KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

Laguna - ja też trochę za stara na taki zestaw kolorów, ale moje konisko wszystko ma takie stonowane, klasyczne - a przecież fajnie czasami dodać do życia odrobinę zabawy i radości. Limonka - taka wiosenna 😉 - a szary polo-pad również mi się podoba!
wątek zamknięty
Nasturcja-Renata   Moi trzej mężczyźni :)
12 lutego 2010 13:40
Edytka to poszalejesz  😉

Może InterApi się wystawi na Torwarze i może będą mieli lepsze ceny niż Mustang  😉
wątek zamknięty
Gdyby Torwar był bliżej - pewnie bym zawitała, ale niestety... Pozostają mi zakupy internetowe...
wątek zamknięty
Edytka   era Turbo-Seniora | Musicalowa Mafia
12 lutego 2010 13:51
[quote author=Nasturcja-Renata link=topic=14623.msg482574#msg482574 date=1265982052]
Edytka to poszalejesz  😉
[/quote]
ja już jakiś czas temu włączyłam myślenie Torwar=Zakupy  😁 rok temu nie było konia, więc nie mogłam się wyszaleć, ale w tym roku puszczę wodze. w zależnosci co wypuści anka i euro-star, to planuje po 2 komplety anky, 2 eurostara, jeden kantarek od anky i te torby na owijki. chyba ze kolekcje okaza sie nieciekawe to wtedy tylko kantar, 1 pad i torby  😁
wątek zamknięty
12 lutego 2010 14:16
a ja nie mam juz konia, a i tak planuje jakieś zakupy  😉
Zobaczymy jak cenowo będzie.

Chciałabym:
* pad bicolor granatowo-biały
* derka polarowa w romby derka w romby gdyż koleżanki z pracy zgodnie stwierdziły, że ta derka jest za bardzo oczojebna  😁 chociaż mi się bardzo podoba  😁  😡
wątek zamknięty
Manta   Tyłkoklep leśny =)
12 lutego 2010 14:17
Forta - cudnie! pad mu bardzo pasuje =)

Kurcze, nie wiecie czy gdzies dostane jeszcze cottona z kolekcji z bodajze zeszlego roku eskadrona - chodzi mi o kolor pink. Bo mysle, ze ta fuksja moze byc zbyt oczodajna na kasztana ;D i niedokonca mnie przekonuje lamowka ;-)
wątek zamknięty
Edytka   era Turbo-Seniora | Musicalowa Mafia
12 lutego 2010 14:24
[quote author=Nasturcja-Renata link=topic=14623.msg482635#msg482635 date=1265984206]
derka w romby gdyż koleżanki z pracy zgodnie stwierdziły, że ta derka jest za bardzo oczojebna  😁 chociaż mi się bardzo podoba  😁  😡
[/quote]
bierz tę pierwszą! druga to trochę w stylu 'bądźmy bezpieczni na drodze'  😁

do mnie nowy eskadron nie przemawia, chyba że na żywo wygląda znacznie lepiej. wtedy moze sie skuszę na krateczkę  🙂
wątek zamknięty
Manta - Ja dla kasztana wybrałam tą z kolekcji MARITIM, ale z ciekawości zamówię i tą z wersji "uwaga nadchodzę". Wydaję mi się, że przy Kasztanach jest mniejsze pole do popisu z tymi kolorkami. Będę ryzykować w kierunku zieleni, bo na róż niestety nie mam odwagi.
wątek zamknięty
12 lutego 2010 14:42
to pewnie się zdecyduje na tą z granatem, tylko poczekam na wyprzedaże  😉
wątek zamknięty
Doszedł Euro Star Cross in brązowy z beżowym krzyżem.

Chcę powiedzieć, że jakość mnie powaliła na łopatki.  🙂 Materiał piękny. Włochata alcantara, sztywniejsza i z gęstszymi włoskami niż Anky. Sam czaprak gruby, mięsisty, ( aż nawet za gruby jak na mój gust), ładnie, starannie wykończony. Od spodu fajna brązowa siateczka.

