O czym teraz myślisz ?
Pauli, Jakie marzenie? Jeśli wolno spytać 🙂
Dopiero dorwałam internet...
Pewnie, że wolno spytać, chodzi o tatuaż 🙂
O tym, żeby wszystko wypaliło tak jak chcemy 🙇
O tym, że jak wszystko się uda to w weekend w końcu pojadę do koniny 😅
O tym, że ciężko wrócić do pracy po 4 dniach wolnych, a jeszcze ciężej się zmobilizować do pracy :/
Myślę o tym jak bardzo nie chce mi się iść do pracy i ślęczeć tam do 20 😵
o tym , że znowu przegapiłam czaprak .... i czemu nie mogę mieszkać w niemczech ?
o tym czy z moja nowa praca wypali i czy zadzwonia do mnie?
o tym czy bedzie tak jak mowia
O tym kiedy moj kon przestanie kulec?
o tym, czy się niedługo nie dopiszę do wątku dzieciowego 🤦
Gillian, dzieciowy czeka z otwartymi ramionami , jesli moge za ogol sie wywnetrzyc 😉.
taaaa... to ja wiem, ale zdecydowanie WOLAŁABYM go tylko czytać 😵
no nic, pewnie znowu panikuję (tak przynajmniej będę sobie intensywnie wmawiać)
Gilllian ale musisz się pojawić, bo na miejsce galantovej przyszła pokemon, a nie ma następczyni na mnie 😁 Masz 3 tygodnie, żeby się ujawnić 😁
oficjalnie proszę o zaprzestanie krakania 😀
taaaa... to ja wiem, ale zdecydowanie WOLAŁABYM go tylko czytać 😵
no nic, pewnie znowu panikuję (tak przynajmniej będę sobie intensywnie wmawiać)
hahahaha, no patrz, a ja chcialam dobra wrozbe wypowiedziec 😉. W taki razie kysz, w dzieciowym brak wolnych miejsc 😉.
kra! kra! będzie fajnie, wątek dzieciowy jest fajny, jest tam dużo mądrych porad. Porody, karmienie, kolki, katarki, pieluchy i masę innych fajnych rzeczy 😁
BASZNIA, już lepiej to brzmi!
hanoverka, fajny fajny, ale z daleka 😀
No dobra dobra już nie kraczę, bo później będzie moja wina, że to via net się stało 😁 W każdym razie jakby co, to termin za trzytygodniowy jest wolny i z chęcią odstąpię miejsca 💃
jakby co, to będziesz płaciła alimenty 😀
Nie ma problemu mogę płacić, a jaką wyprawkę pieękna dostaniesz! Idealna dla księżniczki 😍
Pauli, No to ekstra! 🙂 Koniecznie pokaż go nam, jak już się pojawi 🙂 🙂 Bo wzór jest przepiękny!
myślę o tym, że powinnam się cieszyć a chce mi się płakać.
O tym, czy mój chłop zda egzamin, który właśnie teraz ma na policji a guzik się uczył! 🤬
pony, dlaczego?!
jest ogromna szansa, ze udało mi sie nie sprzedać konia a oddac go w dzierzawę i to osobie zaufanej, dodatkowo do jednego z moich trenerow gdzie kn bedzie sobie ladnie trenowal, startował, rozwijał sie.. wszystko rozowo. Tylko ja teraz sama juz nie wiem, jak to zniose, niby moj a nie moj, bede sie martwic, bedzie mi dziwnie, jakiś mętlik w głowie 🤔wirek:
Ola
Oczywiście, że się pochwalę 😀
Mam nadzieję, że będzie wyglądał dużo lepiej niż projekt 😎
o tym jak bardzo zrobilo sie niestabilnie w moim zyciu
Ja myślę o tym co zrobić z h******m bólem głowy 🙁 😕
Tak mi się chce spać a jeszcze mam o 18😲0 mam korki z historii 😕 😫 🤔 🙁
O tym, że wygrałam konkurs fotograficzny 😅 😅 😅
martva pochwalisz się jakimś zdjęciem 🙂
Martva gratulacje, chwal sie zdjeciami!
o tym, ze powinnam sie uczyć, a nie mam ochoty
o tym, ze kluska ostatnio chodzi cudownie i nie powinnam o nic sie matrwic a jednak sie martwie.
o tym, czy przypasuja rudej witaminy, czy znowu bede musiala szukac i zaprzatac ludziom glowe glupimi pytanami, zeby kupic cos dobrego.
o tym, ze jeszcz duzo czasu do konca miesiaca a ja juz nie mam zadnej kasy.
o tym, ze taki kot ma dobrze i tez chciałabym być kotem. 😵
Martva- gratuluje!
myślę tym, że wszystko stało sie za szybko i Siwy jutro wyjeżdza 😕
O tym, że jutro mam kartkówkę z wzorów i przydałoby się pouczyć 🤬
I o tym, że chyba nie mam co liczyć na wyjazd do Anglii, bo moi rodzice po wyjeździe na narty stwierdzili, że zachowuje się nieodpowiednio to co dopiero będę robić w Anglii 😜 😵 A chciałam na obóz językowy pojechać....