Wszystko o co chcielibyście, ale wstydzicie się zapytać ;)

Strzeszynku, sprobuje z ta wtyczka..  :kwiatek:  Mam nadzieje, ze ja znajde.. To jest mazda 626, pewnie jest w niej troszke  czujnikow na ktorych nie znam sie zupelnie 🙁
sanna musiałabyś podjechać do jakiegoś mechanika, żeby ci samochód podłączył pod komputer, wtedy wyskakuje wszystko, co jest zepsute. Czasami z tymi kontrolkami jest tak, że się zaświecą, ale nie musi to oznaczać, że faktycznie coś się zepsuło. Poprostu to się nazywa błądem i komputer taki błąd wykasuje 😉
Hanoverko, dzieki, ale tak zrobie w ostatecznosci.. Tu, gdzie teraz mieszkam, koszt takiej "zabawy" jest na tyle duzy, ze probuje ominac ta opcje..
Z ciekawości, ile kosztuje to u ciebie?
Powiedzcie mi, o co u diabła chodzi w tej piosence 'To było na melanżu'? Pomijam już debilny teledysk, ale tekst mnie po prostu...zastopował. Może jednak jest osoba, która to ogarnia? Dodam, że wiem co to melanż, dosyć dobrze orientuję się w slangu- ale ten tekst jest chyba ponad moje intepretacyjne siły. Że takie coś promują?! 😲 😲 😲
trzynastka   In love with the ordinary
19 lutego 2010 16:43
a ja mam pytanie dosyć głupie i niestosowne ale zawsze mnie to interesowało.

W M jak Miłość był ten Pan na wózku co miał syna/dziecko [?] z tą sędziną. (wybaczcie nie orientuje się zbytnio w imionach)

Czy osoby sparaliżowane od pasa w dół jak ten Pan mają "czynne" narządy rozrodcze ?
To chyba zależy co tak naprawdę się stało- mój znielubiony przeze mnie sąsiad jeździ na wózku- ale ma córkę.
Gdyby antomiast przytrafił się komuś taki uraz kręgosłupa, jak przy blokowaniu nerwów podczas zakładania znieczulenia zewnątrzoponownego- to nic z tego nie wyjdzie 😎
jak krążenie jest, zachowane są połączenia nerwowe, to i sprawność pozostaje  😉 może bez finezji, ale zawsze  😎
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
19 lutego 2010 17:20
Powiem wam, że mnie też to interesowała czy osoby sparaliżowane mogą, bo raczej nie odczuwają przyjemności ?

edit:
Wiadomo czemu nie mogę znaleź na ju tubie 😀 oficjalnego klipy Timbalanda i Katty Perry?
W M jak Miłość był ten Pan na wózku co miał syna/dziecko [?] z tą sędziną. (wybaczcie nie orientuje się zbytnio w imionach)

On miał to dziecko przed wypadkiem 😁
Przed wypadkiem mieli tego starszego - syna, po wypadku gdy wrócili do siebie po latach urodziła im sie córeczka 😉
Strzeszynku, sprobuje z ta wtyczka..   :kwiatek:  Mam nadzieje, ze ja znajde.. To jest mazda 626, pewnie jest w niej troszke  czujnikow na ktorych nie znam sie zupelnie 🙁

W azjacie zawsze jest mnóstwo czujników, na których nikt się nie zna, nie wyłączając projektantów. Często naprawa polega, po prostu, na ich wyrzuceniu.
Ale jeżeli to mazgaj i ma już z 10 lat, to pewnie wyłącznik wypadł z właściwego położenia i dźwignia ręcznego nie może go przycisnąć. Po kilku latach w azjatyckich samochodach ma prawo odpaść wszystko i w dowolnym momencie. A jeśli nie wypadł, to sprawdź czy styki mu się nie skleiły ( zespawały) na stałe.
Czy istnieje jakaś czarna receptura żeby zamówić to http://allegro.pl/item915079921_polar_26_kolorow.html w wielkości 4mx4m ?XD 😁 😁
smarcik   dni są piękne i niczyje, kiedy jesteś włóczykijem.
19 lutego 2010 22:46
kupić kilka i zszyć  😉 albo w pasmanterii spróbować.

swoją drogą: po co Ci tak wielki kawał materiału?  😲
Derkę się szyję  😎 Ja się boję, że jak zszyję to konia będzie obcierało  😕
Hanoverko, ceny zaczynaja sie od 100 i rzadko koncza sie na tym. W euro 🙁
ushia   It's a kind o'magic
19 lutego 2010 23:25
[quote author=Izuś-.- link=topic=20.msg492623#msg492623 date=1266619220]
Czy istnieje jakaś czarna receptura żeby zamówić to http://allegro.pl/item915079921_polar_26_kolorow.html w wielkości 4mx4m ?XD 😁 😁
[/quote]

nigdzie nie kupisz takich szerokich kawałów
nie popadaj w paranoje, przeciez normalnie derki "kupne" sa zszywane, w dodatku polar jest mieciutki
Hihi Ale Izuś się uczy i jest tępa, więc na pewno te zszycie będzie lekko mówiąc "do kitu" i obetrze mi konia  😕
[quote author=Izuś-.- link=topic=20.msg492623#msg492623 date=1266619220]
[/quote][quote author=Izuś-.- link=topic=20.msg492658#msg492658 date=1266619966]
Derkę się szyję  😎 Ja się boję, że jak zszyję to konia będzie obcierało  😕
[/quote]
Znaczy się,że masz konia o kłodzie długiej na jakieś 3,5 metra? I jakieś 2,7 m w kłębie? A to na pewno koń?
hihihi nie xD tak mi wyszło według tabeli miary do szycia derek ja chcę odrazu wyciąć caaaaałą derkę. Odciąć tylko miejsce na szyjkę konika  😎 A koń ma 135 derkę
trzynastka   In love with the ordinary
19 lutego 2010 23:44
Zen, Honey  :kwiatek: dziękuje za rozwiązanie zagadki

Daniela, fin  😂
Co w momencie jak chciałabym z ziemniakiem wystartować traila i takie 800-900 kg miałoby wejść na mostek?  😵
Felinka   z niejasnych przyczyn zajmuję się niczym
20 lutego 2010 17:11
czy Adam i Ewa mieli pępki ? Pytanie nasunęło mi się po ostatniej lekcji religii.
smarcik   dni są piękne i niczyje, kiedy jesteś włóczykijem.
20 lutego 2010 17:29
Felinka chociaż jak dla mnie to bez sensu  😁
czy Adam i Ewa mieli pępki ? Pytanie nasunęło mi się po ostatniej lekcji religii.

Mieli. U Adama to ślad po wyjęciu żebra. A jak Bóg zasemblował Ewę to sobie pomyślał:" Zrobię babie takie same, żeby se z chłopa polewki nie robiła. Na razie niech tak zostanie a kiedyś zamontuje się tam porty USB".
o co chodzi z tym tematem ''Na pomoc WACUSIOWI''?  🤔
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
21 lutego 2010 10:05
o co chodzi z tym tematem ''Na pomoc WACUSIOWI''?  🤔

Strzyga uszyła ze skarpetki małpę (Ambrożego), który zrobił furorę na forum i podarowała go Poni. Po czym postanowiła uszyć druga małpę (Wacka) i tak własnie powstała ta akcja 😉
Fajnie się czyta ten wątek 😀
nie moge sie powstrzymac, ta kwestia meczy mnie od dluzszego czasu - kto jest na avatarze JARY? co to za ciacho?  👀 😁
to chyba Ed Westwick ale mogę się mylić  😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się