Młode Konie

zabeczka17   Lead with Ur Heart and Ur Horse will follow
01 marca 2010 14:03
galopada_  a nie boisz się ze twój maluszek się wytarza w takiej pięknej dereczce? 🙂 wszędzie błoto, szkodaby było  😁 duże to twoje szczęście tylko pozazdrościć ;]
galopada_   małoPolskie ;)
01 marca 2010 14:05
nie-ee to tak na chwilkę było - do zdjęcia  😎 młody nieszczesliwy bo szary został w stajni i sie pchał strasznie do niego. wspominałam ze moj kon nie potrafi rżeć jak dorosły kon tylko tak cieniutko jak zrebaczek?  😂 😵
ash   Sukces jest koloru blond....
01 marca 2010 14:14

galopada
mój kary też bardzo długo tak rżał! 😲 😲
Teraz już rży jak prawdziwy mężczyzna(co dziwne bo teraz jest już wałachem)

edit-literówki
01 marca 2010 14:17
jak usłyszałam wczoraj to sie nie mogłam przestac smiac. taki ogromny a tu...  😂
01 marca 2010 14:22
Ja nagram kiedyś moją jak ,,piszczy" zamias rzeć 🙂 dodatkowo  kwiczy jak świnia kiedy biega, się nakręca na bryki  ;]    😁 😍 za każdym razem ludzie kulają się  ze smiechu ;]  😂 😁 😍 😍
01 marca 2010 14:23
no wlasnie szukałam slowa! on kwiczy jak prosiak! szczegolnie jak bryka  😁
u Kucyka to jest jakieś pisko-rżenie  😂 a jak się denerwuje lub chce zwrócić na siebie uwagę w boksie to tak dziwie chrumka  🤔 
01 marca 2010 18:55
postaram sie nagrać mojego jak coś chce, albo jak cierpi bo np jest przywiązany, ewentualnie jak mu założę wędzidło  😁
01 marca 2010 19:01
haha dzieciaki  sa przesłodkie 😀😀😀 ja to zawsze moją rpzedrzeźniam 🙂 ona kwiczy to i ja 😀  fajna minkę wtedy strzela - > 🤔 - czad 😀 😍
to teraz uwaga zaśmiecę trochę wątek chwaląc sie moim maluchem
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] Przekroczono dozwoloną wielkość zdjęć
To wrzucę dwa na lonży i buziaczki
 Znów przekroczony rozmiar zdjęć.
AleksandraAlicja   Naturalny pingwin w kowbojkach ;-)
01 marca 2010 21:12
Rude Gluty w pracy:
01 marca 2010 21:29
AleksandraAlicja  jeszcze puchatki z nich ;] moja już połowę futra zrzuciła ;] na szczęście 🙂 mniej problemów z czyszczeniem ;] fajne konisie 😀 :kwiatek:

nie wiem czy nie dubuje, nie mam czasu oglądac wątek ;] wybaczcie jeśli tak , ale musiałam 🙂
Znalazłam fotkę mojego Iskrzaka miesiąc po tym jak do mnie trafiła ;] czyli miała jakiś roczek ;]
Rozczuliłam się 🙂 😍 😍
Averis   Czarny charakter
02 marca 2010 07:23
zabeczka17, bardzo fajne, ciepłe zdjęcie. Też miałam takie ze 'swoim' pierwszym ukochanym koniem. Ale to dawno i nieprawda.
02 marca 2010 13:39
no to dawaj je ;] chetnie zobacze ;] 😅
zabecka17, to ile Twoja Pannica ma już? i jak długo jesteście razem? Bardzo Was lubię jako parę koń-człowiek 🙂 Pasujecie do siebie bardzo 🙂
02 marca 2010 13:53
jej Nirv dziękuję za takie miłe stwierdzenie 🙂 :kwiatek: :kwiatek:

Iskrzaka mam od półtora roku a  1 lipca minie 2 lata od kiedy jest ze mną. Kobyła  ma 2 i pół roku 🙂
każdy mi mówi że na jej punkcie mam lekkiego świra 🙂 😍 ona chyba na moim tez ;]
Moje maleństwo. Jestem w nim po prostu zakochana,  😍
w trybie mega pilnym
potrzebuje linka do czegos co gdzies kiedys było na volcie chyba jeszcze  👀
mianowicie - skany z ksiązki dot. szkolenia młodych koni w kawalerii
please!  🙇 🙇
Hrabinka jest cudowny!  😍  jak chłopak pracuje? bez fochów? 😉

Ja mam mase zdjęć z Młodą.  😅

No i żeby nie bylo, że złoty z niej koń - czasem się pokłocimy:

06 marca 2010 12:51
hate me! ależ cudowny naczolek  😍
06 marca 2010 13:08
hate me!   ostatnio fotka mnie rozwaliła ;] ;] taki milusi grzecny konik i ...bach  zaliczyłas glebe? ;] 🙂 heheh 👍 😁
zabeczka17 nie spadłam, przez chwile przeszła mi przez myśl wywrotka z koniem. Młoda jest fajna w robocie, ale czasami musi pokazać rogi. Za to ją kocham.  😍  Przy czym takie syt. jak ta zdażają się sporadycznie. Ja próbowałam wcisnąc ja w narożnik którego się bała, napierałam łydkami a całkowicie niepotrzebnie zablokowałam z przodu i efektem było wystrzelenie w góre.
No maluch w pracy wspaniały, jak na razie bez fochów nawet bym powiedziała że jest nadwyraz ugodowy, na wszystko sie zgadza dosłownie na wszystko. Przyjął już siodło teraz jest na etapie przyjmowania jeźdźca, na razie chodzi pod jeźdźcem na lonży gdyż na razie jeszcze trochę ucieka z pod jeźdźca. Ale nauczy sie, wkońcu to dopiero 3 tyg pracy. Jestem dobrej myśli, ale w oczkach ma coś takiego co mi mówi że on mi jeszcze pokaże. hehe
06 marca 2010 18:24
hate me!no ale kobyła jest cudna 🙂 😍
hate me! konisko piękne! ale bez kasku...  🤬
galopada_ bo temat twojego konia kiedyś brutalnie się jakoś urwał - mogłabyś napisać na czym go teraz lonżujesz i dlaczego lonżowałaś go tak strasznie wysoko wypiętego wcześniej?
Averis   Czarny charakter
06 marca 2010 18:38
hate me!, miodzio!
Hrabinka12, niezłe ciacho cool:

A mój koń już całkiem fajnie robi chody boczne, na chwilę obecną po 3 kroki na obie strony 😁 Wczoraj, w ramach przygotowań przedsiodłowych, uczyliśmy się parkowania przy podeście do wsiadania- całkiem zgrabnie nam poszło. Były też drągowe urozmaicenia w okrążaniu. Fajny ten mój koń- byle do lata i przeprowadzki do Warszawy- wtedy ruszymy pełną parą.
Nam udało się dziś polonżować 🙂 Dziecko było bardzo dzielne, choć widać było, że to nie to co Kluski lubią najbardziej...  😂
Z lonży niestety zdjęć brak, bo ciężko trzymać aparat wtedy,  ale na wybiegu już łatwiej - pod warunkiem, że nosa mi nigdzie nie wpycha i się do mnie nie przylepi, licząc że coś dostanie do jedzenia hehe
I jeszcze troszkę 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się