... ślub :) ...

Gienia-Pigwa, pierwsza śliczna!
Nasturcja-Renata   Moi trzej mężczyźni :)
18 lutego 2010 19:12
Gienia-Pigwa 1 śliczna  🙂

Makrejsza ja oczopląsu dostałam od oglądania zaproszeń i nic nie wpadło mi oko  🤔 tzn nic, co by mnie powaliło  😉
Makrejsza   POZYTYWNIE do przodu :)
18 lutego 2010 19:16
No właśnie, zastanawiałam się nad zaproszeniami ze wstążkami, ale mój mega - praktyczny przyszły mąż stwierdził, że mogą zostać mocno zdewastowane podczas przesyłki... Jak wyglądają Wasze doświadczenia??
Zastanawiam się nad motywem "bajkowym" na zaproszeniu, np. motyw D13 z  STĄD , ale wydają mi się trochę... kiczowate? Nic mi nie pasuje z allegro. Ech...
Nasze kokardkowe przyszły w idealnym stanie, nic się z nimi nie stało, fajnie zmieściły się do koperty i nawet po wielokrotnym wkładaniu i wykładaniu wyglądały super
18 lutego 2010 19:23
Makrejsza te wstawione przez Ciebie nie bardzo mi sie podobają. Dla mnie są troche kiczowate  😡

18 lutego 2010 19:35
No właśnie, uważam tak samo... To była jedna z opcji, które rozważałam, ale kompletnie NIC mi nie pasuje... Mam nadzieję, że na targach znajdę coś fajnego...
Ze wstążek zaciekawiły mnie TE , różne ruloniki, ale nic mi się ie podoba na tyle, żeby się ostatecznie zdecydować...
Bardzo ładne te ze wstążkami  linku co wstawiłaś
Gienia-Pigwa   Vice-Ambasador KAV w Dojczlandii, dawniej pigwa :P
19 lutego 2010 11:15
dzisiaj gadalam z ksiedzem, mame wyslalam w polsce po papiery, teraz tylko musze sie spytac mojego spowiednika czy da nam slub, bo on z innej parafii. mam nadzieje, ze sie uda 🙂 miejsce na mala imprezke chyba znalazlam, wyglada tak:

i ogrod:

musze tylko zadzwonic i sie wybrac 🙂
no to u mnie przygotowania w pelni  💃
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] Rozmiar zdjęć.
Hehe.. Można się pośmiać.. 😉
21 lutego 2010 10:00
swietne te zdjecia  🤣 🤣
niektóre na prawdę czadowe 🙂
21 lutego 2010 19:52
Właśnie wróciłam z targów, za dwa tygodnie jadę na pobranie miar, no i ostatecznie się zdecydować na jedną suknię z dwóch, które mnie oczarowały...
Typ I : TENNESSEE
Typ II: GEORGIA
pierwsza   😍
21 lutego 2010 19:58
Też na nią stawiam 🙂 To katalogowe zdjęcie tego nie oddaje, ale na żywo po prostu rzuca na kolana. Druga też jest piękna (z resztą wygrała jakieś targi europejskie), ale mimo  wszystko wolę pierwszą 🙂
jeżeli jest jeszcze piękniejsza, to ja już mogę ślub brać, wiem w czym  😍 😍 😍
21 lutego 2010 20:04
Wierz mi, że jest piękniejsza, zastanawiam się tylko czy zostać przy beżach czy zdecydować się na białą - jak zawsze wolę biel, to tutaj ten beż mi wcale nie przeszkadza. No i dobrze, że pojechałam na te targi - suknie sprowadzają z USA, czas oczekiwania od trzech do pięciu miesięcy... Uff. Trzymajcie kciuki, żeby wyszło...
ten beż jest taki ładny, ciepły, nadaje charakteru tej sukni. Biel by mi do niej nie pasowała, ale może to kwestia, żeby to zobaczyć. A mogę zapytać o cenę?
21 lutego 2010 20:36
Pierwsza ok. 3000, druga ok. 5000.
No właśnie chciałabym tą suknię w bieli zobaczyć...
arivle   Rudy to nie kolor, to styl życia!
21 lutego 2010 20:44
a mnie 100 razy bardziej podoba się ta druga...  💘
21 lutego 2010 20:57
To jesteś w jednej drużynie z moją mamą 😉

edit:
To może ja się pouzewnętrzniam i wyjaśnię o co mi chodzi - Georgia jest całkiem prosta (i to jest na plus IMHO), problem polega na tym, że mam, nie przymierzając, pupę jak szalupę (bardzo ją lubię z resztą 😉 ) i boję się, że za bardzo to będzie widać. Tennessee ma gadżety na problemowej wysokości i odwracałoby to uwagę. Tak przynajmniej kombinuje moja głowa. Za dwa tygodnie się przekonam na przymiarce, w której się będę lepiej czuła.
Makrejsza - bardziej mi się podoba 1 🙂
21 lutego 2010 21:44
chcialabym zobaczyc na zywo material tej drugiej, jak bedzie porzadny to bralabym druga. bo ostatnio jak dotykalam firanki pronovias to bym je za darmo nie chciala  🤔 do tego ciezkiie to jak cholera.
Ale makrejsza, musisz mierzyc, bo ze zdjec to sie nie wybierze. wiem teraz po sobie  😁
kujka   new better life mode: on
21 lutego 2010 22:01
Makrejsza, ta druga zdecydowanie, dolaczam sie do MAMA TEAM! 😀
Lanka_Cathar   Farewell to the King...
21 lutego 2010 22:12
Druga obłędna!  😜 Ale ja zawsze miałam słabość do dworskich kreacji.
Averis   Czarny charakter
21 lutego 2010 23:52
A ja do kreacji retro 😉 Kiedyś wymarzyłam sobie taką koronkową przylegającą w kolorze sepii z długimi rękawami i odsłoniętymi ramionami - i ciągle ta wizja się mnie trzyma 😁
22 lutego 2010 06:02
zdecydowanie 1  😍
w sumie to bardzo podobna do mojej sukni  😎
Ulena   Sky is the limit!
22 lutego 2010 12:50
Dziewczyny czy możecie polecic mi jakąś fajną, stylową i kameralna salę w promieniu do 20 km od Warszawy i w samej stolicy? Szukam już przeszło od dwóch tygodni a jak coś mi sie podoba to albo za daleko, albo za drogo albo wystrój nie ten. chce zrobić wesele na max 90 osób i w niektórych miejscach spotkałam się z tekstem w stylu: oczywiście, organizujemy "kameralne" wesela ale od 120 osób wzwyż 😲
będę wdzięczna za każdy namiar🙂
podoba mi się mniej więcej coś w tym stylu:
Ulena, polecam "folwark u Różyca"
http://urozyca.prv.pl/
niestety tez ograniczenie do 100 osób więc albo zapraszasz 100 albo płaciśz za 100.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się