Skoro już się rudo zrobiło... 😉 Coś z czasów kiedy podłoże było wymarzone:
I z wczoraj (w przymałej derce 😉- ta klata...). Możemy rzucać tylko tęskne spojrzenia w stronę wolności. Kroku nie ma gdzie postawić 😵 Wybaczcie moją wymemłaną kurtkę.
mam foty tak jak obiecalam Panienka miala dzisiaj na poczatku jazdy fochy jak juz rogi pokazała to troche popracowała odpoczeła i wrócila na padoczek z mina... le o co ci chodzi 😉
Alice raz ze miała ADHD dwa było +5 a ona zarosnieta jak mamut jest trzy była sama na strasznej łące wiec przez 10-15 minut bylo caplowanie, ploszenie sie, debowanie walenie z zadu i w ogóle ogólna masakra
charakterna jest strasznie zwłaszcza jak na to ze to juz Pani 14 letnia 😉 taka typowa baba 😁 czułam w kościach ze ta jazda bedzie taka, od progu w stajni mówiłam że dzisiaj zlece..chociaz nie zleciałam 😉
My tez sie wcisniemy 😉 Pozdrawiamy na rudo wszystkie rudzielce i sfoszona karuske 😉 Zairki, oraz przystojniaka Efki 😜 i oczywiscie cala reszte siersciuchow z poprzednich stron, ktorych nie sposob wymienic z osobna 😉
Zairka twoje zdjecia przedstawiaja to jak u mnie wyglądają jazdy na wiosne na 2 kobyłach 😁 identyko ! 😵 na zdjeciu w stój ładnie widać komplet , wklejaj do szmatocholików 🙂
Hypnotize- piękne zdjęcia Zairka- oh to babeczka nieźle wywija, a tak łagodnie na ostatnim wygląda milusia-wow ależ on się piękny zrobił normalnie strasznie Ci konisko wypiękniało i zmężniało