KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

o wow Daniela co on ma z kopytem
wątek zamknięty
Obtłukł, czekamy na kowala w tym tyg  😉
wątek zamknięty
Omg, strasznie wygląda to kopyto :/ Ale komplet ładny 🙂
wątek zamknięty
Niestety pod koniec 5-6tygodni zdarzaja mu się takie kwiatki z kopytami. Ale my w ogole mamy z nimi kłopot i próbojemy z tego jakoś wyjśc. Ale koniec  🚫
wątek zamknięty
Zairka opłacało się kupić madeire śliczne moje i  tak sie zaczyna jedna anka druga anka... 😍i zakupoholizm gotowy
wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
27 lutego 2010 20:13
o matko zapomniałam napisac ze madeira mojej Dewizki :kwiatek: 🙇
wątek zamknięty
milusia, tego z nowej kolekcji?
wątek zamknięty
Zairka a jaką lamówke ma derka ?  biało granatową ?  jesli tak to royalblau-marine -weiss
wątek zamknięty
Pursat   Абсолют чистой крови
27 lutego 2010 20:42
Daniela, jeśli tak masz zamiar zawijać, to mija się to z celem. Na tyłach stawy w ogóle nie są osłonięte owijką.
wątek zamknięty
27 lutego 2010 20:49
Zairka a jaką lamówke ma derka ?  biało granatową ?  jesli tak to royalblau-marine -weiss

tak bialo granatowa :kwiatek:
wątek zamknięty
Daniela, jeśli tak masz zamiar zawijać, to mija się to z celem. Na tyłach stawy w ogóle nie są osłonięte owijką.

Wydaje mi się że jest ok. Zobacz niżej na Zairki zdjęcie tył ma bardzo podobnie owinięte. Z resztą całe życie mnie uczyli, że na jazdę owija sięwyżej a do boksu owija się nisko.
wątek zamknięty
Moim zdaniem też są dobrze zawinięte.
wątek zamknięty
27 lutego 2010 20:57
[quote author=Pursat link=topic=14623.msg502539#msg502539 date=1267303333]

Wydaje mi się że jest ok. Zobacz niżej na Zairki zdjęcie tył ma bardzo podobnie owinięte. Z resztą całe życie mnie uczyli, że na jazdę owija sięwyżej a do boksu owija się nisko.
[/quote]
Thaya ja mam za wysoko zawiniete powinny byc nizej zeby chronic staw 🙇 tyle ze nie ja zawijałam i wjezdzałam w błotko wiec wiedziałam ze owijki pod wpływem wody i tak zjadą a nie chciałam zeby wjezdzały pod staw 😉
wątek zamknięty
Pursat - Cały czas sie ucze zawijania więc nie przecze, że sa ciut za wysoko. Chociaż zauważyłam ze jak zawinę za nisko to zjeżdzaja pod staw dlatego spróbowałam ciut wyżej skończyć. W końcu dojde do wprawy 👀 A mogę jeszcze fotke poglądową jak powinno być idealnie?

edit:  a tutaj sa ok 🙂 ?
wątek zamknięty
Aaaaa... Dzięki Burzolkowi będę miała mojego wymarzonego cottona fango 😅

Burza Ty wiesz - :kwiatek: bardzo bardzo mocno!
wątek zamknięty
m0niSka, cieszę się Twoją radością, będzie cudnie wyglądał 🙂
wątek zamknięty
Burza, wiem  😡  😁
wątek zamknięty
Za to ja pękam z radości, bo Quanta chyba da się skusić na wymianę szarości 😀

Dziewczyny, która kolekcja Eskadrona jest według was najbardziej chwytliwa i co z niej byście chciały np mieć?
wątek zamknięty
Edytka   era Turbo-Seniora | Musicalowa Mafia
27 lutego 2010 21:56
Dziewczyny, która kolekcja Eskadrona jest według was najbardziej chwytliwa i co z niej byście chciały np mieć?

dla mnie najpiękniejsza kolekcja to Tofee / gelb / creme. Dałabym wszystko za cottony i derki z tej kolekcji  😍
wątek zamknięty
Daniela, ja zawijam tak:
wątek zamknięty

Jak dla mnie... Fango/walnut/sky - Chciałabym mieć Cottona albo Brillanta Sky, ale maść kobyły jest dość niekompatybilna ....

Ale tak najbardziej, to obecna - Maritim  😍 Na pewno biorę jednego cottona i derkę w kratę - to jeszcze przed przecenami.
Kantar tylko jak będzie na wyprzedaży w naszym rozmiarze... Ogólnie bardzo mi się kolory podobają - klasyczne dla klasycznych gniadych  😀
wątek zamknięty
27 lutego 2010 22:33
hellblau/creme z nici a z normalnych to chyba schoko/orange 😜
wątek zamknięty
Zairka, z schoko orange co, derki, cottony? 🙂
wątek zamknięty
Pursat   Абсолют чистой крови
27 lutego 2010 23:03
Podoba mi się zawinięcie Klami.

Pozwolę sobie jeszcze podlinkować zdjęcie caroline:

Staw powinien być chroniony przez owijkę. W końcu normalne ochraniacze też się tak zakłada, by leżały na stawie, a nie nad nim. 😉

Mi się marzy Brillant Copper. 😍
wątek zamknięty
olciiik   `Dzień dobry, kocham Cię`
27 lutego 2010 23:09
Burza ja to bym chciała niciaka marine i hellblau a nie niciowe to cotton turkus z 2006 i impuls rost  😍
wątek zamknięty
Dzięki dziewczyny, czekam na więcej info 🙂
wątek zamknięty
Burza,
dokładnych nazw nie pamiętam, ale cośtam(marine?)-kitt i antrazit-bordeaux  😍
wątek zamknięty
olciiik   `Dzień dobry, kocham Cię`
27 lutego 2010 23:17
Burza, zamierzasz nam zrobić prezenty? 😁
wątek zamknięty
Pewnie, będę w tym roku się bawić w św. Mikołaja 😎
wątek zamknięty
a może za króliczka wielkanocnego?  😁
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.