Nie maiłam w ręku produktów Eskadrona, ale faktycznie w porównaniu z Anky Euro Star wygląda o wiele solidniej. Jeśli mi będzie ładnie pod siodłem leżał, to chyba wiem w jaką firmę zacznę ubierać konia.

I jeszcze kask Cassco Mistrall......mhm...czemuż aż czemuż ten durny koń nadal niezdatny do jazdy?  😫
wątek zamknięty
arivle   Rudy to nie kolor, to styl życia!
12 lutego 2010 17:26
A ja właśnie rozpakowałam mojego pierwszego cottona od Zairki ( :kwiatek: ) : Lavenderka- i ogłaszam wszem i wobec, że jest CUDNY!   😍
A z nowej kolekcji marzą mi się dwa pasiaki- czerwono biały i granatowo biały, oraz granatowy cotton, zobaczymy co z tego nabędę   🤔wirek:  :pije

EDIT:: błąd  😡
wątek zamknięty
tunrida ja czekam na Stripe-Ina. Dobrze wiedzieć, że są fajne jakościowo ^^ Jak tylko będziesz mogła to rób zdjęcia, Cross Iny są boskie!
wątek zamknięty
12 lutego 2010 17:31
mażą

chyba marzą  😉
wątek zamknięty
Hehe... kolekcja maritime mnie zniszczy. Juz dawno zadna kolekcja nie podobala mi sie az do tego stopnia. :/
Juz mam liste rzeczy do zakupienia i .... chyba finansowo polegne.
wątek zamknięty
Mam dokładnie tak samo, jak Klami. Akurat taraz, kiedy szukam jakiegoś ładnego czapraka na zawody, to pojawia się taaaaaaaaki cudny biały Polo Pad 😍 No i ten bicolor na gniadosza czerwono-granatowy, i kantary 😍 😜
wątek zamknięty
Dokladnie. Moj Paczunio taki ciemnogniady kameleon akurat. Juz go wodze w tej kolorystyce. Echh...
Jesli starczy mi kasy to go ubiore od gory do dolu.
wątek zamknięty
To ta nowa kolekcja jest juz dostępna w mustangu?? juz mozna zamawiac?
wątek zamknięty
PRZYSZEDŁ mój Cooper  💘 jest przepiękny, chyba perła mojej kolekcji  💘

[img]http://i.ebayimg.com/11/!BjgHulQCGk~$(KGrHqQH-CIEs7hR1+d1BLT1,hpJuw~~_12.JPG[/img]

Ja też mam szczęście, ani jedna ani druga kolekcja mnie nie powala.
wątek zamknięty
HELO?  😵
wątek zamknięty
Powiedzcie mi, ile kosztują skrzynki Eskadronowe
wątek zamknięty
140 zł  ludzie zaglądajcie na strony sklepów internetowych  🤣
wątek zamknięty
ciska, dzięki, akurat Mustang nie ma tej skrzynki, dlatego pytam
wątek zamknięty
disco musiałaś,musiałaś mi to zrobić? 🤬 teraz będzie mi się znowu śnił po nocach :emot4: niecierpliwie czekam na zdjęcia na modelu! 😉
wątek zamknięty
ewciaa_, ja to widzę Was w tym pieknym bordo z nowej kolekcji Eskadrona  😉
wątek zamknięty
pytałam już w "derkach" ale nikt nie odpisuje a to pytanie niecierpiące zwłoki:
jak z dralonami i polarami w romby Eskadrona - tj długość grzbietu i .. ee w dół    - pytam o rozmiary 145 i 155
wątek zamknięty
Fantazja ojjj ja tez nas w tym widze 😁
wątek zamknięty
hmm może ktoś kto pracuje w jeździeckim lub ma po prostu do dyspozycji mógłby zmierzyc  np.M romby , gładki , dralon ew nici ? Było by łatwiej bo dużo osób o to pyta .
wątek zamknięty
Fantazja Czy tak ciężko zerknąć na strone Mustang lub w google?  🙄
wątek zamknięty
Ewciaa na razie na modelu mam HKM, rozmawiałyśmy o nim z akzzi, póki co spisuje się dzielnie 😉

wątek zamknięty
Potwierdzam zdanie Disco 😉 Mam taki granatowy od 1,5 roku i na razie jest ok.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.