KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

a coś taniej ? ? 🤣 🤣
wątek zamknięty
🚫
wątek zamknięty
Pursat   Абсолют чистой крови
22 lutego 2010 16:22
Precelek sprzedaje jakieś pomarańczowe, ale nie wiem czy nie za ciemne. W ogłoszeniach wiszą.
wątek zamknięty
Mój Stripe-In Blueberry przyszedł  💃 Jestem zachwycona!
Gdzie ja bym bez re-volty wiedziała że takie cudo istnieje!  🤣

Pursat jejku mów co chcesz ale na twoim pięknym to takie kolory wyglądają najlepiej.

Kiedy w okserze będzie nowa kolekcja?
Bo nie wiem czy już zamawiać w mustangu czy poczekać trochę na resztę sklepów.
Zdecydowałam się na derkę w romby i białego cottona z Maritim - Raz się żyje  😀

wątek zamknięty
Wafelkowa, pisalam kilka stron temu. W okserze kolekcja bedzie dopiero jakos przed polowa marca.
wątek zamknięty
22 lutego 2010 16:33
Wafelkowa - zaczynam się przekonywać do takich barw dla niego. Ciekawa jestem czy mu do pyska będzie w tym nougacie.

Ja czekam aż będzie w Okserze - za jakieś 2, 3 tygodnie, bo mają taniej cottony. 🙂
wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
22 lutego 2010 18:23
obiecałam ze wstawie to wstawiam

blueberry 😜
wątek zamknięty
bosko !  strasznie mi się podoba  😍

ja z nową kolekcją eskadrona czekam na okser  😉
wątek zamknięty
22 lutego 2010 18:30
Tylko zawijanie do poprawki! 😉
wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
22 lutego 2010 18:34
Pursat własnie nie 😁 owijki były dobrze zawiniete jak wychodzilismy ze stajni 🤔 wczoraj dlatego pisalam ze nielubie eurostarow: fatalnie sie zawija, maja jakos dziwnie przyszyty rzep i do tego zsuwaja sie 🤔 w zyciu juz nie kupie ES takie gów.. za takie pieniadze 😵
wątek zamknięty
ja z nową kolekcją eskadrona czekam na okser  😉

a ja na Amigo 😉
wątek zamknięty
Zairka szał! Ciekawe jak na mojej będzie wyglądać ^^
Pod jakim to siodłem? Bo jak tak patrzę na swoje i się zastanawiam, czy skoro cottony są dość długie to czy to nie będzie przesadnie długie

A właśnie. Czy tylko mi na śniegu polarowe owijki się tak dziwnie pomechaciły?
wątek zamknięty
Lanka_Cathar   Farewell to the King...
22 lutego 2010 19:04
Wafelkowa, nie tylko Tobie. Porobiły się na nich miejscami takie wzorki na kształt kręgów na wodzie. Inaczej tego nazwać nie potrafię. I to w sumie i na owijkach JumpTec i na LamiCell. Jedynie ANKY się trzymają dzielnie.
wątek zamknięty
Zairka Duży ten czaprak  😲
wątek zamknięty
Waldhauseny tez sie trzymaja bardzo dobrze.
wątek zamknięty
Zairka, pieknie by ten czaprak wygladal na mojej siwej  😍 a na Twojej karej tez super oczywiscie 😀
wątek zamknięty
Dorotheah   मेरी प्यारी घोड़ी
22 lutego 2010 19:44
Zairka,
Pięknie, pasuje.  I ślicznie zapozowała klaczka.
I jak dla mnie wcale nie jest duży, a tylko inne za małe  😎
I tego będę się trzymać  💃
wątek zamknięty
Lanka_Cathar dokładnie, u mnie dwa komplety JumpTeców to samo =.=
A szare miały być do tego Stripe Ina Blueberry-Graphite! Grrr.. Ale to tylko dwie bo zawinęłam przód i teraz będę na tył dawać te gorsze, trudno.

Może to dlatego, że Anky i Waldhauseny z troszkę innego polaru zrobione z tego co widziałam.
wątek zamknięty
A ja nic nie mam do owijek ES, powiem że nawet moje ulubione. Nie przepadam za eskadronowymi za to ;/ i podobnie Fair-Playów nie lubię.

A dziewczyny widziałyście to??

http://allegro.pl/item923994971_puffer_pad_zilco_jedyny_taki_w_polsce.html

Powiem że jak dla mnie żółty i fiolet bomba 😀 Tylko cena dość wysoka jak dla mnie, a o firmie nigdy nie słyszałam.
wątek zamknięty
Jak dla mnie owije ES maja za dlugie rzepy. Mialam wielka ochote poobcinac.
wątek zamknięty
Zairka, cudnie ale fakt, zawijanie musisz poćwiczyć lala!
wątek zamknięty
Klami bo może macie chude i krótkie nóżki na tym odcinku 😀 Mi się na podkładki climatexowe idealnie zawija 😀
wątek zamknięty
xxagaxx, mamy chude suche nozki to fakt, ale z za dlugimi wrecz sciegnami. Zawijam na climatexy.
wątek zamknięty
Ej właśnie mi też się mechacą na brzegach delikatnie owijki 🤔 ale tylko nowe Anky, żadne inne nie.
wątek zamknięty
Jak twoje ziwerze wróci i będzie można go nękać to wpadnę z owijami i Ci go zawinę 😀 Zobaczymy czy sie uda 😀
wątek zamknięty
xxagaxx, moja sierotka w owijakch ES. Rzepy trzymaja sie tu na slowo honoru wlasciwie. Przyczepione milimetrami tam gdzie trzeba, a cala reszta rzepa juz na polarze.

wątek zamknięty
Ja we wszystkich eurostarach po prostu przeszywam ten trzymający rzep, bo u mnie też na ostatnim centymetrze się trzyma. Ja nie wiem, czy oni nie myślą.  🙄
wątek zamknięty
Severus   Sink your teeth into my FLESH
23 lutego 2010 07:37
Rudziszon w stone grey  😉

wątek zamknięty
Pursat te wydają mi się przyzwoite. Mam eskadrony nugat i wyglądają identycznie🙂
http://www.okser.pl/wh-owijki-polarowe-polo-p-2370.html

wątek zamknięty
KuCuNiO   Dressurponyreiter
23 lutego 2010 11:21
Mi też owijki Euro-Stara zawija się bardzo dobrze. No i fajnie się trzymają na jeździe.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.