Niestety pod koniec 5-6tygodni zdarzaja mu się takie kwiatki z kopytami. Ale my w ogole mamy z nimi kłopot i próbojemy z tego jakoś wyjśc. Ale koniec 🚫
Daniela, jeśli tak masz zamiar zawijać, to mija się to z celem. Na tyłach stawy w ogóle nie są osłonięte owijką.
Wydaje mi się że jest ok. Zobacz niżej na Zairki zdjęcie tył ma bardzo podobnie owinięte. Z resztą całe życie mnie uczyli, że na jazdę owija sięwyżej a do boksu owija się nisko.
[quote author=Pursat link=topic=14623.msg502539#msg502539 date=1267303333] Daniela, jeśli tak masz zamiar zawijać, to mija się to z celem. Na tyłach stawy w ogóle nie są osłonięte owijką.
Wydaje mi się że jest ok. Zobacz niżej na Zairki zdjęcie tył ma bardzo podobnie owinięte. Z resztą całe życie mnie uczyli, że na jazdę owija sięwyżej a do boksu owija się nisko. [/quote] Thaya ja mam za wysoko zawiniete powinny byc nizej zeby chronic staw 🙇 tyle ze nie ja zawijałam i wjezdzałam w błotko wiec wiedziałam ze owijki pod wpływem wody i tak zjadą a nie chciałam zeby wjezdzały pod staw 😉
Pursat - Cały czas sie ucze zawijania więc nie przecze, że sa ciut za wysoko. Chociaż zauważyłam ze jak zawinę za nisko to zjeżdzaja pod staw dlatego spróbowałam ciut wyżej skończyć. W końcu dojde do wprawy 👀 A mogę jeszcze fotke poglądową jak powinno być idealnie?
Dziewczyny, która kolekcja Eskadrona jest według was najbardziej chwytliwa i co z niej byście chciały np mieć?
Jak dla mnie... Fango/walnut/sky - Chciałabym mieć Cottona albo Brillanta Sky, ale maść kobyły jest dość niekompatybilna ....
Ale tak najbardziej, to obecna - Maritim 😍 Na pewno biorę jednego cottona i derkę w kratę - to jeszcze przed przecenami. Kantar tylko jak będzie na wyprzedaży w naszym rozmiarze... Ogólnie bardzo mi się kolory podobają - klasyczne dla klasycznych gniadych 😀