Dziewczyny chwalić sie jak poszło 🙂
deb, jako luzak sie nie liczy? 😉 tudziez ktokolwiek inny 😉
mam nadzieje ze zdaze jutro na DR
podciągnę Cię zatem pod widza 😉
Ja tez będę 😉 Jak codzień... :]
Alice, widziałam Cię dziś. 😁
No i czemu ja nic o tym nie wiem? 🤬
Hua Hua Hua, Zuziasta wdaje się we mnie :P
Dziewczyny chwalić sie jak poszło 🙂
RO - 4pkt,MR- 4 pkt.super mi się jechało 🙂
jutro też RO i MR.
Ktoś, gratuluje wynikow !
Sa gdzies listy na jutro? Albo chociaz godziny konkursow ?
Jak z oswietleniem na hali ? Zastanawiam sie czy jutro nie pobawic sie w fotografa.
Ja też będę, ale tylko w niedzielę 😉
Ktoś - gratulacje! 🙂
RO, Złoty 4 pkt, Robin 4 miejsce.
MR - Robin 4 pkt w pierwszej fazie, Złoty niestety (lub ku radości co niektórych) eliminacja, niestety podłoże na rozprężalni jest takie jakby jeździło się po plaży, i i wydaje mi sie ze poprostu po którymś skoku przytrzymało go mocniej za nogi i sie troche wystraszył.
Jutro RO,MR, i El. do HPP Open😉
Klami wszystkie światła palą się na hali, dość jasno jest 😉
co do list zajrzyj na
www.tarantevents.pl
Ponia, nie dajcie się 🏇, mocno trzymam kciuki, rude najlepsze!
walczcie dzielnie przez kolejne dni 😅
ja dziś poszalałam 😡 😡,w Nce było tak super,tak dobrze,że już był w ogródku,już witał się z gąską...miałam 9 przeszkód za sobą,została ta ostatnia 10, i niestety spojrzałam na tablicę z zegarem - jechałam na winera i sobie pojechałam...mądry konik powiedział "nie,nie,nie dziewczynko,pomyliłaś się,ja stad nie dam rady" i pofrunęłam sobie sama w drągi..później po czasach zwycięzców patrzyłam,że tylko Dżungla był poza zasięgiem...
ale ta sportowa złość pozwoliła mi się zmobilizować na tyle,by Małą Rundę pojechać już na 0....bardzo super koń mi skakał,jestem z niego cholernie zadowolona i jutro próbujemy swoich sił w finale MR 🙂 🏇
p.s. gratulacje dla Zapnij się,za wygranie P i za bardzo wysokie miejsce w N..niestety nie wiem jak poszło w juniorskiej,bo przyjechałam do dziecka.
p.s.2. - Strzyga,ty wiesz,że liczę na Ciebie? :kwiatek:
Ktoś, Zapnij Się - gratulacje 😅
Ktoś - ja też na Ciebie licze, ale to już bardziej odegłe plany xPP
Niestety muszę zmartwić wszystkich oczekujących na gorące zdjęcia - mój dostawca netu, leci w kulki, na swoim komputerze będę go miała... nie wiem kiedy, ale mam nadzieję, że we wtorek już tak. Strzygowe życie.
O, Strzyga, widziałam cię dzisiaj 😉
Strzyga, przyjadę jutro ze swoim malutkim laptopem 🙂 napadnę Cię!
na zawodyjeździeckie napisali,że byłam 15 🙂 😅
Dobra lasecnjo. Jeśli nie będę miała zajętego wieczoru (szanse są pół na pół), obrobię Ci, co mi tam wyszło ( 4 zdjęcia?) i przyniosę Ci w telefonie. Stykniszcze?
Ps. Twój malutki laptop jest bosski xPP
Ktoś super!!! 😅 Gratulacje, rządzicie 🙂 A zdjęcia z lotu w drągi będą? Niezły finisz, szkoda tej gleby trochę. No ale idziesz jak burza 🙂
Zapnij się, Ponia gratulacje!! Ponia Robin ci ostatnio chyba super skacze, co?
Ktoś super!!! 😅 Gratulacje, rządzicie 🙂 A zdjęcia z lotu w drągi będą? Niezły finisz, szkoda tej gleby trochę. No ale idziesz jak burza 🙂
Zapnij się, Ponia gratulacje!! Ponia Robin ci ostatnio chyba super skacze, co?
Ktośka 🏇 😅 Ty wiesz 😎
No więc, tak cos ze Złociszem w domu nie mozemy sie dogadać, dziś w RO 4 pkt, a w C piękna gleba, niestety urwałam 1,5 m w zakręcie i się zemściło, w sumie to 2 gleby bo jak wsiadałam spowrotem to się wspiął, potem walną z zadu i spadłam z drugiej str 😂 ale do tego błędu był powiedzmy dostateczny przejazd.
Za to Robson spisuje się fenomenalnie, w MR jedna zrzutka wyszło blisko do tripla, brakło impulsu i ostatni drąg zdjeliśmy, w El.do HPP Open, również jedna zrzuteczka, ale w rezultacie coś ok 8-9 miesjca, czyli załapałam pkt i mam prawo startu w finale w Janowie😉
Dzionka Robin skacze rewelacyjnie, bardzo pozytywnie mnie zaskakuje, szkoda tylko,że będzie dane Nam się rozstać w najbliższym czasie.
Ponia, czemu macie się rozstać? (jeśli to nie tajemnica oczywiście) btw - gratulacje 🙂
Ponia no właśnie tak patrzę na wyniki i Robin ciągle gdzieś w czołówce 🙂 A dlaczego macie się rozstać?? Szkoda strasznie 🙁
Najzwyczajniej w świecie jest na sprzedaż😉
Boze Ponia co Ty piszesz!!?? ja Wam po cichu tak mocno kibicuje, jestes moja ulubiona amazonka na re- volcie i tylko Ciebie szczerze za wyniki i prace tu cenie...
co z Robinem? kurcze...ale mnie zmartwilas...czemu sie macie rozstac? do kogo i gdzie pojdzie? bedzie jakis nastepca?
Kurcze, zaskoczyłaś mnie. 😀 Czemu sprzedajesz?
Karla po 1 😡 :kwiatek:
po 2, nic mu nie jest, nie jest kontuzjowany, chory a ni nic z tych rzeczy 😉 To jest bdb koń w tej chwili już profesor na MR, niestety wzrostu mu nie dali i DR to troche za dużo, no przynajmniej podemną, może ktoś lepszy by ujechał😉
Bardzo dużo mnie nauczył😉 Taka kolej rzeczy niestety w tym sporcie 😉
Masz rację, tak to jest. Oby poszedł w dobre ręce i nie zmarnował się.
Byle komu go nie oddam, o to się martwić nie musicie 🙂
Karla, co do następców mam w domu, ciekawie zapowiadającą się 4 latkę moje hodowli, w tym sezonie, jeśli dalej będzie się w takim tempie uczyć,może spróbojemy MPMK pojechać 😉
edit:
No i zostaje mi jeszcze Złocisz z którym obecnie przeżywamy mały kryzys formy ale szybko z niego wyjdziemy, i będziemy dalej walczyć😉
Jak to mówią, najgorzej jeździ się na zawodach w domu 😉