Ku przestrodze re-voltowym szczypiorom: przyjme,kupie za niska cene KONIA!

I jak ja mam teraz isc spac po przeczytaniu ankiety o galopie na starym koniu GP za 300 zl??
I jeszcze sie dowiedzialam, ze mi sie fryz zdewaluowal... 😵
👍 👍 👍
Tak sobie Was czytam i apetytu nabieram.. eh, ja to juz na jezdzieckiej emeryturze, ale takiego staruszka, 10 -cio latka, wiecie, takiego dreptusia,  tak do C wystarczy, przeciez nie bede szalec, w koncu to tez emeryt, to chyba bym przygarnela.. kto wie.. 👀 😁  ale z transportem do Irlandii, rozumie sie, w koncu chce pomoc, no nie ???  😁 😁
In.   tęczowy kucyk <3
02 marca 2010 23:19
A nie ma ktoś do oddania jednogaza tudzież pegarożca? Zawsze chciałam takiego mieć  🏇
A nie ma ktoś do oddania jednogaza tudzież pegarożca? Zawsze chciałam takiego mieć  🏇

A ile trzeba Cie bedzie jeszcze do niego doplacic, zebys wziela??
In.   tęczowy kucyk <3
02 marca 2010 23:31
Bo ja wiem tak z 300zł na marchewki dla niego... Albo 4kg złotych jabłek 👀
4 kilo zlotych jablek? to co ty chcesz mu zapewnic nowe coats na caly rok po jednym dziennie?! 😲

dla niewtajemniczonych - w grze howrse zlote jablko zmienia coat konia 😉
In.   tęczowy kucyk <3
02 marca 2010 23:41
Ja w Howse grałam przez dwa dni, nie wiedziałam 😂

Btw czemu nie 😁
Miałbym jednego 9-cio latka do oddania ale:
- na wieś nie, bo się kur boi od czasu jak mu ktoś o bazyliszkach baję opowiedział,
- do miasta nie, bo ma uczulenie na spaliny tramwajów,
- do małych miast beztramwajowych nie, bo w nich Buki mieszkają.
I on jest wałachem i ogierem jednocześnie bo mu dr. Streeter taką specjalną operację zrobiła, że jajka ma na takie zatrzaski przypinane, i jak trzeba żeby był koFFaNy i SwEEtaŚny no to mu się odpina, a jak trzeba żeby miał randkę to mu się przypina. I za krycie 2 miliony złotych smoczych monet płacą. Poza tym trzeba mu zapewnić odpowiednie warunki, bo on jest superekstraselekthetoerodynowy i trzeba mu co wieczór przez godzinę czytać mądre książki - takie "Ulissesy" i "622 upadki..." i inne z samymi trudnymi słowami. I musi mieć swojego laptoka z internetem, bo on prowadzi swoją wirtualną człowiekarnie, gdzie hoduje GP i CC człoweki co 3,5 metra przez mury skaczą w piafach i pasażach no to przecież musi swoim fankom odpisywać i pilnować czy fajne komcie na blogaskach wstawiają. I wógle ma dużo wymagań a jak się go zaniedba, to strzela focha i po drabinie na strych ucieka i w sianie zagrzebuje i wcale wyjść nie chce. Mogę go dać tylko komuś, kto ma certyfikat świadectwowy wystawiony przez Ministerstwo Bardzo Ważnych Papierów, że ten ktoś, lub ta ktosia jest Super Profi Od Koniów.
Chce ktoś? Mogę trochę dopłacić ale nie dużo. Tak ze 16 345 817 ziarenek maku, ale samemu trzeba sibie odliczyć z worka.
Wy tu gadu-gadu niby ku przestrodze, a w ogłoszeniach super okazja: panna przyjmie konia tylko za koszt paszy  💃 Miejsce będzie za to, że ona będzie na nim jeździła  💃
Ja to konia juz nie chce.... ale chetnie przyjme niepotrzebne komus porsche cayenne, tylko zeby przebieg maly byl. Chetnie w komplecie wrac z przyczepa na dwa konie!
Halo, to w promocji, bo dziewczyna przecież będzie na nim jeździła ujeżdzeniowo, a nie rekreacyjnie. 😁
Dobra, ale Wy sie śmiejecie, ale jak przeczytałam w wątku - niczego nieświadoma - kto/co mnie wkurza, że majeczka 11 latka CC oddaje, to zaraz poleciałam szukać  😁
I kto jest bardziej non-profi - bogu ducha nastolatka co konika chciała, czy voltowa wyga, co też konika chciała  🏇
😡
Dobra, ale Wy sie śmiejecie, ale jak przeczytałam w wątku - niczego nieświadoma - kto/co mnie wkurza, że majeczka 11 latka CC oddaje, to zaraz poleciałam szukać  😁
I kto jest bardziej non-profi - bogu ducha nastolatka co konika chciała, czy voltowa wyga, co też konika chciała  🏇
😡

