Oferta Lidla, Netto i innych niekońskich marketów

Kaplica!  😵
Bez kitu,aż żal tyłek ściska!
Czemu w Polsce nie ma takich cudów?!
Yh....
Paulinka- jak byk ze z derką, bo decke tam jest czy jakos tak 🙂
a jednak 😉 wyguglane:

Koc Pot i bandaże 4
    Opis *

* Optymalne Pochłania
    * Powrót długość: 135 cm
    * Bandaże w odległości około 2 m

In.   tęczowy kucyk <3
09 marca 2010 20:38
Ludzie, nie nauczyliście się jeszcze po "nietypowych ogłoszeniach", że translator google jest g*wno warty? ; )
In. a ty myślisz, że ja co tym robię? Tak tylko chciałam wiedzieć co to może być, a znasz inny słownik z tyloma językami? No przecież wypracowań tym nie tłumaczę...  🙄
a nie wiecie jak z ofertą z netto  👀
nie to, żeby była tam rewelacja, ale zawsze może się coś trafić, a obiło mi się o uszy, że mają w najbliższym czasie wprowadzić końską kolekcję  😉
niestety jest to informacja niezweryfikowana ..
Maddie   Hucykowa demolka na wakacjach
10 marca 2010 15:10
Co słychać w Katowickim Go Sporcie? Warto się tam wybrać? Paulinka?  :kwiatek:

Wybieram się w sobotę do Katowic i się zastanawiam, czy warto wogóle wstąpić, bo to jednak ze dwie godziny w plecy  🙄
Maddie, postaram się podjechać 17-19, to dam znać 😉
CeraŁ   dużo dużo zmian..
10 marca 2010 16:35
Maddie dziś byłam NIC.. nic kompletnie.. tylko 2 rzeczy mnie zaciekawiły - śliczny naczółek Jacksona za 30 zl i czaprak z takiego zamszowego materiału ze śliczną złotą lamówką i z naszytymi złotymi liśćmi na dole w rogu ale już 119 zl..
10 marca 2010 16:55
kcj90 dziękuję za info  :kwiatek:
Szkoda... No to jeszcze w Katowicach mi zostanie Equi Shop, bo chyba więcej jeździeckich nie ma ( a do Decathlonu Gliwice/Sosnowiec podobno nie ma bezpośredniego dojazdu z Katowic).
Mimo wszystko, chyba się skuszę na naczółek w Go Sporcie 😉

EDIT:
Czy widziałaś może wędzidło z Everline za 40 zł? Nie wiem z czego były wykonane, ale były złote i podwójnie łamane.
Do sosnowieckiego decathlonu z centrum Katowic można dojechać autobusem nr 801 😉
CeraŁ   dużo dużo zmian..
10 marca 2010 18:52
Nie patrzałam na wędzidła 🙂 Ale w Katowicach w centrum samym przy dworcu jest sklep jeździecki SEKRET 🙂 mają str. internetową  sekret-sklep.pl  lub sklep-sekret.pl coś takiego... bo nie pamiętam na jakiej to ulicy dokładnie było.. Zaraz obok placu Andrzeja przy dworcu PKP 🙂

więcej pytań na pw ;p
W końcu w gdańsku powstaje decathlon 😉
Zuziasta   Zakupoholik na odwyku...
10 marca 2010 20:35
misery21, a gdzie konkretnie? 😉

OT... jeździsz Ty jeszcze?
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
10 marca 2010 20:46
na tyłach auchan 😉 plany były juz dawno,ziemia kupiona,tylko zezwolenia długo dac nie chcieli.
ul. Szczesliwa przy Wiszacych Ogrodach. Obsuwa juz polroczna.
Nie tylko 😉 będą 2. Jeden koło auchan, a drugi koło galerii przymorze.

Zuziasta, jestem po kontuzji. Wiec na razie nie wsiadam, niestety 😉

sorry za OT.
TeQuila ^^   To tylko ja... xD
12 marca 2010 16:29
Jak się chce wejść na te linki LIDLA to trzeba wpisać kod, ale ja nie wiem jaki... ;/ Pomocy...  😡 🙇
Kod pocztowy bez "-"
12 marca 2010 18:38
Ale jaki kod pocztowy... ?  🤔 🤔  🤔 Może i jestem nieczająca, ale poprostu nie wiem... :/
kod już był w postach trzeba się tylko stronę czy dwie cofnąć
12 marca 2010 19:27
Aaaaa... już mam  😀 Dzięki  🙄 😎
21 marca 2010 19:05
Byłam dzisiaj w Decathlonie w Bielsku. Jeszcze niedawno było tam jedno wielkie nic.
Aktualnie mają dość dużo sprzętu (głównie dla jeźdźca). Dla konia są derki, czapraki, kantary, ochraniacze neoprenowe, smakołyki, szczotki, frędzelki anty muchy. Jest coraz lepiej. Teraz tylko czekać na wyprzedaże 😉
Maddie nie zauwazylas przypadkiem czy sa jeszcze derki osuszajace za 80 zl?
21 marca 2010 20:29
Salto Piccolo Oj, nie patrzyłam, bo akurat nie potrzebuję. Wiem tyle, że były jakieś polarówki (bo tylko "macnęłam"😉, ale warto zajechać i zobaczyć 🙂
daleko nie mam,dzieki  :kwiatek:
jakby co to nie byłam w Trzech Stawach, nie miałam jak. ale jeszcze się wybiorę to napiszę.

tata kupił mi ten kantar 😉 jak w maju przyjedzie to wrzucę zdjęcia na żywo. a był tylko ten kremowy kolor.
Severus   Sink your teeth into my FLESH
22 marca 2010 07:45
Czy go sport może zrobił jakąś małą dostawę na wiosnę?  😉
Isilya   Free Your Mind
22 marca 2010 16:48
Severus, a co Cię najbardziej interesuje z dostaw go sportowych? Rzeczy dla jeźdźca czy rumaka? 🙂
Bee.   przewodnicząca chaos serce ma przebite strzałą.
22 marca 2010 16:53
W końcu w gdańsku powstaje decathlon 😉

a kiedy on ma być oddany do użytku? ; p
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się