"sportowe wakacje" z koniem
lostak, Warmia:
http://trzejmy.pl/jedno z najczystszych jezior na Warmii, cicha okolica, mili ludzie, bardzo ladne miejsce, dobra kuchnia 🙂
Elganowo - miedzy Szczytnem a Olsztynem
[quote author=Ktoś link=topic=61.msg497391#msg497391 date=1266913463]
przypominam tylko,że tytuł wątku brzmi - sportowe wakacje ,a nie wypoczynek w agroturystyce 😉
[/quote]
a ja napisalam, ze nie bede otwierac kolejnego watku, zeby zadac jedno pytanie.
edit: dziękuję kochani, wystarczy, super! :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
Rakowiec, Rakowiec, Rakowiec...
O rany, coś dla nas!
Przedyskutowałam z rodzicami, którzy wesprą finansowo ewentualny wyjazd (bo już jeden w formie konsultacji planuję). Wydatek spory, ale tak czytam i czytam - jednym słowem: warto!
Stąd dwa pytania.
1) są jeszcze miejsca w wakacje? Najchętniej lipiec, tak jak Dzionka i reszta ekypy jedzie? 😀
2) czy byłby ktoś z dolnośląskiego lub "po drodze" zainteresowany dołączeniem się do transportu? Bo jednak odcinek niemały i fajnie byłoby zminimalizować koszta dojazdu.
[quote author=Ktoś link=topic=61.msg497391#msg497391 date=1266913463]
przypominam tylko,że tytuł wątku brzmi - sportowe wakacje ,a nie wypoczynek w agroturystyce 😉
a ja napisalam, ze nie bede otwierac kolejnego watku, zeby zadac jedno pytanie.
[/quote]
a kto Ci każe otwierać nowy wątek?tak cięzko użyć wyszukiwarki? jakiś szczypior zostałby już ze 3 razy zjedzony za taki błąd w wyborze odpowiedniegą wątku.
Proszę o to pytać w wątkach wakacje z koniem, obozy jeździeckie 2010 czy obozy konne. Tutaj chcą się sportować tylko. Kontynuujemy zgodnie z tytułem wątku. Dziękuję.
kurcze, to moze i ja na Rakowiec bym się skusiła 😁
Mógł by mi ktoś polecić obóz sportowy na wakacje z własnym koniem, ale najlepiej głównie skokowy no i rejonie województw: śląskie, małopolskie, opolskie, łódźkie, świętokrzyskie i ew. mały fragmencik wielkopolskiego.
Chodzi mi żeby było to do ok.200km od Katowic. Z miejsc, które znam lub czytałam to jest Lewada (tylko ujeżdżenie), Bolęcin, Annopol, Absolut i Toporzysko no i Bolix, tyle że żadne mnie nie przekonuje w 100%... 🙄
Abstrakcyjna, a nie chcesz do Rakowca? 😁 szukam kogoś do podziału kosztów transportu 🙂
Jak coś to ja mogę udzielić info. o Toporzysku .Abstrakcyjna pisz na 3091575 🙂
Alee ja z Katowic plus chcę jechać z koleżanką...więc przyczepa 3konna musiała by być 😉
Bu, to odpada 🙁
a gdzieś w PL coś na poziomie Rakowca się znajdzie?
Nie Annopol.
Alee ja z Katowic plus chcę jechać z koleżanką...więc przyczepa 3konna musiała by być 😉
Nikt nie ma na Śląsku samochodu+ przyczepy albo ciężarówki?[
🚫
Ktoś, zejdz ze mnie i znajdz sobie inne zabawki, ostatnio strasznie wszystkich pouczasz, jakbys sie bawila w cichego moderatora, albo znawce tematow wszelakich, a ja naprawde nie mam ochoty na zabawę. Opuszczam twoja piaskownice.
Absolut nie organizuje żadnych konsultacji, obozów, wakacji, itp. 😉
🚫
Ktoś, zejdz ze mnie i znajdz sobie inne zabawki, ostatnio strasznie wszystkich pouczasz, jakbys sie bawila w cichego moderatora, albo znawce tematow wszelakich, a ja naprawde nie mam ochoty na zabawę. Opuszczam twoja piaskownice.
jasne,bo to ja się bawię w otwieranie kolejnych części wątków,w których nie udzielam się 😂
daruj sobie ten pseudo wyniesiony ton,a zapraszanie do korzystania z wyszukiwarki,to raczej dobry obyczaj,a nie moja fanaberia.piękny foch za zwrócenie uwagi,prawie jak szczypior 🤔wirek:
idź sobie pozadzierać nosa w swojej piaskownicy,bo dla mnie i dla mojej córki jeszcze za zimno na takie zabawy.
Proszę wszelkie animozje załatwiać via pw. Sprawa została wyjaśniona jednoznacznie.
darolga, yga, nie będziecie żałowały. gwarantuję.
kurcze trzeba dowiedzieć się jak to wygląda w pierwszym tygodniu lipca może rzeczywiście udałoby się w Rakowcu voltoekipę zgrać w jednym tygodniu
to byłaby zabawa !
Forta, a ja myslalam, ze z Dzionka przyjezdzacie do nas w wakacje. 🤬
Asior, bo przyjeżdżamy! Dzionka jeszcze o tym nie wie, ale wkróce się dowie. Ja tam planuję przełom lipca i sierpnia 😉
deb - wierzę, wierzę, zależy mi, ale kurczę, no muszę kogoś znaleźć do "współtransportu"... no i fajnie jakby się udało zrobić re-voltowy lipiec 😀
Darolga doszła do Ciebie moja wiadomość na gygy? 😀
żeby nie było takiego OT to też się przymierzam do Rakowca 🏇
my z Dzionką jedziemy 02-11 lipca 😅
Ej ej, o czym ja nie wiem? Że niby gdzie jadę na przełomie lipca i sierpnia?? Dzisiaj gadałam "z Rakowcem" i jesteśmy z Fortą zabukowane. Aaaaale się cieszę 😍 😍
Dzionka, juz wszystko z Forta ustalilysmy. Termin wstepnie okreslony, nawet na zawody w okolicy sie zalapiecie 😁
[quote author=abstrakcyjna link=topic=61.msg497680#msg497680 date=1266929150]
Nikt nie ma na Śląsku samochodu+ przyczepy albo ciężarówki?[
[/quote]
Oczywiście że ma i takową nawet jadę...chodziło mi że na 3konia już miejsca nie ma 😉
Dzionka, juz wszystko z Forta ustalilysmy. Termin wstepnie okreslony, nawet na zawody w okolicy sie zalapiecie 😁
no ładnie, a o mnie to się już nie pamięta 🤬
Gillian, przeciez ty wiesz, ze zawsze mozesz przyjechac 🙂 Tym bardziej, ze masz rzut beretem.
a gdzie zaproszenie na piśmie, czerwony dywan i dzieci z kwiatami? 🤬
Ano przyjadę! o!
czytam i czytam ten wątek i zastanawiam się czy ma ktoś do polecenia miejsce, gdzie można pojechać z własnym koniem na np. 2 tyg. i załapać sie na egzamin na srebrna odznake?
kurcze, to moze i ja na Rakowiec bym się skusiła 😁
o tym samym właśnie myślę 😀
i ja ... tylko chyba bez Hery. Bo ona skakać nie może no i trochę więcej by to wyniosło.