Wiecie, ja mogę sobie sama poszukać, tylko jak w googlach wpisuje to nic mi nie wyskakuje, a nie znam żadnych stronek na których byłoby dużo rodzai bryczesów E-S tak żebym mogła poszperać 😉
Niestety moje Fair Play po ponad roku użytkowania dokańczają swój żywot, nie dość, że leje się zmechaciły to jeszcze na tym bardziej zmechaconym zaczęły pojawiać się dziury, i to nawet nie w miejscu kolan a wyżej na udach tak więc szukam czegoś nowego i może warto dołożyć do jakiejś z polcanych przez was firm.
Zatem mam pytanie orientujecie się jak wygląda młodzieżowa rozmiarówka Euro Stara? np jakie wymiary ma młodzieżowy rozmiar 182? bo cenowo są korzystniejsze a może bym jeszcze w nie weszła, chodzi mi o długość nogawki i szerokość w pasie.
No i jeszcze możecie mi powiedzieć jaka jest mniej więcej cena modelu Dorina Es i gdzie je można dostać? bo spodobał mi się ten bordowo-czerwony kolor w katalogu ale w żadnym sklepie ich nie widzę
Trolinka - widziałam je dziś gdzies jak szukałam tych dla Niewidzalnej, sprawdź w firehorsie...jak nie,to ja jutro odkopie,bo teraz już nie dam rady,córcia wróciła z tatą 😉
A teraz w takim razie pytanie które lepsze Euro Star Dorina ES czy Pikeur Lugana?? i czy 450 za te drugie to dobra cena? ani jednych ani drugich jeszcze nie miałam okazji ogladać na żywo wiec najpierw chciałam was zapytać o zdanie.