A propo Leszna jeszcze jeden 'kwiatek' mi się przypomniał - karetka była, ale zespołu medycznego nie widziałam... 👀 Ciekawe co by było gdybym spadając coś sobie złamała.. Dostałam fotki, narazie tylko 2 😉 Chesty dzielnie się spisywały.
A propo Leszna jeszcze jeden 'kwiatek' mi się przypomniał - karetka była, ale zespołu medycznego nie widziałam... 👀 Ciekawe co by było gdybym spadając coś sobie złamała..
Może siedzieli gdzieś w cywilu? Albo mieli specjalny pokoik - często tak jest. btw jakby ktoś potrzebował karetki to służę pomocą :kwiatek:
typowo towarzysko poglądowo na dwa dni, albo na trzy. jeszcze nie zdecydowałam się ostatecznie. w każdym razie tym razem zła/bardzo zabiegana na pewno nie będę :kwiatek:
typowo towarzysko poglądowo na dwa dni, albo na trzy. jeszcze nie zdecydowałam się ostatecznie. w każdym razie tym razem zła/bardzo zabiegana na pewno nie będę :kwiatek:
niestety nie 🙁 tak to bym się na pewno odezwała i kibicowała/luzakowała/trzymała transparent. właśnie sobie tą kuźnią chce leszno odbić, ale nie będzie 3/4ludzi których chciałam zobaczyć. zawsze lepsza 1/4 niż nic.
No właśnie chyba nie bo poduszka kolanowa jest przeszywana na 4 a nie na trzy części.... nie moge znależć modelu z poduszką dzieloną na 4 ;/ a poza tym teoretycznie to jest model skokowy , a to olimpijskie to wszechstronne o profilu...
Mam pytanie dotyczące barowania. Ostatnio czytałam gdzieś w internecie tłumaczenie niemieckiej książki dotyczącej szkolenia skokowego koni. Znalazłam tam wzmiankę o barowaniu przy pomocy wcierek. I stąd moje pytanie - co wcierki mają do barowania? 🤔wirek: Bo nie rozumiem...
Od razu dodam, że pytam z czystej ciekawości i chęci zrozumienia. Nie baruję i nie mam zamiaru tego robić 😉
Wcierka rozgrzewająca powoduje większe krążenie krwi w skórze, przez co staje się wrażliwsza na uderzenie - koń po prostu mocniej czuje jak walnie w drąg.
Zawody w Kuźni wyjątkowo mało liczne, niewiele się działo... Przywiozłam srebro z MWiM, do złota zabrakło bardzo, bardzo niewiele, ale nietety w decydującym, drugim półfinale nie wytrzymałam ciśnienia i pojechałam, jakbym pierwszy raz na koniu siedziała... Ale tak w ramach luźnej refleksji, bo nie chcę tutaj prowadzic dochodzenia, tylko obiecana była pula 15tys zł, moja nagroda za medal pokryła mi tylko start i hotel, na benzynę już nie starczyło... 🙁
W Kuźni zawsze było dużo startujących , więc myślę , że jak warunki zrobią się coraz lepsze to stopniowo i liczba startujących będzie wzrastać .
Zostałam poproszona przez stajnię w Elizówce o puszczenie w sieć oficjalnej strony naszego czołowego zawodnika , więc puszczam i w ich imieniu , a przy okazji swoim zapraszam : www.andrzejlemanski.com
Mnie tam strona siępodoba - przejrzysta i ładuje się całkiem przyzwoicie 😉 Może ktoś z Was się orientuje, gdzie dostanę taki napierśnik: ? fot. ze strony www.andrzejlemanski.com
Bischa? Co to za firma? Szukam i szukam i nic, może ma jakąś specjalną nazwę 🤔