Mój Stripe-In Blueberry przyszedł 💃 Jestem zachwycona! Gdzie ja bym bez re-volty wiedziała że takie cudo istnieje! 🤣
Pursat jejku mów co chcesz ale na twoim pięknym to takie kolory wyglądają najlepiej.
Kiedy w okserze będzie nowa kolekcja? Bo nie wiem czy już zamawiać w mustangu czy poczekać trochę na resztę sklepów. Zdecydowałam się na derkę w romby i białego cottona z Maritim - Raz się żyje 😀
Pursat własnie nie 😁 owijki były dobrze zawiniete jak wychodzilismy ze stajni 🤔 wczoraj dlatego pisalam ze nielubie eurostarow: fatalnie sie zawija, maja jakos dziwnie przyszyty rzep i do tego zsuwaja sie 🤔 w zyciu juz nie kupie ES takie gów.. za takie pieniadze 😵
Zairka szał! Ciekawe jak na mojej będzie wyglądać ^^ Pod jakim to siodłem? Bo jak tak patrzę na swoje i się zastanawiam, czy skoro cottony są dość długie to czy to nie będzie przesadnie długie
A właśnie. Czy tylko mi na śniegu polarowe owijki się tak dziwnie pomechaciły?
Wafelkowa, nie tylko Tobie. Porobiły się na nich miejscami takie wzorki na kształt kręgów na wodzie. Inaczej tego nazwać nie potrafię. I to w sumie i na owijkach JumpTec i na LamiCell. Jedynie ANKY się trzymają dzielnie.
Lanka_Cathar dokładnie, u mnie dwa komplety JumpTeców to samo =.= A szare miały być do tego Stripe Ina Blueberry-Graphite! Grrr.. Ale to tylko dwie bo zawinęłam przód i teraz będę na tył dawać te gorsze, trudno.
Może to dlatego, że Anky i Waldhauseny z troszkę innego polaru zrobione z tego co widziałam.
xxagaxx, moja sierotka w owijakch ES. Rzepy trzymaja sie tu na slowo honoru wlasciwie. Przyczepione milimetrami tam gdzie trzeba, a cala reszta rzepa juz na polarze.
Ja we wszystkich eurostarach po prostu przeszywam ten trzymający rzep, bo u mnie też na ostatnim centymetrze się trzyma. Ja nie wiem, czy oni nie myślą. 🙄