Wszystko o co chcielibyście, ale wstydzicie się zapytać ;)

Teodora, poradziłam sobie inaczej - wpisuje link do odtwarzacza i gra  💃
Jejku jej, facet wyjechał do Czech na koncert, w Polsce będzie dopiero jutro koło południa, a ja muszę mu o czymś powiedzieć i tak mnie roznosi, że nie wytrzymam do jutra  👀
Soł najprostszym sposobem będzie wysłanie smsa, przy czym moje pytanie brzmi: jak to cenowo będzie wyglądać. Ja mam abonament w Erze, on telefon w Orange, nie jestem pewna stawki, ale jeżleli dzieli nas granica, to o ile może orientacyjnie wzrosnąć?
Sprawdzałaś na stronie Ery po prostu ?
A bez włączonego przez niego roamingu mogę się z nim skontaktować? Nie orientuję się w tym temacie, zwykle przy takich krótkich wyjazdach nie miałam okazji sprawdzać, a tu masz ci...  😡
Roaming on musi mieć włączony, sms Ciebie kosztuje normalnie jak do orange (chyba, że czegoś nie wiem).
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
05 marca 2010 21:30
Sms kosztuje normalnie, tyle tylko, że oboje za niego zapłacicie.
"Niższa stawka za wysłanie SMS-a w Unii Europejskiej – tylko 0,57 zł z VAT!" - tak znalazłam na stronie Ery.
Jak miałam włączony roaming(orange) będąc we Włoszech, pisałam do kolegi co miał w erze a byl w Polsce za smsa płaciłam jakos ok 2 zł
Ada   harder. better. faster. stronger.
06 marca 2010 12:02
honey, jak to coś mega ważnego to co to za różnica, pisz to tylko jeden sms 😉
Dzięki, dzięki, napisałam, ale doszedł i tak koło 3 rano, jak przekroczył granicę z powrotem  😉
06 marca 2010 12:55
No to nie miał najwyraźniej roamingu włączonego.

edit:

Jakim programem pomniejsze rozmiar mp4?
Dlaczego około 75% bezrobotnych w Polsce nie dostaje zasiłku? Według jakich kryteriów typuje się tych, którzy go dostają?
okwiat   Я знаю точно – невозможноe возможно!
06 marca 2010 20:19
Żeby dostać zasiłek trzeba pracować przynajmniej 1rok (wynika z tego co mówiła mi tydzień temu koleżanka z grupy  :hihi🙂
czemu po piwie odrazu leci się siku?
06 marca 2010 20:28
Piwo jest moczopędne.

A co do zasiłku to kiedyś trzeba było przepracować 5 lat żeby go dostać.
Nie wychodzi mi guglanie, więc może re-voltowicze pomogą... Trafiłam kiedyś na stronę, gdzie można było zamówić obrazek przyczepiany na magnes do klapki laptopa. Na miarę i z własnego obrazka. Zgubiłam namiar i nie mogę odnaleźć niczego takiego.
jak się nazywa wątek wekendowo/turystyczny, nie mogę znaleźć 😡

znalazłem
w jakim programie otworzyć dokument tekstowy z koncówką .odt  ?  🙄
Majorka, dzięki!
emade, to jest dokument tekstowy utworzony w OpenOffice, Word nie powinien mieć z nim problemu.
Czy Edward Gal ma żonę? 😎
a masz zamiar zostać? 😂
Kurcze, rozgryzłaś mnie.
Poncioch... chyba nic z tego :P
"Gals levenspartner is collega-dressuurruiter Hans Peter Minderhoud".
edit źródło: http://nl.wikipedia.org/wiki/Edward_Gal
ushia   It's a kind o'magic
07 marca 2010 21:35
ale zony nie ma  😁
Teodora ale Open Office i Word zwykle się bardzo gryzą i mi nigdy się nie udało otworzyć openowego dokumentu w wordzie.
a Open jest darmowy więc można spokojnie ściągnąć.
szam, wybacz, ale to jakieś bzdury są. Microsoft Office i Open Office ze sobą współpracują doskonale, bo MUSZĄ, przecież ludzie przesyłają sobie pliki z Linuksów na Winy i jakoś je muszą otwierać, dlatego Pakiety Office są dobrze skoordynowane.
Nie mniej, emade, jeśli chcesz, możesz przesłać mi na maila ten dokument, zamienię Ci go na jakiś prostszy format, np. .doc
ushia, no wychodzi na to, że żony brak  😉
In.   tęczowy kucyk <3
07 marca 2010 22:50
Koło 16 zrobiłam sobie sos do spaghetti, włożyłam do lodówki. Teraz odgrzałam, zrobiłam makaron, etc, no ale jednak nie jestem głodna. Jak znowu włożę do lodówki, to będzie jutro jeszcze dobry do zjedzenia?
ushia   It's a kind o'magic
07 marca 2010 23:04
Jasne, że będzie
Wiadomo, ze z każdym podgrzewaniem spada jakosc jedzonka, ale bez przesady
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się