Zawody Hipodrom Sopot i okolice.....

Ktoś   Dum pugnas, victor es...
28 stycznia 2010 21:48
Ja tam poczekam na prawdziwą Ponię w Arezzo..albo w Lipsku...albo w Londynie :p
Ja też poczekam i pojadę/polecę kibicować 😅
Moon   #kulistyzajebisty
29 stycznia 2010 08:01
pfff....  cool pomijając fakt,że powinnaś trochę Rudego przesunąć w prawo w miejsce odbicia :p i wyskalować,bo albo Lawirant jest kucykiem,albo przeszkoda ma 2 metry  wysmiewa
Oj, tam... Po prostu mina w miejscu odskoku wybuchła i dlatego tak Złotego w górę wyrzuciło, nooo...  🤣

Właśnie poniuś, ty lepiej do Londynu się szykuj!  😀iabeł: 😎
gdzie można wykupić ubezpieczenie dla jeźdzca? jest jakaś dyżurna firma, która sie tym zajmuje? macie jakiś numer tel.?

macie namiary na kogoś, kto rozprowadza dodsona u nas?
30 stycznia 2010 16:07
30 stycznia 2010 16:11
dzięki Klami,nie chciało mi się jedząc obiad grzebać tak głęboko na pzjtowej stronie 😉
to widziałam, ale załatwiacie to przez neta czy jest jakaś osoba, do której mam iść? bo tego nie mogę znaleźć. Wysłałam im formularz kontaktowy i to wsio? Mam czekać aż oni się odezwą?
Przepraszam, ale pierwszy raz to załatwiam  :kwiatek:
Ktoś, 😉

_kate,, jak dobrze pamietam to wplacasz kase, w danych przelewu podajesz wszytsko co trzeba (tam gdzies powinno byc wypisane). Jak dostana kase to pojawiasz sie na stronie jako ubezpieczona a troche pozniej przysylaja Ci polise poczta.
rozumiem, dziękuję bardzo mocno  :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: szkoda, że nie ma kogoś kto to od ręki załatwia i daje polisę do rączki. Byłoby szybciej  🙂
Ponia   Szefowa forever.
30 stycznia 2010 20:52
Kate jest dokładnie tak jak Klami napisała, do mnie właśnie przyszła polisa 😉 i się zdziwiłam bo w zeszłym roku nie przysłali.
domiwa   W poszukiwaniu prawdy, mojej prawdy...
01 lutego 2010 20:22
Zadzwonilam dzis do Sopotu. podobno zadnych zgloszen nie ma na boksy to i pewnie malo ogolnie na zawody.Bunt 😉
Ponia   Szefowa forever.
01 lutego 2010 20:25
Dziwisz się?  ;]
Nie spodziewałam się innej reakcji ;]
domiwa   W poszukiwaniu prawdy, mojej prawdy...
01 lutego 2010 20:36
Ponia szczerze? to nie 😉 i nawet dobrze ze tak sie stalo...
03 lutego 2010 17:25
pojawiły się wyniki ostanich zawodów.
Zuzia,nie chwaliłaś się,że N jechałaś? 😉
wyniki sa jakies pochrzanione.

tĘpo mnie rozwalilo:P

poki co na zawody w ten weekend zglosilo sie 20 koni wiec sa liche szanse zeby sie odbyly
Sie postarali z tymi wynikami.... zal.

A teraz pewnie znowu beda towarzyskie. Hehe.. kiedy ostatnio byly pelne regionalki?
w grudniu chyba
Niezle.
do jakich klubów należycie? to ma jakieś znaczenie?  😡
jak się jest niezrzeszonym, to za co się więcej płaci?
Jak się jest niezrzeszonym to opłaty rejestracyjne są większe, sprawdź sobie cennik PZJotu.
KJ Stado Ogierów Starogard Gdański

edit: cennik http://www.pzj.pl/upload/dl/Zarzad/cennik_2010_cz_I.pdf
Nie opłaca się być niezrzeszonym, zdecydowanie 🤔
rewir, tylko, ze do oplaty rejestracyjnej zrzeszonego dolicz sobie wpisowe do klubu. A do rocznej licencji dolicz roczne skladki klubowe.
Ale można tez wybrać normalniejszy klub niż SKJot, gdzie się płaci chorą kasę za nic [najlepsze są te godziny do odpracowania],taki gdzie albo się nie płaci w ogóle 😎 albo duużo mniej niż tyle ile wynosi różnica w opłatach PZJ.
To fakt. Zalezy ile dany klub sobie liczy.

Co do SKJ, jakie godziny?? Pierwsze slysze?
a jest jakiś bliżej niż SO Starogard? bo kapkę daleko  😉

z tego co wiem, to SKJ ma jeden plus- płaci się 10zł mniej startowego, czyli jak się startuje dwa razy w roku to i tak jest to bez znaczenia. Zwłaszcza biorąc pod uwagę opłaty SKJ
PLJ ?? Teraz sporo ludzi sie tam zapisuje. Tylko nie mam pojecie gdzie ten klub sie znajduje.
Odpracowywałyśmy z dziewczynami kiedyś godziny Gośki M. Jak nie płacisz składek chyba czy coś, to musisz pracować. 😉

PLJ to Pomorska Liga Jeździecka - Dziemiany, P. Podpora

kate - a co to za znaczenie, czy blisko czy daleko? 😉
deborah   koń by się uśmiał...
03 lutego 2010 19:22
Klami, PLJ to dziemiany. Koszmarek jak dla mnie. nie polecam
rewir, no prosze. Ja nigdy nie slyszalam o tych robotogodzinach bedac w SKJ.  😉

deborah, a dlaczego ? Jeszcze lepszy balagan niz w SKJ? Czy z innego powodu ?
jeszcze skj ruda. siedziba z tego co kojarze w owczarni
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się