Zadziwiające, nietypowe ogłoszenia

Euforia_80   "W siodle nie ma miejsca dla dupków!"
01 lutego 2010 21:19
http://www.photoblog.pl/hajdi7/52033843/biegiem.html
plecki tego malucha nie wyglądają dobrze
Averis   Czarny charakter
01 lutego 2010 21:22
toż to niewyżyte dziewczę jest  😲 ... dla takiej to tylko koń na biegunach, ale pewnie uważa siebie za wielką specjalistkę, bo sobie sama zajeżdża konia
01 lutego 2010 21:25
źrebaka nie konia.... Dżizas taką to przydałoby się przełożyć przez kolano i jej ostro w ciry wlepić kablem od żelazka......jak patrze na mordkę tego źrebola to mi się przypomina Klarcia od Met:/
01 lutego 2010 21:26
może dobrze byłoby zapisać te zdjęcia jako dowód,  zanim je usunie
01 lutego 2010 21:29
Zrobione
mtl   I M Equestrian
01 lutego 2010 21:30
🙇 🤔 👀 😵
może dobrze byłoby zapisać te zdjęcia jako dowód,  zanim je usunie

dobry pomysł, bo już skasowała to w galopie na tym arabku
http://www.photoblog.pl/hajdi7/57525078/na-pradisie.html

proszę bardzo jest i w galopie z wakacji 2009  😤
01 lutego 2010 21:34
kobiety  zróbcie coś proszę   🙇 ,  ja mieszkam za daleko ale nie można tego tak zostawić , szkoda biednych zwierzaków  🙁
01 lutego 2010 21:35
Zapisałam wszystkie zdjęcia z linków podanych na tej stronie wątku, proponuje, by zrobił to ktoś jeszcze 😉 Komputery bywają złośliwe.
http://www.photoblog.pl/hajdi7/52506634/dla-oli-kucyczekranch.html 🙁

edit: Mój Boże...

na tym zdjeciu najbardziej podoba mi sie rzad. czaprak, strzemiona do tego siodla, wytok i wodze 😵
tu są filmiki tych dziewczyn

kolejny biedny kucyk

A spójrz na "popręg".. Mi to wygląda na za krótki popręg, możliwe, że do klasycznego siodła, z rzemieniem doczepionym.. Wyobraźcie sobie, jak taki rzemień się musi wpijać.. 🤔

[img]http://Edit: mało składne zdanie 😉[/img]
01 lutego 2010 21:40
Zapisałam wszystkie zdjęcia z linków podanych na tej stronie wątku, proponuje, by zrobił to ktoś jeszcze 😉 Komputery bywają złośliwe.

ja też zapisałam  i chętnie pomogę w tej sprawie
vissenna   Turecki niewolnik
01 lutego 2010 21:46
DZIEWCZYNY!!

Trzymam kciuki za was!  😅
Cierp1enie -ten kucyk akurat biedny nie jest, słyszałam o nim sporo bo koleżanka tam jeździła. 😉  
Jest to strasznie narwany ogierek, wywozi,zrzuca itp. Te dziewczyny po 40 kg. nie całe ważą wiec krzywda mu sie nie stanie.
A to szarpanie łbem to jego taki wstep do bunciku. Ta dziewczyna go tylko przytrzymywała. 😉
01 lutego 2010 21:48
http://www.photoblog.pl/hajdi7/25034657/pradis.html Jak jeszcze nie wiedział, co go czeka...
Florcik, podaj w takim razie namiary na tę stajnię.

Dziewczyny, jak będziecie jechać, to dajcie znać- dorzucę się chociaż na benzynę, bo fizycznie nie dam rady tam być.
01 lutego 2010 21:50
przepraszam- dubel  😡
:emot4: czy tam nikt nie widzi co wyprawia ta dziewucha? jeździ na źrebakach i kucusiach wielkości niedużego psa masakra!  🤔  nie mam dorosłych?  
Napisałam jej komentarz, ciekawe czy go doda  🙄
Normalnie to jakaś czarna komedia
Puszczenie samopas takich dzieciaków to coś czego nienawidze najbardziej
Dostałam wiadomość o tej dyskusji, z braku czasu(sesja) nie czytałam całej bo domyślam się co piszecie. Pewnie mam podobne zdanie. Dziewczynka owszem, mieszka niedaleko naszej stajni, sto razy słyszała od ludzi od nas ze stajni, że jej konik to dzieciak i potrzebuje jeszcze kilku lat żeby dorosnąć.. a ona trochę więcej umiejętności. Niestety nie przynosiło to efektów. O naszych kontaktach, a teraz to raczej ich braku nie będę się tutaj wypowiadać bo to nie miejsce na takie rzeczy.
Ktoś napisał, że jeśli tu zajrzę to będę mogła coś więcej napisać.. nie bardzo wiem czego oczekujecie. My zrobiliśmy ze swojej strony tyle ile mogliśmy, ale zdanie i uwagi nawet naszego trenera na nic się nie zdały.
Wydawało mi się, że to wynika z braku wiedzy i możliwości jej zdobycia.. ale po próbach powiedzenia dziewczynce, że to co robi jest złe.. stwierdziłam, że na brak możliwości zdobywania wiedzy nie można już tego zrzucić.
Wybaczcie, ale wracam do nauki. Nie wiem kiedy znowu tutaj zajrzę.
Florcik - aha no chyba, że tak

Chess
- raczej nie doda, bo widziałam, że dodała nowe zdjęcie, a moje komentarze nie i nie odpisała też nic
Czyli egzemplarz "ja wszystko wiem najlepiej i nie wtrącajcie się do moich koni, bo ja jestem zawodowa ujeżdżaczka". 🤔
Coś takiego kwalifikuje się do TOZ-u? 🤔
jak już stella napisała ona w końcu jest trenerem westu 😀 haha
A ja mam różowego jednorożca, na którym skaczę parkury 170 i który potrafi robić lotne zmiany nogi co pół taktu. I sama go ujeździłam na dodatek.
01 lutego 2010 22:31
Ej, dziewczyny- bez sarkazmu teraz, bo temat zaginie w zalewnie  odpowiedzi-docinków. Czy ktoś sie orientuje, czy TOZ przyjmuje takie zgłoszenia i jak to wygląda?
Cierp1enie- ja nic tam nie mam do ciebie, tylko wyjasniłam jak z tym kucykiem jest.  😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się