PSY

to ja wstawie zaczepki Nera

aaa i Nerosław kończy dziś roczek
wariat hihi
Dźwięki jakie Quanta wydaje przy zabawie są niesamowite 😀
One tak całe dnie potrafią 😀
A tak Quanta pokazuje "spadaj mały pańcia jest moja "
hahaha czadowe 😀
He he... dodałam do podpisu, może pomoże w identyfikacji  🙂
sznurka  żeby w wątku nie zrobiło się za buro i szaro... trzeba oszczędnie z csv  🙂

Może ktoś z okolic akurat mógłby pomóc...

Wczoraj w miejscowości Babice , gmina Lutomiersk, województwo łódzkie zaginął 2 letni , pszeniczny wilczarz, samiec, nr tatuażu 078A. Pies jest bardzo spokojny, ufny. Nie można wykluczyć, że został skradziony z posesji. Jeżeli ktokolwiek mógłby w jakiś sposób pomóc bardzo proszę o kontakt z nami kennel.castaway@gmail.com i link do wilczarzowego forum - są fotki i więcej szczegółów....

[url=http://iwforum.net/pszeniczny-wilczarz-zaginal-vt1847.htm?sid=d280e2f1ce44016e136ecad7d3cc495b#32277]http://iwforum.net/pszeniczny-wilczarz-zaginal-vt1847.htm?sid=d280e2f1ce44016e136ecad7d3cc495b#32277[/url]

wilczarz sie znalazł  😀
Opowiem Wam historyjkę. Otóż moja Sonia (zdjęcia były w kąciku) od szczeniaka jest wychowana z końmi. Uwielbia uczestniczyć w treningach, nie zawsze ma okazję. Poszłam lonżować mojego młodego. Sonia - wygodnie usiadła na śniegu w samym środku, a że psisko potężne (54 kg! mieszanki ONa z labradorem)- było co obchodzić  😁 Odsyłam, odpędzam, krzyczę, brzydkich słów zaczęłam używać - ona nic, gapi się na mnie. Przecież nie zacznę batem odpędzać  🤔wirek: Westchnęłam, popatrzyłam psicy w oczy i mówię: Soniu, naprawdę mi przeszkadzasz. Proszę, pobaw się gdzie indziej, a jeśli chcesz patrzeć to z daleka. I... spokojnie wstała i poszła na zewnątrz  🤣 Uwielbiam ją  😍
bjooork   sprawczyni fermentu na KZJ-cie
31 stycznia 2010 12:23
Wczoraj rano podjęłam trudną decyzję- pozwoliłam zasnąć na wieczność mojej ukochanej Bjork.
Była najmądrzejszy stworzeniem jakie było mi dane spotkać na swej drodze... w domu upiorna cisza. Mam nadzieję, że teraz szczęśliwa tapla się we wszystkich możliwych niebiańskich 'bajorkach'  😕
bjooork - współczuję podejmowania takich decyzji chocby nie wiem jak były mądre i rozsądne.
Widzę, że jest nas tu trochę! Nas - spanielowatych  😎

my_karen   Connemara SeaHorse
31 stycznia 2010 15:10
bjooork trzymaj sie, strasznie mi przykro 🙁 niestety wiem co czujesz...

