Wrocławianie :))

No, a tam muzyka nie będzie głosna, zjemy sobie coś przy okazji(choć ja będe po urodzinach mamy, to przyjde najedzona, ale zawsze moge się dopchac jakąs sałatką czy czymś :lol🙂. No i w rynku więc kazdy łatwo trafi. A najwyżej stoliki się złączy czy coś - zresztą chyba w końu nie będzie nas dużo.

No właśnie, to w końcu może, bo ja się zgubiłam? I o której?(ja proponuję 20, ale jak chcecie wcześniej to ja o 20 dojdę).
darolga   L'amore è cieco
04 lutego 2010 13:52
Ja proponuję 19-20.
Jeśli o mnie chodzi - mogę być o każdej porze, więc mnie specjalnie pod uwagę nie bierzcie 🙂
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
04 lutego 2010 14:49
Czeski Film też jest ok, ale nie wiadomo jak będzie tam z miejscami. W 13stce można pograć w bilarda. W Yardzie zimno. Szkoda, że nie ma już Chillout'u 🙁
W 13 w sobote będzie dziki tłum. W Czeskim filmie może mniejszy, ale tam jakoś mi się koajrzy, ż ejest zawsze nadymione?
Tyle lokali w ty mieście a my nie możemy sie zdecydować 😁
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
04 lutego 2010 15:14
Jara czy mowimy  roznych 13 bo chyba nie chodzi ci o dyskoteke naprzeciwko gafy 👀

Jestem za Pizza hut i jako matka polka zatwierdzam, wszystkie wymogi spelnia czynna do 24, dymu niet, muzyka glosna niet
JARA chyba mówi o tej samej, bo tam jest bilard - ale popieram, że w weekend będzie dykotekowo, do tego tam jest czesto karaoke które zagłusza wszystko 😎
No to pizza hut, wszak matka polka zarządziła 🤣
aaa mój pomysł wygrał  🏇
eh sobota i ja znow odpadam  😵
05 lutego 2010 00:34
branka wsoboty chyba zawsze jest karaoke...ktore zreszta kocham 😁

pizza hut wygrala a ja mam sie odchudzac 🙄
Ok to Pizza Hut na rynku teraz tylko na którą ? 🙂 I co spotkanie przed wejściem i idziemy watahą  😁
05 lutego 2010 08:11
Ja się pewnie umówię z Ovcą pod arkadami, bo ja i ona mamy po drodze.
To umówmy się w rynku żeby wejść razem. Tylko w miejscu gdzie sie inni nie umawiaja bo nie rozpoznamy kto jest od nas :P
05 lutego 2010 08:23
Czyli nie pod fontanna, nie pod pręgierzem i nie pod mc donaldem ;D
Jak si eumówimy pod empikiem(jest koło pizza hut) to sie odnajdziemy. Ja proponuję 20.
05 lutego 2010 10:38
i nie pod Fredrem🙂
Jestem
za Empik kolo 20 czekamy do 20.10
i wchodzimy potem kto sie spozni niech sie martwi i szuka....pewnie ja sie spoznie 😁
Jak mi sie uda, to tez sprobuje sie objawic 🙂
Ja też jak mi sie uda  🙂
to sobota pod empikiem o 20 🙂
05 lutego 2010 12:52
Ale ze tak powiem z tej edycji osob ktore maja przyjsc to osobiscie znam chyba tylko rtk i Dyre o ile dobrze pamietam chodzilysmy razem do Equssa tylko ja klase nizej
Darolge i Jessy moze poznam bo zdjec sie naogladalam 😁
Zairka zgadza się chodziłam do klasy wyżej 🙂

Ja znam jeszcze darolge i to by było na tyle 🙂 damy radę 😉
05 lutego 2010 13:33
Wezmę aparat :P uwiecznię dowody zbrodnid :]
Zairka a mnie i Vill to co? niby nie znasz  😉
05 lutego 2010 16:20
ami kochana znam i sie nie wypieram 🙇 wybacz poprostu wasze wpisy mi umknely.....
vill te pizze nas zabija zamiast chudnac po ciazy to my bedziemy rosnac 😁
05 lutego 2010 17:12
No to ja będę rosnąć razem z wami ;D
06 lutego 2010 10:27
Musicie wybaczyć post pod postem, dziś spotkanie, więc warto podbić?

A więc?

USTAWKA o 20 pod Empkiem w rynku, czekamy do 20:10-15 po czym udajemy się do Pizzy Hut. Tam szukać.

Ovca! Kurde mi komp nie działa, nie wiem ile będę na brata siedziała, a Ciebie nie ma.. i nie ma.. nie wiem jak się z Tobą ustawić.
Jeśli pasuje Ci o 19:45 pod arkadami, przy tych ludziach wychodzących z ziemii ;D to puści mi smsa albo głuchego.
Fajowo, że dziś spotkanie, bo musze odpocząć trochę od sprawy Pradisa 😉
06 lutego 2010 11:46
Główna prowodyrka Ovca się nie pojawi, ja będę na 70-80% o ile wyrobię się z zakupami, sprzątaniem, praniem itd 🙂
Ej macie być! Bo co ja sama przyjdę? 😉
Ale Jessy, darolga i Zairka będą? I kto tam się jeszcze deklarował?
ja będę.
w razie czego mó kom to 600 227 068 🙂
06 lutego 2010 12:46
Mówiłam że tak bedzie 😁 2 baby ktore wszystko aranżowały teraz chca sie wycofac tutaj nalezy sie Hoch z przytupem 😉

ja bede na 100% z mężem
i mam prosbe prosze przy nim nie poruszac tematu moich czaprakow, i innych szmatek bo on nie ma o tym pojecia i tak ma zostac 😁

Jessy, Darolga, Vill, ami, Repka, rtk??
powiedzcie ze będziecie zebym tam sama jak palce nie siedziala
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się