miałam okazje kiedys oglądac takiego konia nigdy wczesniej ani później na żywo nie widziałam tak zjawiskowej maści Jestem wprawdzie konserwatywną tradycjonalistką, koń ma być gniady, ale takie cudo możnaby sobie zamarzyć
wiesz laik mogłby jedynie zwrocic uwage na to ze tak "krzywo" a nad wedzidłem to sporo osob początkujących sie myli i zapina... wiec ja sie nadal trzymam wersji ze pan fotograf myslał ze to anchrapnik hanowerski i po prostu zapią go nad wedzidłem 😂 a tak na serio to moze sie spytać autora? jestemzlasu, jesli moge spytać, skąd jest ta fotka?
zrobiłam test! 😀 zapytałam się taty , który laikiem może jest, ale w sumie Siwego czasem odwiedza, robił mi fotki na jazdach, kupował ze mna ogłowie, ba! , nawet raz czy drugi mi asystował przy siodłaniu i mu wszystko pokazywałam... i nie zauważył ze z nachrapnikiem jest cos nie tak, wiec komus kto nawet nie wie jak "to coś na głowe konia" się nazywa tym bardziej nie przyszłoby do głowy... 😁
a no tak zapomniałąm , że oni są z marsa 😁 zapytałabym mamy, ale ona od dwóch lat czparak uparcie nazywa derką wiec nie licze na to, że ona zauważy.... 🙄
a no tak zapomniałąm , że oni są z marsa 😁 zapytałabym mamy, ale ona od dwóch lat czparak uparcie nazywa derką wiec nie licze na to, że ona zauważy.... 🙄
hahahaha ale się uśmiałam 😂 moja to nawet chyba nie wie co to derka 😵