Zawody Hipodrom Sopot i okolice.....
hehehe, przekażę mu 😉
a tak naprawdę to zasługa Strzygi i Agaty. :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
Strzyga
rewelacyjna fota!
_kate, no coś mi nawet z tych zawodów wyszło. Jednak co fajny obiektyw, to fajny obiektyw.
ja się na sprzęcie nie znam, ale zdjęcia bardzo mi się podobają. Nawet hala nie odebrała im takiego "blasku" czy jak to nazwać. Robią wrażenie
No i jak tam, jak poszło wrotkowi i Viktorynce?? Wszak to debiut 🙂
umiarkowanie źle 😁
koń okazał sie słabym skoczkiem, bo szranki okazały się za wysokie i nie wyskoczył z czworoboku, a jeździec okazał się słabym WKKWistą, bo coś mu za wolno te czworoboki szły.
ps. w jakim programie koń wychodzi courbettą z przyczepy?...bo Viktorynka już to robi! 👍
Wrotki, konkrety! Jak się jechało i jaki % wykręciłeś 🙂? Uff, że nie wyskoczyła hihi
Strzyga, miałas nie wstawiac kompromitujących fot :P
Kuc schowany i otwarty ryjek, bleee
Jakościowo pewnie tak, ale mój kon wygląda do tego jakby był żółty brązowy :P A generalnie jest siwy😉
nie no proszę Cię, nie będę Ci psuła humoru, że twój koń ma otwarty pysk i jest żółty... Więcej nikogo na taki szok i dramat nie narażę.
😁
Faktycznie, mogłabym tego nie przeżyc :P
a ma ktoś może zdiecia Chrisa z konkursu amatorów 👀
Wrotki, konkrety! Jak się jechało i jaki % wykręciłeś 🙂? Uff, że nie wyskoczyła hihi
P-3 ujechałem jakieś 53%, kobyła była zatkana, ja tez jej nie pomagałem do jadąc dosyć asekuracyjnie i czekając kiedy jednak szkapina postanowi odbyć trening skokowy- do tego zapomniałem o jednym dodaniu w galopie i dostałem strzał w plecy od pana który musiał wybrać całodzienny utarg monet z automatu...
N-9 już lepiej i luźniej, jednak mam wrażenie, ze sędziowie w N oczekują czegoś więcej niż skoczka który potrafi zrobić wszystkie wymagane figury ujezdzeniowe- ekspresji i ruchu dresiaża to Viktoria nie będzie miała. podsumowując ,wykręcone zostało skromne 52% i 56% , co nie jest wynikiem złym jeżeli się wie jakim była materiałem te 3 miesiące temu.
Dlaczego nie ma was w wynikach?
Od siebie dodam, że Victorynka ma uroczy pysk, łapie za oko i jest przeurocza.
Gratki dla zawodników, niestety nie wszystkich udało mi się w sobotę zobaczyć . Strzyga super zdjęcia, jak nie z sopockiej hali
Jako że nie udało mi się być w niedzielę domagam się zdjęć Wrotka i Viktorynki !!!!
P.S wiem już która to Goyza 🙂
A ja tak z innej beczki...
ten nagrody na MPOM (!) to jakiś joke... 😵 🤔
Strzyga masz jakieś foty z HPP SOPOT ? 😀
Wrotki gratulacje 😉
[quote author=_kate link=topic=129.msg519886#msg519886 date=1268651737]
Dlaczego nie ma was w wynikach?
Od siebie dodam, że Victorynka ma uroczy pysk, łapie za oko i jest przeurocza.
[/quote]
bo Victorynka,to mimo,ze nerwowa,to bardzo słodka dziewczyna 🤣
na poważnie,nie ma ich w wynikach,bo za zgodą SG wystartowali poza konkursem,bo nie zdążyliśmy 😡 jeszcze 🤬 wyrobić jej polskiego paszportu,a więc i licencji nie mogliśmy wykupić 😉A ja tak z innej beczki...
ten nagrody na MPOM (!) to jakiś joke... 😵 🤔
no co ty,jak ktoś wygra,to mu się zwróci wszytko na )...może nawet na MC'D wystarczy albo KFC 😁
kto się na MPOM wybiera? 👀
Ktosinko MY się wybieramy 😀
Zapnij się, a masz uż zaklepane boksy? 🙂
Zuziasta -tata miał się tym zająć, a co? jest jakiś problem ?
ogólnie to mam problem i potrzebuje pomocy. Czy ktos mógłby wkleić treść porpozycji na Mistzrostwa Pomorza+ regonalne ? Bo oczywiscie nie chce mi się otworzyć a chce wiedzieć jakie są konkursy bo muszę pozgłaszać konie.
:kwiatek:
plosę
PROPOZYCJE ZAWODÓW
MISTRZOSTWA WOJEWÓDZTWA JUNIORÓW MŁODSZYCH, JUNIORÓW I
SENIORÓW
HALOWE ZAWODY REGIONALNE
W SKOKACH PRZEZ PRZESZKODY
1.Organizator: Sopocki Klub Jeździecki, Hipodrom Sopot sp. z o.o.
2.Termin zawodów: 20-21 marca 2010 r.
3.Godzina rozpoczęcia: 09😲0
4.Miejsce zawodów: Kryta ujeżdżalnia hipodromu, ul. Polna 1, Sopot.
5.Warunki techniczne: parkur – trociny (60x40), rozprężalnia – trociny (20x40).
6.Zgłoszenia: do środy poprzedzającej zawody na adres skj@skj-sopot.pl
7.Zgłoszenia po terminie – podwójne wpisowe, zmiany na opublikowanych listach startowych
10pln/konia.
