Na skoki czy ujezdzenie??
Klami, na skoki. skoczyło 😵
Na stronie w propozycjach na 6-7.02 masz.
Po**bało ich?!
Ja ostatnio za 1 w P dostałam...
...uwaga!
60 zł!
Żenada.
Startowe za C - 50 zł.
Za L - 20!
Dobry zart. To teraz beda tluuuuuuumy na zawodach.
Jak ise nie jest w SKJocie, to za start na 2 dni w C na dwóch koniach wychodzi 320 zł, a gdzie transport, boksy? Chyba ich pogrzało...
Chyba już taniej wyjdzie zaproszenie rodzinki ew. znajomych z aparatami i postawienie sobie w domu C parkuru i myknięcie na 0 ;-)
Tylko w białe portki trza się przyodziać 😁
Zamiast bulić na startowe w C, zapłaćcie Strzydze, to was wklei, gdzie chcecie. Torwar? Zurich? Arezzo? Bordeaux? Do wyboru do koloru =)
aahhh,jak pięknie być monopolistą...szałowo.w takim razie od razu przyjadę dwoma końmi na C 🤔wirek:
Chyba się zarząd zagalopował. Rozumiem koszty zawodów, no i te "medale" które ostatnio były ( bo wychodzą taniej niz puchary).
No ale bez przesady, ostatnio jechałam 2 końmi N, byłam III i zarobiłam 150 zł.Tylko dlatego,że jestem w kadrze SKJ, i mam zniżke na wpisowe, starczyło na pokrycie kosztów startów ( tylko). A gdzie reszta transport i td ?
Niedługo ludzie nie będą poprostu przyjeżdzać.
Właśnie coś policzyłam : 2 dniowe zawody, 2 konie.
Boksy: 200
Startowe: 240
Wpisowe N = 160
C= 200
co daje razem : 800zł..
Za 2 dniowe (!) zawody regionalne, do tego należy doliczyć koszty transportu plus ew. hotel...
Do dla zawodnika nie będącego w SKJcie.
Strzyga Ja chce Arezzo 😀
Ktoś a nóż wygrasz, to MOŻE ci się 1/4 wpisowego zwróci... 🤣
Poniuś, szkoda kasy to już lepiej dołożyć i od razu się na CSI szarpnąć! 😎
Jeden plus. W weekendy hala bedzie wczesniej wolna.
😂 😂
Klami, parę zawodów i w ogóle nie będzie zajmowana...
Ponia - niby mam po jutrze egzamin. Ale mogę Cie wkleić...
Ponia - taniej wychodzi na ogólnopolskie jechać ! serio!
Moon - na ostatnich zawodach na których startowałam,byłam 2 x 2 w P,startowałam 2 dni P,N (w N byłam odpowiednio 5 i 4 i płacili odpowiednio do 4 i 3 miejsca ) i wyszłam na zero...tzn. za boks i transport się oczywiście nie zwróciło.
Takze chyba hipodrom podlozyl sobie sam klody pod nogi. od nas nikt raczej nie przyjedzie...poczekamy na bialogore 😉
a kiedys slyszlam plotke ze mieli nawet obnizyc wpisowe za to ze wlasnie jedyna hala w miare blisko. widocznie byla to tylko plotka 👿
domiwaczy ktoś kiedyś komuś zrobił w Sopocie dobrze?
kiedy Białogóra?
ha ha :P to już sobie pojechałam 😂 😂 😂 chyba że na jakis bank po drodze napadnę :P ktoś chętny na współudział?? 😵 😵
Przy 4 koniach w C, przy wygranej, jadąc jednym koniem, jest sie na czysto, z nadwyżką całych 80 zł!!! nie mówcie, że nie pojedziecie...
[quote author=Ktoś link=topic=129.msg462077#msg462077 date=1264711079]
Ponia - taniej wychodzi na ogólnopolskie jechać ! serio!
Moon - na ostatnich zawodach na których startowałam,byłam 2 x 2 w P,startowałam 2 dni P,N (w N byłam odpowiednio 5 i 4 i płacili odpowiednio do 4 i 3 miejsca ) i wyszłam na zero...tzn. za boks i transport się oczywiście nie zwróciło.
[/quote]
Ktoś no dokładnie w 1000zł zamyka się koszt startu w Lesznie na 3dniowych ogólnopolskich, z boksami wpisowym startowym...
Strzyga wklejaj, wklejaj.
Ktoś a nóż wygrasz, to MOŻE ci się 1/4 wpisowego zwróci... 🤣
Poniuś, szkoda kasy to już lepiej dołożyć i od razu się na CSI szarpnąć! 😎
No dokładnie piszesz, jadą 4 konie C ( w tym 2 moje) płatne 25% czyli 1 zgarnia wszystko, czyli wraca do Ciebie 100zł twoje i 100zł od reszty.
Na CSIO moja droga jak zapodadzą ceny w ojro to będzie można z butów wypaść, a pozatym to nie takie proste pojechać CSIO ;]
Ale w Arezzo będziesz, o! 😎
Ktos oni chyba nie umieja robic dobrze 😂 jejka jak to zabrzmialo 😉
Bialogora 27-28 marzec jakos tak 😉
szkoda ze tak robia bo wypadaloby pojechac cos przed ale co zrobic przy startach nawet w L wychodza takie sumy lacznie z boksami i transportem ze glowa boli. pozostaje albo odpuscic albo Grabowiec gdzie mozna sie zabic na malej hali albo Robson gdzie daleko i koszty podobne 😫
Z niecierpliwoscia czekam na sezon otwarty a teraz pozostaje tylko sie napic 🥂
Poń... właśnie chciałam pisać że koszt wyjazdu na 3 dniowe zawody do Leszna to niewiele więcej niż do Sopotu. 🤔
Ja puki co do Sopotu się nie wybiorę. 😉
Powodzenia SKJ-cie. 🤔wirek:
Tak na szybko, mając do dyspozycji jedynie beznadziejny program:
Strzyga! No nie pogadasz 😎
No jak nic startowałam w Arezzo 🏇
pfff.... 😎 pomijając fakt,że powinnaś trochę Rudego przesunąć w prawo w miejsce odbicia :p i wyskalować,bo albo Lawirant jest kucykiem,albo przeszkoda ma 2 metry 😂
ale pierwsze wrażenie 😵
Ktoś, nie bardzo mogłam, bo musiałam poprzedniego jeźdźca zakryć. A zdjęcie musiałam obrócić, bo na Ponię z drugiej strony światło padało. Jak nie będę miała egzaminu, za to fotoszopa, to tak odpicuję, że nigdy nie poznacie xP