Witam!!chciałam wszystkich ostrzec przed kupowaniem w sklepie
http://www.sklep-jezdziecki.eu/?kontakt,2 oraz na aukcjach internetowych tej pani.Prawie dwa miesiące temu kupilam u niej na aukcji derkę dla koniucha , derka miała być wysłana kurierem ,przyszla do mnie po około 3 tygodniach,ale ten fakt juz pomińmy.Okazalo sie ze zamiast zamówionego rozmiaru 145 cm przyszla dereczka 135 cm.Derkę wiec odesłałam za parę dni maila dojść w dobrym rozmiarze .Niestety przesyłki nie otrzymałam ,zadzwonilam wiec do pani ,która stwierdziła ze hurtownia nie ma juz rozmiaru 145cm wiec derki nie dostanę ,była przy tym bardzo nie mila i napastliwa stwierdziła ze towar juz miałam (nieważne ze w złym rozmiarze ) i ze to nie jej wina ze derki nie mam tylko hurtowni(?).Do tej pory nie mam ani derki ani pieniędzy. Dzisiaj sprawę zgłosiłam na policje i wysyłam zawiadomienie na allegro o przyjęciu sprawy przeciwko tej "wielce uczciwej pani".PS.przy ostatnim telefonie do niej zaczęła parawie płakać w słuchawke oraz stwierdziła ze ma ciężki okres i nie ma jak zwrócić pieniędzy oraz ze nie dostała od hurtowni zwrotu za odesłana derkę .Heh lecz co mnie to do chol.. jako kupującego obchodzi??