Oferta Lidla, Netto i innych niekońskich marketów

Raven   Dragon Heart & Shadow Hunter
27 stycznia 2010 11:52
Jeśli chodzi o Go-Sport w Wola Parku, to i tak zrobili postęp, bo w latach poprzednich na zimę cały interes był zwijany i dopiero gdzies w marcu/kwietniu wracały końskie rzeczy na półki 😉
😅 Nowy Decathlon powstał w Legnicy 🙂

całe szczęście, bo w lidlu to już chyba nigdy nic nie będzie, tak samo w netto, a najbliższy sklep jeździecki miałam we Wrocku, Jeleniej i Poznaniu czyli 80/100 km w jedną stronę  😵
nowy? ma już ze 2 miesiące :P
no wiem wiem, ale dopiero w nim byłam :P
Misskiedis   Jeździj nocą, baw się i krzycz na całe gardło!
09 lutego 2010 15:33
To, że znalazłam bryczesy w secondhandzie mnie nie dziwi, ale bryczesy w H&M mnie zaskoczyły 😲 niestety nie miałam czasu się nawet przyjrzeć, czy ktoś wie czy to prawdziwe bryczesy, czy tylko takie spodnie bryczesopodobne 🤔 ?
Misskiedis
to leginsy, nie bryczesy ale fakt, sa bardzo pododne. Moja znajoma ma i zawsze sie z niej smieje że w bryczesach chodzi  🤣
09 lutego 2010 16:39
Ja widziałam spodnie, z lejami kolanowymi w innym kolorze i suwaczkiem na nogawkach, nie wyglądały na leginsy 😲
Wilejka   nie. na wiele sposobów !
09 lutego 2010 16:52
pokaż zdjęcie 😀
09 lutego 2010 16:59
Szukam i znaleźć nie mogę :/ na stronie hm nie widzę, jak znajdę to wstawię...
Misskiedis
no te co ja widziałam to też z h&m ale jednokolorowe i tez z takimi lejami.
09 lutego 2010 17:07
Tamte były jasne (białe?) z ciemniejszym (brązowym chyba) lejem 😉

A zdjęć nigdzie nie ma 👿
ja tez widzialam takie spodnie 🙂 w galeri handlowej gdzieś
Ponieważ firma H&M sponsoruje M. Bayard bardzo możliwe że maja i bryczesy. Może ona sama w nich jeździła  😁
Nie wiedziałam gdzie to umieścić. Uwielbiam przepływ informacji u mnie w pracy w szczególności jeśli chodzi o jeździectwo. Patrzcie jaki konkurs ogłosiła w wakacje i zakończyła jakiś czas temu Fouganza. Co prawda centrum powstanie we Francji, ale jestem w szoku że inwestują aż tak mocno.
[url=http://www.archifouganza.com/versionanglaise/#accueil]http://www.archifouganza.com/versionanglaise/#accueil[/url]
po prawej stronie w pdf projekty.
A ja jestem mega zadowolona, bo znalazłam dzisiaj w lumpeskie kamizelkę Pikeura, w świetnym stanie, śliczna jest, zielona, wygląda jak nieużywana, za 4,50zł  😅 😅
jakies newsy z lidla netto ?? bo to juź chyba ta pora , nie ?

znaci ejakies inne lumpeksy z bryczesami we Wrocku oprócz tego na pułaskiego ??
ovca   Per aspera donikąd
04 marca 2010 15:26
W podziemiach dworca, na lewo od wejścia koło policji, przy sex shopie, schodkami w dół-tam jakieś 100 lat temu kupiłam pierwsze horki, które sł€żą mi po dziś dzień  😅
Maddie   Hucykowa demolka na wakacjach
04 marca 2010 15:40
Ja znalazłam niedawno w lumpeksie Pikeury Lugany prawie nówki za całe 10 zł  😁
helcia   Wiedźma z czarnym kotem
04 marca 2010 15:41
na stronie lidla cisza...
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
04 marca 2010 16:04
baby chyba zaczne po lumpexach chodzic 😲
Zairka tylko trzeba wiedzieć gdzie i mieć szczęście bo ja już nieraz wybierałam się na wojarze po lumpeksach a nigdy nic końskiego nie znalazłam 😵
A ja calkowicie przypadkiem trafilam ;D
Sprzedaje tam siostra mojego kumpla z klasy i ma mnie informować, jak będą jakieś bryczesy, albo ogólnie końskie rzeczy 😀
a w warszawie możecie polecić jakieś lumpeksy w których bywają końskie rzeczy ?
Bee.   przewodnicząca chaos serce ma przebite strzałą.
04 marca 2010 17:29
ja podłączam się pod pytanie, ale w gdańsku, trójmieście?  😁
In.   tęczowy kucyk <3
04 marca 2010 17:34
I w Krakowie..?
podobno w Gdyni jest jakiś tylko koński lumpeks z używanymi rzeczami był ktoś może? czy warto go odwiedzić
Medziiik   Nocna Furia - strikte Bezzębny
04 marca 2010 17:41
w Warszawie można trafić w sumie w każdych .. 🙂 ja byłam w 10- ciu w sumie i w każdym jakieś zawsze były 🙂 - więc nie pytać tylko szperać 🙂
Medzik a mozesz jakies adresy podrzucic? bo mi moj ukochany  zlikwidowali i juz nie mam gdzie bryczek kupowac🙁
Wiem że w Wwie są bryczesy w ciuchlandzie niedaleko metra Stare Bielany (jakieś 10 minut spacerkiem od stacji)
Niestety musiałabym sprawdzić jaka to ulica
Wychodzi się z tyłu metra jadęcago w stronę młocin, po wyjściu ne górę trzeba iść w lewo i cały czas prosto aż do straży pożarnej i tam na pierwszym większym skrzyżowaniu w prawo. Dalej prosto i w pasażu w bloku jest sklep zoo i obok ten ciuchland (w tłumaczeniu jestem noga xD)
Tylko tam kobita wie doskonale że bryczesy to nie byle szmatki i sprzedaje chyba za 30 zł sztuka
I nie sa na widoku tylko skitrane pod wszystkim w jednym miejscu więc trzeba zapytać sprzedawczynię.
Jak byłam ostatnio (rok temu) to były głównie białe pikeura i eurostara, w stanie średnim
Reszta w raczej kiepskim.
Maddie   Hucykowa demolka na wakacjach
04 marca 2010 18:07
Medzik, to skoro u was tak ładnie zaopatrzone lumpeksy, to może byś chciała wspomóc biedne dziecko z górnego śląska?  👀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się