę nauszniki?
Nowa kolekcja to przecież te koszmarne herby wielkie O.o A to co ma kasska to wygląda jak stary.
..............................
Jak myślicie, dałoby się dopasować do grafitu z tego Stripe-ina jakieś w miarę nauszniki?
PO 1 macie racje co do herbu 🙇 🙇 🙇 po 2 nauszniki znalazłam idealnie pasujace ale nie grafitowe tylko blueberry na animalii 😜
a ja w koncu wymieniłam owijki toffe na nugaciki i mam teraz owijki do 2 Impulsów nugat i deepblue...juz nie moge sie doczekac rozdziewiczenia bo oba jeszcze metkowe (czekały na owije)