Zawody Hipodrom Sopot i okolice.....

Lena :kwiatek:

Słyszeliście, że z soboty na niedziele w nocy w Owczarni zawaliła sie HALA ( jeżeli można to nazwać halą)?
Całe szczęście, że to było w nocy i nikt tam nie jezdził .. 🙄
Matko jedyna! Czyżby śnieg na dachu?
pewnie śniegu nie odgarnęli. Kto jutro się wybiera na zawody?
jak jest Leszno, to chyba mało osób będzie?
Tak, przez śnieg. Ludzie niby bali się wchodzić na dach , bo nic tam stabilnego nie było. Już teraz jest rozebrana i posprzątana, hali nie ma..
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
19 lutego 2010 09:20
nieźle...
my jedziemy jutro,poscigac się z Zapnij się 😉

czy na hipodromie na drodze nadal zalega śnieg?
nie, śnieg zebrali traktorkiem. Został ino lód  😉
19 lutego 2010 09:30
czyli bez toyoty ni hu hu...
Teraz jest w plusie, ale jutro nie wiadomo. Na podwórku jest beton, ale na dole trochę zapaskudzone. bezpieczniej toyotą 🙂
właśnie wróciłam z Hipo. Rozbijają lód łopatami, jest dużo błocka, ale samego lodu już raczej nie ma
[quote author=Ktoś link=topic=129.msg491436#msg491436 date=1266571210]
nieźle...
my jedziemy jutro,poscigac się z Zapnij się 😉

czy na hipodromie na drodze nadal zalega śnieg?
[/quote]

ojjj Ktosinko, Siwym nie da się ścigać  🏇 Nie nadaje się do tego 😁 Także spokojnie🙂  Też jedziesz N i C ?  🤣

A co z resztą ? Kto jeszcze będzie?
19 lutego 2010 12:18
Zapnij się, Paulinko! kiedy zaczniesz czytać chociaż 5 postów które są przed Twoim dzisiejszym wpisem :P
Ktoś  :kwiatek: przepraszam, nie ograniam...
19 lutego 2010 12:35
to się ogarnij,bo jeszcze parkur pomylisz i tata będzie krzyczał  :emota2006092: :emota2006094:
Widział już ktoś listy startowe? Nie wiem o której się pojawić na to N i C.
Lena, za wczesnie jeszcze. Zazwyczaj pojawiaja sie przeciez poznym wieczorem.
Jak wyjeżdżałam przed 15 z hipo, to raczej sama woda była na drogach 😉
19 lutego 2010 16:46
http://www.skj-sopot.pl/images/stories/L200210HZRB.pdf

listy - jak zwykle Agata sprawnie działa  :kwiatek:

edit - Paulinko,jedziesz na 100% to C? bo jak nie,to ja się na P przepisuje...ciekawe czy Graf dojedzie...
Forumowicze weszli mi dzis w kadr w Sopocie.  😉
Beznadziejnie robi sie zdjecia na tej hali, ale cos tam powiedzmy, ze wyszlo.

deborah   koń by się uśmiał...
20 lutego 2010 17:37
Dobrze widzę że nasze lokalne gwiazdy startowały w Lesznie z niezłym wynikiem?
znalazłam Living legend w wynikach 👀
20 lutego 2010 17:55
o Klami,dzięki  :kwiatek: jak masz coś więcej to ja chętnie przyjmę  😁

Łosia - czy ja tak staro wyglądam,że na moje cześć odpowiedziałaś mi dzień dobry? 👀 😁

mój koń jest super  😜, a ja powinnam dostac po  🤬 bo się zagotowałam...najpierw pomyliłam parkur w N i zamknęłam dzięki temu voltę...a potem w C spanikowałam przed jedynką i przywoltować musiałam...ale potem było super, jedna zrzutka gdzies po drodze,ale debiut i mój i konia uważam za udany  💃 💃

gratulacje dla Zapnij się za C  😅 dałyśmy radę,co? 🍴 chociaż ostatni okser wyglądał przerażająco  🙇
Ktoś, mam moze ze trzy zdjecia jeszcze. Niestety slabe oswietlenie plus ciemna masc Integro i jest cieeeeeezko. Podaj mi maila.

