No to ja się pochwalę "swoim" cudeńkiem :P Niestety nie jest moją własnością, jednak spędziłam z nim trochę czasu... 😉 Oto Etiopczyk (oo) vel Bezik 😀 To my w lecie 🙂
zoja jak kon 12h na wybiegu to sianko musi byc😉 jedza sniadanie i na wybieg z siankiem przychodza na obiad z powrotem na wybieg z siankiem i pozniej na kolacje tez z siankiem 😉
Milusia no jak troche tego beznadziejnego śnigo-lodu zejdzie to się pochwale zdjeciami nowymi 💃 Plany na starty sa, ale najpierw musimy pokonać konskie fobie związane z zamykaniem w przyczepie. Jak to sie uda to będzie super. Może uda nam sie spotkac apropo jakichś zawodów 💘 Kpik ale tam u was ładnie jest, mam nadzieje że uda mi się z koniem na jakiś trening do was wpaść, bo ode mnie do twojej stajni mam jakies 5km 😀
Alice, głupio mi było bo do twarzy raczej nie mam pamięci, tylko po koniu poznałam, i nie wiedziałam, czy to ty, a nuż by ktoś inny z twoim koniem szedł? 🤣 ale nastpenym razem sie przywitam, szczególnie, że jak dobrze pojdzie to na ten miesiąc bede na hipo stała z moim Siwym 🙂
No wiec ,,MyCzka" z dzisiaj czyli ostatnie chwile w grzywie 😁 teraz jest łysa wygląda paskudnie wiec dopuki nie odrosnie chyba nie ebde jej tak chetnie fotek robila 🙇 troche nam sie owijki ubrudziły 😂 🤔 a po jeździe... tyle mam wam do powiedzenia 🤬
Zairka Ta Twoja Czarna Perelka wyglada tak niewinnie... zupelnie nie jak na tych fotkach z brykania 😉 Poza tym widac, ze ona tylko czeka, zeby rozwinac skrzydla, a pod Twoja opieka na pewno szybko sie to uda🙂😉