KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

Asds phi, spójrz na ten dralon
[img]http://i.ebayimg.com/23/!BkrpKbgBWk~$(KGrHqIH-DoEs823W9L+BLYgoH!M1g~~_12.JPG[/img]

Stara kolekcja, cena okazyjna: 180... ale euro  😎 a do końca aukcji jeszcze 4 dni!

To stara kolekcja, widziałam taki w  sklepie Stajnii na Zajączka ale jak sie nim zainteresowałam to sie okazało że jest poniakowy, wiedziałam też  darlon z kolekcji fango w rozmiarze 135. Jeżeli ktos jest zainteresowany
wątek zamknięty
Burza, ten rozowy to Euro Star lightcord z kolekcji rosa/umbra. Wiem, bo sama taki mialam.
😉
wątek zamknięty
Klami, tak mi się chyba wydawał znajomy 🙂 fajny 🙂
wątek zamknięty
Łat w Offwhite/Creme (chocochip-pink), moim chyba ulubionym na niego komplecie.

Powiem, że gdyby ten czaprak nie miał widocznej lamówki, to zupełnie by mi się na nim nie podobał, za bardzo by się zlewał, jak dla mnie.
wątek zamknięty
Mo B., o tak, super!
wątek zamknięty
caroline   siwek złotogrzywek :)
03 lutego 2010 20:30
A brązowego w brązie ;p

bleeee.... co za nuda :P
poza tym zeby to grało to naprawde trzeba trafić z odcieniem. to jest sto razy bardziej upierdliwe niż wybranie czegoś kontrastowego.
wątek zamknięty
Mo B.  i bosko! 🙂 Dla mnie super, ta lamówka właśnie taka delikatna, super! 😉 Elegancko

caroline, ale mi chodziło o srokacza "brązowo"-"białego", a nie o "jednolitego" konia ;P
wątek zamknięty
03 lutego 2010 20:33
tym bardziej nuda i tym trudniej sensownie konia w takie kolory ubrać i dobrać.
tobie się to widzi, bo chyba łaciata nigdy nie mialaś i nie próbowałaś go ubrać elegancko 😉
spróbuj kiedyś, to sie szybko na kontrastowe kolory nawrócisz 🤣
wątek zamknięty
pokemon, jesli chcesz sprzedac ten rozowy czaprak to ja jestem chetna zeby kupic gdyby cos  😜

a ja czekam i czekam na mojego cottona chocochip ech...
wątek zamknięty
Dla łatków jedna jedyna zasada- czaprak jednokolorowy ! Nie dla łatka stripe in czy inne tego typu. Przynajmniej ja tak widzę. Jednokolorowy czaprak i tego samego koloru owijki ( bo z ochraniaczami trudniej, gorzej dobrać kolor) Z braku owijek, nauszniki.
I jeździec w stonowanym jednokolorowym ubraniu.
wątek zamknięty
lostak prosiła o wstawienie Jarpolowych granatów więc wstawiam 😉

Kiedyś może i ja sfotografuję moja dziką kolorową kolekcję hihi 😉
wątek zamknięty
Ma ktoś może fotę pasiaka beluga-flax na kasztanie?Będzie pasować?
wątek zamknięty
Pad swoją drogą..ale te czapsy  🤔
wątek zamknięty
olciiik   `Dzień dobry, kocham Cię`
03 lutego 2010 21:40
a to nie oficerki? ;>
wątek zamknięty
czapsy modne na zachodzie 😉

jak dla mnie czad  😉
wątek zamknięty
bjooork   sprawczyni fermentu na KZJ-cie
03 lutego 2010 21:45
tundria- - jak dobrze dopasujesz główny kolor czapraka do łaciaka to 'ozdóbki' ujdą w tłoku 😉 my jeździmy głównie w brązach- lamówki tudzież delikatny kordelek odcinają czaprak od konia i jest git....
Ale fakt, że mój zmysł elegancji zatrzymał mnie na kilku zestawach w brązach i jednym beżu- nie założyłabym na mojego pełnej gamy z tęczy 😉
wątek zamknięty
Ja niestety też ulegam odcieniom brązu, coriander, marzipan i taki ładnych orzech mi nie wystarczą, przymierzam sie jeszcze do jakiegoś głębokiego brązu  🤔wirek: 

pokemon obłędna kolekcja  😜 
wątek zamknięty
a co w tych czapsach jest nienormalnego?  🤔
wątek zamknięty
jak to co ? kolor ! :P
wątek zamknięty
dempsey   fiat voluntas Tua
03 lutego 2010 23:04
wtrace tylko slowko bo zagladam jako gosc i to b. rzadko