8.Zabezpieczenie medyczne na miejscu.
9.Komisja sędziowska: Sędzia Główny – Stanisław Iskierko
Zastępca S.G. - Agata Jarzycka-Stefańska
Członkowie Jury – Sandra Szumlas, Waldemar Borkowski
10.Gospodarz Toru: Krzysztof Rafalak
11. Konkursy rozgrywane zgodnie z przepisami PZJ.
12.Opłata organizacyjna
Za 1 dzień zawodów za konia: 70pln (60 pln zawodnicy SKJ), za dwa dni 120 pln (100 pln
zawodnicy SKJ), startowe wg tabeli podanej poniżej.
Mini LL – 20 zł za 1 konia – bez startowego.
13.Nagrody w konkursach L-CC – do podziału 100% startowego wypłacane dla 25% startujących w
konkursie; w konkursie klasy LL i niżej nagrody honorowe.
Mistrzostwa
Juniorzy Młodsi do podziału 100% startowego+ kupony do sklepu Arpav 150 100 50 zł
Juniorzy do podziału 100% startowego+250 150 100 zł
Seniorzy do podziału 100% startowego+ 350 200 150 zł
14.Organizator zastrzega sobie prawo do zmian w programie zawodów.
15.Za ewentualne kradzieże, wypadki, szkody i zdarzenia losowe powstałe w trakcie trwania zawodów
lub podczas transportu organizator nie ponosi odpowiedzialności.
U W A G A !!!!!!
1/ Rezerwacji boksów należy dokonać telefonicznie lub osobiście w biurze Hipodromu Sopot sp. z
o.o. tel (058) 551 78 96 do PONIEDZAŁKU poprzedzającego zawody.
2/ Po dokonaniu rezerwacji należy niezwłocznie dokonać wpłaty 60 zł/dzień zawodów lub 100 zł za
dwa dni zawodów na konto Hipodromu Sopot. Każdy dodatkowy dzień przed lub po zawodach to
45 zł extra.
Numer konta : Kredyt Bank S.A. 57 1500 1706 1217 0004 8355 0000
3/ Za nie wykorzystane boksy opłata nie będzie zwracana .
4/ Ilość boksów jest ograniczona
5/ Opłata za podłączenie koniowozu do prądu - 30 zł/zawody. Chęć podłączenia należy zgłosić w
biurze Hipodromu. Opłaty można uiszczać w kasie Hipodromu lub przelewem na konto podane
wyżej.
PROGRAM ZAWODÓW
nr konkurs rodzaj konkursu artykuł startowe
SOBOTA
1 Mini LL Dokładności – towarzyski dla amatorów (50-60 cm, bez szeregów) 238.2.1 0 zł
2 LL Towarzyski dokładności z trafieniem w normę czasu 238.2.1 10 zł
3 L Dokładności z natychmiastową rozgrywką 245.3 20 zł
4 L I półfinał Juniorów młodszych -dokładności 238.1.2 20 zł
5 L II półfinał Juniorów młodszych - zwykły 238.2.1 20 zł
4 P Zwykły 238.2.1 30 zł
5 P I półfinał Juniorów - zwykły 238.2.1 30 zł
6 P1 II półfinał Juniorów - zwykły 238.2.1 30 zł
7 N Dokładności z rozgrywką 238.1.2 40 zł
8 N I półfinał Seniorów - zwykły 238.2.1 40 zł
9 N1 II półfinał Seniorów - zwykły 238.2.1 40 zł
NIEDZIELA
10 Mini LL Dokładności – towarzyski dla amatorów (50-60 cm, bez szeregów) 238.2.1 0 zł
11 LL Towarzyski dokładności z trafieniem w normę czasu 238.2.1 10 zł
12 L Dokładności z natychmiastową rozgrywką 245.3 20 zł
13 L1 Finału Juniorów młodszych – zwykły z rozgrywką (105/110) 238.2.2 20 zł
14 P Zwykły 238.2.1 30 zł
15 P1 Finał Juniorów – zwykły z rozgrywką (115/120) 238.2.2 30 zł
16 N Dokładności z rozgrywką 238.1.2 40 zł
17 N1 Finał Seniorów – zwykły z rozgrywką (125/130) 238.2.1 40 zł
18 C Dokładności z rozgrywką 238.1.2 50 zł
_kate :kwiatek:
ale widzę, że coś się zmieniło. W niedzielę jest tylko finał tak ? a zawsze był chyba II nawrót półfinału i finał ..
nie to,że ja mam jakieś ambicje czy wymagania,ale co się stało,że konkursy Mistrzowskie w każdej grupie wiekowej rozgrywane są w dość niskich klasach?
na otwartych Mistrzostwach było wielkie halo,że to Mistrzostwa i konkursy nie mogą być za niskie... 👀
Ktosina Ty nie mow hop...
Pan R. umie sie postarac i na tej wysokosci 🙂
Ktosina Ty nie mow hop...
bo potem to tylko "wolty" wychodzą 😁
crazy oj tego już nie musisz mi przypominać 😉
domyślam się ,że mogą być Mistrzostwa Świata w L klasie....po prostu się zdziwiłam 🙂
EDIT: rewir - nie ważne jak się zaczyna,ważne jak się kończy 😂 daruj sobie te złośliwości,bo ani to śmieszne,ani dotykające mnie - wiec na Dzień Dobry daj sobie spokój 😁
dobrze, że ja jeszcze w sumie to jeszcze nie zaczęłam 😉
ahh, cóż za drugie dno z DD. Siłą rzeczy muszę, bo ten już w ciepłych krajach.
Mogę się teraz spodziewać pw z pogróżkami? 😎