Puma ano sporo 😎

Zimowo z koleżanką Goldenką 🙂

31 stycznia 2010 16:07
Dzięki- nie ukrywam jest mi potwornie ciężko bo Bjork była dla mnie potwornie ważna. Odeszła z głową na moich kolanach. Widziałam, że ona wie, że to już kres.
Jedyną pociechą jest fakt, że już nie cierpi.
zadam wam pytanie, które może wydawać się dziwne. ALE mój Psikus dziś po raz drugi narobił na łóżko mojej współlokatorki  😤 nie na podłogę, NIE! na łóżko, na kocyk...  🤔
nie poprosił o wyjście, zrobił to jak jeszcze spałam/choć mogłam spać twardo, bo jestem chora/. Dlaczego akurat tam? czy to jest wyraz nienawiści? braku szacunku czy co?  🤔wirek:
jak zamknę drzwi do jej pokoju, to zacznie srać na moje?  🤔
bjooork, przykro mi...
bjooork, jak mi przykro 🙁
Ale wiem że miała u Was naprawdę szczęśliwe życie
31 stycznia 2010 18:52
Fakt, że moja dziewczynka miała już swoje lata i w sumie powinnam się przyzwyczajać do tej myśli, że kiedyś odejdzie, ale mimo wszystko ryczę jak bóbr... następnego psa nie chce- przynajmniej na razie.
bjooork, trzymaj się kochana.
rozumiem że teraz nie chcesz psa jednak z doświadczenia wiem że to najlepiej koi ból
[quote author=_kate link=topic=32.msg465949#msg465949 date=1264955442]
zadam wam pytanie, które może wydawać się dziwne. ALE mój Psikus dziś po raz drugi narobił na łóżko mojej współlokatorki  😤 nie na podłogę, NIE! na łóżko, na kocyk...  🤔
nie poprosił o wyjście, zrobił to jak jeszcze spałam/choć mogłam spać twardo, bo jestem chora/. Dlaczego akurat tam? czy to jest wyraz nienawiści? braku szacunku czy co?  🤔wirek:
jak zamknę drzwi do jej pokoju, to zacznie srać na moje?  🤔
[/quote]

Spotkałam się z kilkoma taki przypadkami- zawsze był to przejaw nie przyjęcia do stada.
Zdarzało się, że klienci mieli taki problem, że pies załatwiał się do łóżka po stronię męża kiedy ten wychodził do pracy itp.
Zwykle wystarczało karmienie przez znielubianą osobę (podawanie miski) lub wychodzenie na jeden spacer dziennie.
Roczny Nerosław śniegosław 😉
[img width=600 height=415][/img]
[img width=600 height=450][/img]
[img width=600 height=448][/img]
[img width=600 height=469][/img]

[img width=600 height=459][/img]
[img width=600 height=446][/img]
W&W - PIĘKNY!!

A my kupiliśmy JOSERĘ FESTIVAL.
Zobaczymy, jak będzie z jedzeniem  😉
Napiszę też tutaj- bo nie wiem czy zaglądacie do adopcyjnego tematu (skoro już macie swoje psiaki) a sprawa jest nagląca.

Szukam domu dla dwóch ONów, które mam na tymczasie- a żrą się z moimi jak tylko znajdą okazje. W piątek mieliśmy krwistą masakrę- powoli brak mi sił do nich.
Bardzo fajne psy, ale nie do innych dorosłych samców.
Mogą być do kojca czy pilnowania magazynów.
Więcej o nich i zdjęcia w temacie adopcyjnym.

Może znacie kogoś kto by potrzebował...

Pozdrawiam.
Pytanie takie do was, posiada ktoś może" Corsiaka"(wtajemniczenie wiedza o co chodzi 🙂😉 😀  ??
cane corso?
Wojenka   on the desert you can't remember your name
03 lutego 2010 09:44
Przedstawiam Wam nową kapelę reggae 😅

Ruda z ekipą 🙂

i solo 😉

Tak sznurka dokładnie o niego mi chodzi 🙂
cieciorka   kocioł bałkański
03 lutego 2010 11:45
Wojenka, drugie foto bomba, prawdziwy gang z przedmieścia 😁
yga   srają muszki, będzie wiosna.
03 lutego 2010 14:15
Wojenka- nie moge napatrzec sie na zdjęcia! BOMBA!  😍
Seksta   brumby drover !
03 lutego 2010 18:41
cane corso sa mega, kumpela ma takiego groznie wygladajacego przytulaka. Gdybym nie miala psa, skusilabym sie😉
Co robić w przypadku gdy pies zetrze sobie paznokcie do krwi? Moja sucz latała dzisiaj jak szalona z innym psem i pozdzierała sobie wszystkie paznokcie w jednej łapie  😲
cane corso sa cudowne, szczegolnie niebieskie,grafitowe z niebieskimi oczkami  😜
Niby wygladaja groznie ale sa przytulaśne i slodziutkie,jestem w nich zakochany 😀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się