Panele wydają się ciekawe, zobaczymy jak będzie w praktyce
Hmm, nie do konca zrozumiałam. Kto ma wstęp na te wykłady?
Papi, każdy kto ma wstęp na Torwar może też pójść na wykłady/panele/konferencje. z tym że ilość miejsc jest ograniczona, więc trzeba się wcześniej zapisać. Generalnie kto pierwszy, ten lepszy.
tutaj jest to dokładniej opisane
http://www.csiwarszawa2010.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=62&Itemid=101&lang=pl
Jestem załamana...niemam gdzie kupic biletów ;(mozze ktos z Warszawy kto sie wybiera na Torwar byłby w stanie kupic mi 3 bilety na sobotę🙁proszę...
Alicja_8 a nie mozesz ich kupic w sobote rano, przed konkursami? Kasy beda czynne.
Moja desperacja sie udała🙂pojechała do Arkadii do empiku i kupiłam bilety🙂teraz niema odwrotu 🙂JADE!!!!!!!!
Bilety ulgowe są dla emerytów?
czy wiadomo juz jakie stoiska jezdzieckie beda? :kwiatek:
Karla stoisk będzie całkiem sporo, niestety to tajemnica. 😀iabeł:
Ja mam dobre wieści dla szmatoholików na Torwarze.
Szykujemy naprawdę duuuuże przeceny na ANKY i ESKADRONA i PIKEURA 💃
Chyba się sama skuszę na coś...
Z tego co pamiętam będziemy mieć stoisko 7 po prawej stronie. (szukajcie Konik.pl)
Hm, zapewne jest inny wątek do przywitań, ale jest ich tu tyle, że nie znajdę 😡
Więc chciałam się przywitać 🙂
WITAM SIĘ! ze wszystkimi!
widzę w tym wątku parę znajomych wirtualnych i jedną realną 😎
Koniec OFFA
No cóż, pozdrawiam wszystkich
mustangu nie bedzie.
vissenna
a w piatek tez bedziecie?
jezeli chodzi o ten bucowaty salon z wawy to nei zaluje, jesli chodzi o producenta firme mustang- to zaluje🙁
inter api bedzie?
będzie chyba ihaha jeszcze
Czy nie będzie problemu z kupieniem biletu w kasie? Bo ja niestety tylko na niedziele będę
Własnie nie wiadomo...bo ja jak chciałam zamowic bilet w ihaha (we wtorek) to powiedzieli ze juz nie wysylają...zapytalam gdzie jescze moga byc:na Torwarze?a Pani:"moze byc klopot z biletami w kasie"...wiec wolalam nie ryzykowac i pojechalam do empiku 🙂sa w kazdym 🙂
To tłum bedzie z volty w sobotę? 🤣
Karla🙂 inter-api będzie;-)
wysłali mi wiadomość, że będą i będą atrakcyjne przeceny!😀
frodo :kwiatek: dziekuje za info🙂
bede tylko w niedziele, na raszte szkoda mi i czasu i kasy...
powiem szczerze, ze przeraza mnie to, ze jest totalny brak reklamy torwaru. Spotkaliscie sie z jakimis plakatami itp.? zawsze w drodze do pracy spotykalam minimum 5-6 a teraz zero!! w tv tez nic nie mowia, w radiu tez nie...
To fakt...reklama słaba...w tamtym roku ja dowiedziałam się z radia..i byal pierwszy raz...w tym roku gdybym nie słyszala o takiej imprezie i sama nie szukala po forum i necie to chyba bym nie wiedziala ze cos takiego jest 🙂hehe bo ja laik 🙂
Ja też tylko na niedzielę , dziś zakupiłam bilet i na pewno do H zawitam 😀 Będę mieć do bluzy identyfikator przyczepiony z ksywą , także w razie co zaczepiać i nie bać się mnie 🏇
[quote author=Karla🙂 link=topic=15551.msg515476#msg515476 date=1268245138]
. Spotkaliscie sie z jakimis plakatami itp.? zawsze w drodze do pracy spotykalam minimum 5-6 a teraz zero!! w tv tez nic nie mowia, w radiu tez nie...
[/quote]
oj tam przynajmniej będzie luźniej i nei trzeba będzi ena miejsca polować 😁
Bo wogóle coś mi się wydaje że w tym roku będzie klapa.
Chyba nie pojade, dostałam zaproszenie od koleżanki na wypad do Poznania i chyba Torwar w tym roku odpuszcze, szkoda kasy.
Niedaleko Pałacu Kultury wyświetla się reklama. Więcej nie widziałam.
Jeśli ktoś chce mnie złapać na Torwarze to w sobotę i niedzielę można mnie szukać.
Karla🙂, w tv mówili w piątek na pewno, bo widziałam. plakatów rzeczywiście nigdzie nie ma.
Programowo torwar coraz mniej przypomina widowisko sportowe, gdzie części artystyczne grają rolę drugoplanową, a miejscem gdzie rodzina z dziećmi będzie mogła się wybrać na weekendową wycieczkę 🙄
Szkoda gdyby tegoroczna edycja okazała się klapą, ale skąd laik ma się dowiedzieć o imprezie jak nagłośnienia brak, a do kibicowania nie zachęca ani ilość konkursów ani pory ich rozgrywania...
edit: pewnie, że w poprzednich edycjach też konkursy były rozgrywane rano, ale i program był bardziej napięty
bingo disco! trafilas w sedno
Dla mnie od lat torwar byl szansa na spotkanie znajomych koniarzy i nie koniarzy z calej PL, w tym roku kilka osob mnie pyta kiedy torwar bo nic nie wiedza...mowie ze w ten weekend i zapada cisza, bo juz cos zaplanowane...sporo znajomych nie przyjedzie, bo nie ma ujezdzenia, bo malo konskich pokazow itp. no i to co napisala disco- malo dynamiczne to wszystko bedzie.
Może i będzie mniej dynamicznie, ale i tak cieszę się, że jednak w tym roku dojadę.
Już nawet nie pamiętam kiedy byłam ostatni raz - w 2007?
Ale wtedy było ciekawie. I przyznam - dla mnie Torwar to właśnie przede wszystkim spotkanie ze znajomymi - Karla🙂 :kwiatek:.
Bo tak przejazdy to właściwie mogę obejrzeć wybrane na necie.