1. dziwie sie, ze firmy produkujace pady/czapraki/dery itp. nie wpadly jeszcze na pomysl wypuszczania wzornikow, zeby mozna bylo wypozyczyc wzornik np. danej kolekcji  z malymi wycinkami tkanin i przymierzyc czy czaprak "blekit awalonski" pasuje do tego,  co sie ma w domu.
idea ta sama co w branzy wyposazenia wnetrz - przymierzamy probnik dywanu do probnika tapety i farby na scianie

2. wasze wariactwo kolekcjonerskie 😉 zaczyna przypominac mi wariactwo dziewczyn kolekcjonujacych chusty do noszenia dzieci. podobienstwa:
- mimo, ze zupenie wystarczy jedna lub dwie sztuki, to niektorzy MUSZA miec np. 16
- kolekcje sa lokata niemalych pieniedzy (chusta kosztuje 250-500 zl)
tu link (w srodku strony tzw. stosik)
[[a]]http://chusty.info/forum/showthread.php?23544-redukcja-stosiku-bambus-jedwab-len-i-MT-na-sprzeda%C5%BC[[a]]

to tyle mojego wtretu i pozdrawiam Was, zwariowani kolekcjonerzy 😉  :kwiatek:
wątek zamknięty
[quote author=D&A link=topic=14623.msg470814#msg470814 date=1265231936]
Ma ktoś może fotę pasiaka beluga-flax na kasztanie?Będzie pasować?
[/quote]
Pozwolę sobie zacytować sama siebie.Przeszukałam w necie i nie znalazłam fotki.Może ktoś mógłby ubrać mojego konie w ten pad?Tylko nie wiem jakie zdjęcie jest do tego potrzebne.
wątek zamknięty
Dempsey, tu jest gorzej - z chusty na upartego możesz zrobić mnówstwo rzeczy - torbę, zasłonę, narzutę, hamak, spódnicę, bluzkę itd...
z pada już nie za bardzo...  😀iabeł:
podśmiewam sie, ale po pierwsze - konia nie mam, ale jak sie w sklepie nasiedzę wśród tych cudów, to naprawdę zaczynam kombinować - co by się dało z tego zrobić  😎  a po drugie - mam po kilkanaście obroży na każdego psa... a moja suka charcica ma kagańce z całego świata - Czechy, Niemcy, Australia...  😎
wątek zamknięty
Czy Euro Stary Max ze starszych kolekcji miały inne pikowanie? Podobne do Anky?
ES Max Irish
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=910766152
wątek zamknięty
miałam maxa irisha i miał zwykle pikowanie

D&A podeślij mi na pw zdjęcie konia (bokiem) i zdjecie czapraka  😉
wątek zamknięty
korsik, no własnie coś tak kojarzę, że miałaś tego maxa, a spójrz na ten w moim linku, ma tylko pozome pikowanie, Gidran sprzedaje
wątek zamknięty
04 lutego 2010 08:16
Czy Euro Stary Max ze starszych kolekcji miały inne pikowanie? Podobne do Anky?
ES Max Irish
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=910766152

tak, zdarzały się takie.
wątek zamknięty
caroline, dzięki, myślałam że ktoś metkę ES przyszył do innego padu  😉
wątek zamknięty
deborah   koń by się uśmiał...
04 lutego 2010 09:34
wtrace tylko slowko bo zagladam jako gosc i to b. rzadko

1. dziwie sie, ze firmy produkujace pady/czapraki/dery itp. nie wpadly jeszcze na pomysl wypuszczania wzornikow, zeby mozna bylo wypozyczyc wzornik np. danej kolekcji  z malymi wycinkami tkanin i przymierzyc czy czaprak "blekit awalonski" pasuje do tego,  co sie ma w domu.
idea ta sama co w branzy wyposazenia wnetrz - przymierzamy probnik dywanu do probnika tapety i farby na scianie

właśnie rozważałam sobie czy nie wysyłać klientom wraz z zakupionym, padem próbek materiałów pozostałych kolorów w kolekcji  🤔
wątek zamknięty
dempsey   fiat voluntas Tua
04 lutego 2010 09:41
deborah, imho taki ruch sprawi, ze twoja firma wzniesie sie o level wyzej, przynajmniej w oczach bardziej wymagajacych klientow
tylko  probnik powininien byc starannie wykonany i opisany, dobrze tez miec kontrole nad zmianami (gdy jakas tkanina zostanie wycofana itp)
wątek zamknięty
korsik , masz pw😉
który pad lepszy dla kasztana:

wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.