😁 Jestes pewna, ze chcialas sie tym ze wszystkimi podzielic 😂 :kwiatek:
cieciorka   kocioł bałkański
03 marca 2010 12:24
o, karolina super temat!

mam konia do oddania za symboliczną opłatą, ale musiałabyś sama go przywieźć.
kara kobyła, 13lat, po karierze skokowej. strzymam ją pod domem teraz, ale nie mam czasu żeby na codzien się niąz ajmować 🙁
cieciorka - pod domem?  🤔 a nie na balkonie?  🤔wirek:
Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
03 marca 2010 17:53
Kaprioleczka, Wiadomo, ze trzymanie na balkonie jest takie PrOfI!
To przecież najwyzszy standard  i hit wśród koniarzy! 💃

I ten skok z 1 piętra! Poezja! :emoty237:
Pr0fI jest tylko wtedy jesli pasuje do koloru scian i podlogi na balkonie, wzglednie w pokoju z ktorego wychodzi balkon  🙄 🙄 🙄
m.indira   508... kucyków
03 marca 2010 21:52
dobra to ja będę skromna , nie chcę tego konia , ani Lostakowej stajni , ale ten kupon totka co na nim szóstka jest w kumulacji jakiejsik i będzie gitara , tylko wiecie , mniej niż 10 baniek to deko mało ...

a tak serio to się zastanawiam gdzie jest granica absurdu lub/i naiwniactwa ...
"ludziom" się chyba zdaje że koniki się hoduje w skrzynkach na balkonie , od razu klasy C , i w odpowiednim wieku , i że my , koniarze, tudzież hodowcy , sobie je tak zrywamy i oddajemy na lewo i prawo ...

a dziś miałam piękny trening , jak cudownie jest siąść na konia i zrobić z niego ciasteczko ...
szkoda tylko , że najpierw musiałam się dobrze napocić bo poprzedni fachowiec jakoś zepsuł robotę ...
Ma ktoś do oddania konia?
Tak od 10 lat w górę.
Livia   ...z innego świata
26 lipca 2010 15:54
Czyżby zabawa od początku?  🙄
A ja potrzebuję takiego od 10 w dół bo moja to  już mumia 18  letnia 🙁 może być w ciapki , ale nie siwy bo się brudzi  😁 kto da? kto da? proszę, proszę.
Również poproszę, tylko takiego bez ciapek na ryjku! będę na nim jeździć bez siodła
busch   Mad god's blessing.
26 lipca 2010 20:14
Ja nie mam wymagań co do rasy, ale potrzebuję takiego do turniejów międzygalaktycznych.

Ktoś chce oddać za dopłatą? Nie chcę dużo  😀
Oddam konia wysokiej klasy międzynarodowej. Na ostatnich mistrzostwach świata w ujeżdżeniu się potknął i zajął ostatnie miejsce. Taki koń mi już niepotrzebny i jeśli nikt go nie zechce sprzedam na mięsko.6 letni ogier maści karej. Cena 700zł
Kontakt Pw, sprawa pilna  😉
Ciekawa oferta! I jeszcze jakbyś dopłaciła 700zł 😁 Jestem zainteresowana! 😂
Fin napisane, że cena nie dopłata  😂
Jeśli i tak jesteś zainteresowana to na PW podaj mi adres a koń przyjdzie do ciebie jutro paczką pobraniową  🏇
a nie masz kobyły na zbyciu? bo moja nie gustuje w panach 😀iabeł:
Fin napisane, że cena nie dopłata  😂
Jeśli i tak jesteś zainteresowana to na PW podaj mi adres a koń przyjdzie do ciebie jutro paczką pobraniową  🏇

Ale ja tyle nie mam, więc wolę, żebyś dopłaciła 😂

Już podaję adres, może być mailowy? 😁
Oczywiście  😁
oddam  i dopłacę 666 zł konia,uzywany, z defektem  😅 😅 😅 ma już prawie 2 lata, od szetlanda po fryzie, klacz, chodzi w bryczce i pod siodłem . maść bułana .  😍 😍 😍 😍
chcę ja oddac, bo mnie nie slucha, skacze przez ogrodzenie 1,70 i nie wiem co robic . nie gryzie, debuje czasami ale robi to bo mnie kocha <333 potrafi piaff do tyłu, ale tylko bez siodła . na łydki odwraca się i gryzie (dlatego oddaje jako konia z defektem)
kontakt pw
oczywiscie z calym sprzetem (tzn wedzidlo z sznurkami, ale fajnie robi za oglowie)
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się