produkty ANKY

Raven   Dragon Heart & Shadow Hunter
20 lutego 2010 18:48
Lubię banany 😎
Raven, nie.. naprawdę????? 😉
cieciorka   kocioł bałkański
20 lutego 2010 18:59
a mnie banana jakoś nie leży.
zrobię wszystko żeby nie rysować- poprzerabiać wam jakieś konie? 😁
a co masz rysować? ;> ja bym chciała mojego w dusk blue... 😀
kujka   new better life mode: on
20 lutego 2010 19:10
cieciorka, mozesz mi jeszcze konia ubrac w te eurostary, ale to juz w innym watku 🙂 http://szmatoholicy.konskieforum.pl/foto/duze/218.jpg  😉

a ja lubie banany z czekolada  😎 (na cieplo), teraz mam zagwostke bo widze ze sa w temacie 2 stronnictwa i sama nie wiem na co zbierac o.o
20 lutego 2010 19:14
kujka, co ty gadasz??? to ja ten liderowy wieczorek filmowy muszę jak najszybciej użądzić! banany w czekoladzie, to moja specjalność, zapytaj dzionki 😁

a żeby nie było nie na temat jeszcze raz napisze, że te dwa dodatkowe zdjęcia to moje ulubione kompilacje  😎

ps. napisz mi jak nazywają się te czapraki żebym mogła znaleźć lepsze zdjęcia (na tym komputerze (kwestia zainstalowanego programu) lepiej idzie naklejanie czpraka na siodło niż rysowanie go pod siodłem, czy też zwyczajna zmiana koloru)

Anaa, ale ty się graficznie ogarniasz więc sama możesz sobie przerobić  🤣

co rysować? cokolwiek  😵 300-całkiem dowolnych, 100 "szkiców malarskich" i 10 projektów na grafikę
Strucelka   Nigdy nie przestawaj kochać...
20 lutego 2010 19:20
powiem Wam, że im częściej widzę standardy - czekoladkę, sand i czarny, to aż mnie trzepie 🤔wirek: 😜 prędzej czy później będą moje, a jeśli nowa kolekcja będzie niezbyt interesująca, to postawię na standardy 😍

Cieciorka Jeśli naprawdę Ci się nudzi, to czy ja też mogę prosić o przeróbkę_ :kwiatek: Wolisz zdjęcia bez sprzętu czy z siodłem i czaprakiem? 😁
cieciorka, Baardzo śmieszne, bardzo :F Tylko, że mnie się nie chce 😉 heh...

300 całkiem dowolnych czego... prac? na studia?? o men...
kujka Jeśli chodzi o bananę, to mi się zdaje, że jest troszkę bardziej żółta, niż ta na Cieciorki przeróbkach, choć troszkę mniej agresywna niż na mojej.
Raven   Dragon Heart & Shadow Hunter
20 lutego 2010 19:38
Burza Ciebie też lubię 😎
kujka no to... kup oba :P Proste. A gdzie można teraz Bananę kupić?
Mo.B na Twojej przeróbce trochę zbyt pomarańczowa wyszła.

kujka banana i czekolada  🤣
Raven na moim monitorze widzę ją jako dość agresywnie żółtą 😉

Tak btw. myśląc o kolorach dla Pabluta zrobiłam sobie go w pebble... i powiem, że to jest kolor dla niego 😉
Mo B., nie wydaje mi się, Gil jest dość ciemny, jak zerknęłam na szmatoholików to na ciemnym gniadym jakoś mnie nie pokonuje.
To teraz do galerii będzie się dodawało jeszcze fotki kolekcji poszczególnych osób :P tylko Ciska musiała by jeszcze raz zrobić i ułożyć tak jak Azbuzka :P bo się lepiej prezentuje 😉

zmienione 😉 na łagodniejszą/grzeczniejszą formę...
20 lutego 2010 20:05
Raven, wlasnie nie wiem ale zawsze mi sie ten kolor podobal i stwierdzilam ze jesli mi sie spodoba na Giluchu to jak gdzies sie kiedys okazja znajdzie to... :]
ale z racji tego ze szokolate jest bardziej dostepna chyba na nia bede zbierac 😉

Mo B., tez myslalam nad pebble ale kupilam jeden bezowy pad ostatnio wiec na razie sobie daruje. chyba dopiero jak uzbieram wszystkie kolory w ktorych mi sie gadzina widzi to pomysle nad "dublowaniem" 😀
Trolinka, czy to twoje twierdzenie oznacza, że chcesz nam zaproponować taką opcję jako do wzięcia pod uwagę? Ciska nic nie musi.
20 lutego 2010 20:11
bardziej banana?

kurcze, jakiś złoty wyszedł
cieciorka, zrobiłaś stary Army 😉
Dziewczyny, potrzebuje pomocy. 
🤣
czy mozecie mi powiedziec, czy mojej kobyle byloby dobrze w czekoladzie?
bo boje sie ze nie byloby na niej jej po prostu widac.  🙄

zalaczam fotki.

misia_zz, ja uważam że będzie ładnie
Mi się marzy czekoladowy czaprak dla Dramki. Eskadrona  😍
21 lutego 2010 09:48
misia_zz, a mi sie wydaje ze bedzie sie zlewac. Twoj kon ma troche inna szate niz moj, moj w lato np bardzo jasnieje, w zimie na brzuchu i w pachwinach robi sie piaskowo-pomaranczowy, nie jest taki klasycznie ciemnogniady:

Twoja jest czekoladowa w sumie caly rok 😉
dzięki, kujka, chyba masz rację.
moja czekoladowa jest prawie cały rok, może w mega słońcu trochę jaśnieje.
w takim razie chyba skuszę się na sand ;P

misia ja z reguły nie przepadam za brązem na gniadych, ale wydaje mi się że ten Anky jest dość ciemny, sama się ostatnio zastanawiałam nad brązem ankowym właśnie 😉
A ja się właśnie tłukę z myślami, znalazłam Anky Grey w przystępnej cenie, taaaaak mi się podoba, że nie wytrzymam 😵 ale z drugiej strony mam sporo innych wydatków.... I teraz kupić czy się wstrzymać i liczyć na to, że po wypłacie też będzie? A z drugiej strony Liblowi ładnie w szarym a mi się tak marzy Anka jakaś.... 😉
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
21 lutego 2010 17:02
a ja wlasnie zwinelam dla mojej trenerki dusty lilac z pasi konika, ciesze sie bo strasznie chcialam zobaczyc ten kolor 😁
efka   CEL - zadanie, które wyznaczamy naszym marzeniom
21 lutego 2010 18:02
łaaa była u nas karla_wet i będą zdjęcia cardinala  😎 💃 na Ritku kolor wygląda po prostu bajecznie  😍
Dramka, po tym zdjęciu to każdy by chciał taki brąz 😀

Libella, wiesz no... ja jestem zachwycona Grey na koniu, w śniegu miał fajny błękitnawy odcień 🙂

efka, kiedy, kiedy???
21 lutego 2010 18:17
za jakieś pół godzinki karla obiecała podesłać próbkę z tego co dziś napstrykała  😎  :kwiatek:
Lanka_Cathar   Farewell to the King...
21 lutego 2010 18:17
Mój mąż zgarnął wczoraj dla mnie cardinal z Pasi-Konika.  😀
21 lutego 2010 19:42
no to moje drogie cardinal 🙂

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się