Wszystko, co chcielibyście poradzić, ale nikt nie pyta...
Pamiętaj, że świecące za oknem słońce nie zawsze oznacza wiosnę, temp. +10 stopni i nie ubieraj od razu letniej kurteczki... 😵
Moje gardłoo... 😫
Nie wsiadaj na konia z ziemi w obcisłych dżinsach :emot4: :wysmiewacz22:
Szczególnie jeśli jesteś facetem i pragniesz nim pozostać.
Jeśli musisz umyć włosy w środku nocy, najpierw sprawdź, xzy przypadkiem nie zepsuła Ci się ukochana, 10-letnia suszarka.
_kate - przenies sie do Multibanku 😉 sa kasy jak najbardziej 😉
mbank dostarczył kartę po 4 dniach 😀 roboczych. 😎
Nie kupuj klusek z mięsem. Znalazłam tam ostatni kawałek sznurka i folię 😤
Jak występujesz o duplikat karty, to tej starej nie używaj w czasie oczekiwania na wymianę. Duplikat, jak w końcu będzie do odbioru, będzie nieaktywny 😫 Przynajmniej w systemie WBK 🙂
[quote author=_kate link=topic=11182.msg513874#msg513874 date=1268119601]
Nie kupuj klusek z mięsem. Znalazłam tam ostatni kawałek sznurka i folię 😤
[/quote]
A w głowiźnie wołowej kawałek oprawek od okularów.
dobrze, że bez właściciela.
Tego wcale nie był bym taki pewny. Kryzys jest -krowizna droga, a człowieki same przychodzą za darmo.
[quote author=wł. Felix-Huston, forever felicis! link=topic=11182.msg513906#msg513906 date=1268124003]
Jak występujesz o duplikat karty, to tej starej nie używaj w czasie oczekiwania na wymianę. Duplikat, jak w końcu będzie do odbioru, będzie nieaktywny 😫 Przynajmniej w systemie WBK 🙂
[/quote]
w Multibanku i w PKO BP trzeba kazda karte aktywowac. Duplikat, nowa - bez aktywacji nie dziala.
Po świętowaniu 8 marcowego święta w gronie znajomych, nie pijcie z rana kawy z mlekiem na pusty żołądek 😵
Taki popularny cytat... "Nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, potem pobije doświadczeniem". Nie dyskutujcie z idiotami, nie warto.
Jeśli masz grypę żołądkową, i wypijesz aspirynę po której pozujesz sie jak nowo narodzone, to przed gwałtownym wstaniem z łóżka zmierz temperaturę. Może się okazać, że wcale nie zmalała, nogi masz jak z waty, i wylądujesz pod łóżkiem.
Sytuacja z przed 10 min temu... 😡
nie idzcie sami do weterynarza z psem, zwlaszcza jesli jestescie nieduza kobieta, pies ma sile kucyka i problemy z opanowaniem emocji w nowym miejscu, pada deszcz i musicie dojsc pieszo 😵
Najlepsze na 'siądnięcie' nowych oficerek albo czapsów jest jazda w nich do stajni na rowerze, musicie nie mieć tylko w ogóle szacunku do własnych kolan.
🤔wirek:
Z tej samej serii:
Jeśli kupiłeś nowe oficerki i chcesz w nich wsiąść to najpierw zawiń konia a potem załóż oficerki, kucając może cię trochę zaskoczyć ból pod kolanem.
.. nie przecinaj kabla jeśli prostownica /lub inny przedmiot/ jest w kontakcie i jest włączona.. 😁 😵
kcj90, 🤔 po co w ogóle przecinałaś kabel? Jak to jest, być pod prądem? 😁
bo przy prostownicy zaraz miałam opuszczoną trochę tę zabezpieczającą cześć tych małych kabelków tam a te w środku były już takie trochę nie teges i żeby wyprostować włosy musiałam się namęczyć żeby specjalnie je docisnąć żeby działało to stwierdziłam że jak je przetnę i skręcę to będzie git.... trochę się myliłam.. 😁 Ale to było już sporo lat temu 🙂 😂
Nie zbieraj się długo do zajmowania się do pisania aplikacji na studia, bo wcale nie jest tak strasznie 😅
i wszyscy, którym pokazujesz swój list motywacyjny, mówią później, że jest SUPER. no. mogłam to zrobić tydzień temu... 😵
(strasznie mnie jarają emotki na forum.... nie rozumiem jak można pisać posty bez żadnej)
Emotki są cudowne, można tak wspaniale wyrazić swoje emocje... nie mogę się zdecydować, który mi teraz pasuje... ale zawsze dobrze jest używać wielokropków, a żeby nikt się nie poczuł urażony,
należy dodać 😉
nie ubieraj się w czarny polar do czyszczenia siwego konia na wiosnę.
Analogicznie - nie ubieraj się w bialy polar, kiedy idziesz do czarnego konia, zwlaszcza takiego, ktory lubi się do Ciebie przytulać 🍴
Ubieraj się pod kolor zwierząt, z którymi obcujesz. Jak masz dużo, wielomaścistych, to chodź ubrany/a w mozaikowate stroje :P
po prostu - nie czyść liniejącego sierściucha pod wiatr 😵
Nie czyść konia przed wypuszczeniem na padok. Gad położy się w największym błocie... 😵
Nie kupuj ślązaka, jesli nie chcesz mieć owłosionego języka wiosną 😁
Nigdy nie stójcie w kolejce na myjkę (lato) na dworzu z 3,5 letnim ogierem.
Gad jak się rzuci na ten piasek... 😵 😂
Jeśli rozkładacie parasolkę to zobaczcie czy nikt przed wami nie stoi 😵
jak biegniecie na autobus i chcecie rzucić parasolkę za siebie to upewnijcie się czy nikt z tyłu nie stoi ... 😵
Nie rzucajcie kauczukiem gdzie popadnie jeśli nie macie nad nim kontroli.
Nie miło jest dostać kauczukiem w oko 😂
A kiedy mamy kontrolę nad takim skaczącym cholerstwem 😁 ?