jeśli masz na wymianę GA to może spróbuj u Dotty? Ma dużo fajnych rzeczy na wymianę za jabłka. Tylko lepiej się wcześniej upewnić kiedy będzie mogła wysłać.
Z logowaniem mam podobnie w sumie.
wątek zamknięty
Ooo, dzięki. Zapytam.
Ponowne gratulacje: EC :winko:
wątek zamknięty
dzięki 🙂 :winko:
dziś mam "lucky day" bo jeszcze ustrzeliłam HOPa od Xanthosa - z FG horseshoes w środku ale to nic, HOP to HOP 😅
edit
To tak niesamowite, że aż muszę się tym podzielić 😉 Czasem wystarczy kupić dobrego konia za grosze za aukcjach by potem go sprzedać za 10 razy więcej na sales. To jest już spekulanctwo chyba 😡
wątek zamknięty
czy jak mam klacz z 97.33 BLUPa, to jak duza roznice to robi czy zazrebie ja teraz czy jak bedzie miala 100? 👀 bo tyyyyyle na nia czekalam, ma wszystko zrobione, wszystkie skillsy a teraz sie okazuje ze nadal nie ma jeszcze 100 BLUPa 🙄
http://www.howrse.com/elevage/fiche/?id=8518385
wątek zamknięty
Będzie mieć jak skończy 10 lat 🙂 Skoro już tyle czekałaś to może warto poczekać jeszcze te parę dni? Choć dużej różnicy na pewno nie będzie.
wątek zamknięty
Taki blup jest już bardzo wysoki i różnica będzie malutka.
Znowu powodzie były. A ja mam całe stado źrebaków w trakcie gier 👿
wątek zamknięty
ale można sobie było wskoczyć do top500 dzięki ulewom 🙂
Takie mi się za przeproszeniem barachło nazjeżdżało do EC, że hej. Nakupiłam nowych boksów i nie zdążyłam porezerwować ani nie podniosłam wcześniej poziomu skills i teraz mam nieproszonych gości - marchewkożerców na 10 dni nawet.
wątek zamknięty
Znowu sporo mnie nie było bo byłam w górach a tam netu nie miałam 😲 nie przeczytałam do końca wszystkiego 😉 ale z tego co widziałam to dużo było propozycji wymiany . A ja właśnie mam ,, wyprzedaż '' bo kasuje 3 konta ( dość powoli ale na razie zabieram sie za przenoszenie bm item ) . Polega na tym że dane rzeczy mogę zamienić za np siodło, ogłowie, kure albo królika do stajni itp. A więc daje wam moją liste rzeczy :
Eolus' Wind x20
Piece of Cloud x12
Chronos Timer x5
Seahorse x7
Golden Apple x8 ale tylko 4 na wymiane !!
Golden Spurs x12
Hephaestus' Horseshoes x4 ale tylko 2 na wymiane !!
Daphne's Laurels x11
Atlante Pack x4
Black Orchid x2
Morpheus' Arms x2
Medusa's Blood x4 ale tylko 2 na wymiane !!
Hera Pack x2
Centaur Pack x2 ale tylko 1 na wymiane !!
Philosopher's Stone x2
Aphrodite's Tears x1
Nyx Pack x1
The 5th Element x1
Water of Youth x4
Fertility Wand x2
Rzeczy oznaczone na różowo nie są przeznaczone do wymiany ale za nie się wymienie 😉
Rzeczy oznaczone na niebiesko nie są przeznaczone do wymiany 😉
Rzeczy oznaczone na czerwono są na wyprzedaż!!!! 😅
Reszta to normalne rzeczy do wymiany 🙂
P.S A właśnie co to jest Sleipnir ?? 👀
wątek zamknięty
Slepnir'y są to rzadkie konie z 54*. Nie do rozrodu, można je zdobyc kupując je od innych użytkowników (cena 1 slepnira to ok. 5 milionów), albo dostać z kart. Przykładowy Slepnir jest tu:
http://www.howrse.com/elevage/fiche/?id=5394155
wątek zamknięty
Można też złapać kiedy komuś ucieknie.
wątek zamknięty
czarna96, Moze na wymianę kilkanaście kur/ królików za Chronos Timer, WoY, Fertility wand, i morpheus arms? Mogę dorzucić stracha i Apollo's Lyre
Co ty na to? 🙂
JARA, Jak to może uciec? 😲
wątek zamknięty
Notarialna, może Chronos i WoY za 3 króliki ?? MA i FW jest dla mnie zbyt cenne na wyprzedaż 😉
A tak przy okazji to kasuje te 3 konta : CzArNa96, czarna1996 i czarna96.