Parkur w N to byla jakas radosna tworczosc. A zakret w lewo po zielonym szeregu to juz w ogole jakis kosmos. Nic a nic nie daloby sie domyslic, w ktora strone jechac.
co wiecej parkurmajster twierdzi ze byl fair.
a ja zapytam: kto i ile razy jezdzi TAKIE cos na... treningach?!?
20 lutego 2010 18:05
Ktoś, mam moze ze trzy zdjecia jeszcze. Niestety slabe oswietlenie plus ciemna masc Integro i jest cieeeeeezko. Podaj mi maila.

Parkur w N to byla jakas radosna tworczosc. A zakret w lewo po zielonym szeregu to juz w ogole jakis kosmos. Nic a nic nie daloby sie domyslic, w ktora strone jechac.
puszczam pw z mailem.

dopiero jak po tym pierwszym szeregu dojrzałam 9a od następnego szeregu kapnęłam się,że coś jest chyba nie tak  😂🏇
zresztą- może subiektywnie - uważam,że dzisiejsze parkury były trudne technicznie,kręte.... 😉
Zeby jeszcze byly krete we wlasciwa strone. A nie gdzies w tyl w jakies "waskie gardla" i w ogole jakies zawijasy, ze na prawde trzeba sie postarac zeby jadac sie nie pogubic.
Jak dla mnie porazka parkurmajstra.
20 lutego 2010 18:09
przed C pan Krzysztof się śmiał,że specjalnie dla mnie przestawił 4,żebym już nie błądziła.... 🙂 po zakrętach do szeregu może 2 fule były na wprost...pierwszy szereg na stacjonatach daaalekooo,drugi na okserach bardzo krótki...cóż - trzeba trenować  🏇
Klami :kwiatek: dzieki za zdjecie, ale dzisiaj za duzo to nie pokazalam...

Ktoś 😡 przepraszam, ale bylam wlasnie w trakcie mocnego przezywania porazki...

miało byc pierwsze P...
skonczylo sie na eliminacji w L na 9 i rezyganacja z P. ale mysle ze to byla jedyna, sluszna decyzja...
Klami dziękuje za zdjęcie  😍

Ktoś dałysmy radę .!  😀

Ogólnie to moim zdaniem i tak deliktanie postawił . W N ten zakręt po zielonym szeregu był rzeczywiście okropny, ale po Panu  Krzyśku spodziewałam się trudniejszego parkuru, trener też  😁

W N dostałam eliminacje bo wystartowałam bez dzwonka, ale poinformowali mnie o tym, jak przejechałam parkur. Super mi sie skakało, tylko dałam ciała na ostatniej stacjonacie w N, nie wyjechałam łuku, tylko ciełam prosto i za szybko Go wypuściłam no i omineliśmy 😂 No ale bywaa 🙂 A w C też dobrze mi sie jechało, ale zauważyłam swój błąd , za bardzo Go rozjeżdżam do stacjonat . Przeszkoda nr 5 i 3 foule do oksera 6 - tam miałam problem z wejściem, czyli ze stacjonatką,  ale okser już dobrze skoczyliśmy, ale nie zdąrzyłam siebie i siwego uspokoić i konsekwencją było bardzo bliskie podejście do stacjonaty nr 7 i zrzutka.

Z Siwego jestem bardzo zadowolona, z siebie nawet nawet . Zauważyłam, że już mi brakowało zawodów, tego obycia parkurowego. Za bardzo się kłade  i jestem za szybka w skoku, jak to trener mówi za bardzo jestem podjarana tym C-  LULA, TO TYLKO 130 , SPOKOJNIE  😎

Deborah - tak startowały 🙂 Od Poni wiem, że nawet dość dobrze jechały  🤣

Losia teraz po zdjeciu Ciebie kojarze.! 😉) stępowałysmy w łączniku razem . 😎
Zapnij się, akurat Twoich zdjec mam jeszcze kilka. 😉
Siwki duuuzo latwiej fotografowac w hali.
Wstawic?? 😉

Na przyklad:

21 lutego 2010 16:10
po 7 wnioskuję,że to zdjęcia z N? zgadza się Klami?

edit: Łosia - widziałam to Twoje L, szybka w nogach ta Twoja Palisada  😉 nie przejmuj się tak,pierwszy wyższy konkurs niż zwykle zawsze bywa przerażający 🤣 też nie czułam się wczoraj komfortowo  😵, domyślam się nawet dlaczego przytrąbiłaś ,bo akurat stałam na wprost 9  😉
Ktoś, N na pewno, bo w C nie robilam juz zdjec.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się