Zostaje mi CzArNa1996 więc jakby co to rzeczy przyjmuje tylko na to konto.
JARA właśnie jak to jest z tymi ucieczkami ?
wątek zamknięty
JARA a tak nie jest w przypadku Cowbry?
Bo o tym, ze Cowbra może uciec wiem na 100%, ale, ze Slepniry to nigdy nie słyszałam.
wątek zamknięty
czarna96, Bardzo chętnie, ostatnio zbieram Chronosy 🙂 🙂
Za Golden Spurs, Daphne Laurels i WoY dodatkowę mogę ci ustrzelić stracha 🙂
Btw, zresztą chętnie odkupię od ciebie Water of Youth (mogę dać 3500)
wątek zamknięty
Czarna, co chcesz za Chronosa (albo kilka)?
Sleipniry uciekają.
wątek zamknięty
No to umówmy się tak. Ja ci wysyłam Chronos i WoY za 3 króliki , a potem Goldes Spurs i Daphne Laurs za stracha ok ??
Deidre oddałabym Chronosa za AT + coś 😉
wątek zamknięty
Czarna nie chcesz Fertility Wand za WoY? 😉
wątek zamknięty
czarna96, Nie ma sprawy. 🙂 Tylko królików nie mam jakoś w inwentarzu do wysłania 🤔wirek:
wątek zamknięty
http://www.howrse.com/elevage/fiche/?id=9473038moze ktos ma ochote na cudo jakie wychodowalam 😎 alez jestem z siebie dumna, choc gwiazdek spodziewalam sie 19 😉
potrzebuje Tears. Mam kilka drobiazgow na wymiane
wątek zamknięty
Czyli wysyłam AT na CzArNa1996 od razu, a to coś które ustalimy wysyłam za tydzień. Najchętniej pozbyłabym się Meduz, podków i różnych takich.
Bardzo mi potrzebne Chronosy.
Kapri - piękne cudo, ale nie moja rasa 🙂
wątek zamknięty
JARA, Jak to może uciec?
JARA właśnie jak to jest z tymi ucieczkami ?
Jak ktoś się nie opiekuje to koń może uciec i wtedy można złapać takiego rodzynka 🙂 Tylko nie wiem do końca czy każdy może go złapać czy tylko posiadacze tego rodzaju koni.
wątek zamknięty
Notarialna jak to nie ma ?? Pamiętaj że na CzArNa1996 😉 Bo tam mam marchewki nie wiem czy na innym mam.
Deidre to za tydzień Medusa a Chronos zaraz poleci 😉
A więc jestem winna : Chronosa dla deidre oraz Chronosa, WoY , DL i GS Notarialnej 😁
A wy mi jesteście winne AT (deidre) i 3 króliki oraz strach na wróble (notarialna) 👀
Ovca WoY za FW ... Bardzo chętnie 😉
wątek zamknięty
A kto mówił o Chronosie? jak pytałam o Water Of Youth 😉
wątek zamknięty
już zmieniłam ale fakt wcześniej tak miałam 😉 deidre przyjmij zaproszenie ;D
wątek zamknięty
Ok, wysyłam w takim razie- na nick czarna96?
wątek zamknięty
nie, na CzArNa1996 😉
Ovca, mamy mały problem . Muszę poczekać tydzień . To za tydzień ci wyśle 😉
wątek zamknięty
Deidre to za tydzień Medusa a Chronos zaraz poleci 😉
AT wysłane, Meduza za tydzień 🙂
wątek zamknięty
ehh a ja dzisiaj znowu próbowałam wysłać ci to WoY i nic 🙁 Chyba będziesz musiała poczekać ten nieszczęsny tydzień 😵
Tak właściwie to 6 dni 😁 No ale to chyba wina systemu, bo wysłałam jak na razie tylko jeden WoY do Notarialnej i jedną rzecz na moje ,,główne '' konto, także powinno było się chyba dać wysłać tą 3 rzecz. 🤔 Wyraźnie pisze że 3 objekty z bm tygodniowo więc to na pewno wina tych co piszą tę gre 👿 👿 👿
wątek zamknięty