Wrocławianie :))
Hejka 🙂 ja się też pojawię wezmę ze sobą mojego faceta i koleżankę i mam nadzieję że Martę Nowakowską (Staszczak) uda mi się namówić 😀
Jessy niech się nie boi, ja też nikogo nie znam, a bardzo chciałam być 👿
Buuu, a ja mam szkole... :/
A poza tym tez sie wstydze 😂
Poza repka nie znam nikogo...
To ja na wszelki wypadek nie idę płacić bo i tak skonczy się, że przyjdzie kilka osób 😉 może komuś uda się przyjść wcześniej ( tak koło 18 to powinny być jakieś wolne stoliki )
Proszę się nie bać tylko przychodzić!!!!!
Właśnie!!
Wszyscy mile widziani, nie wstydzić sie i podchodzić śmiało jak kogoś zauważycie.
A ja, z ami i może zairka z ekipą sie dołączy 😉, mogę sie spotkać na 1 maja na przystanku koło fontanny wiec tak się można przyłączyć.
Mnie teraz łatwo poznać, wielka, ulana na buzi, zapakowana w czapkę i szalik że ledwo poznać 😂
damy radę jakoś ;P ja też większości ludzi nie znam a i tak mam zamiar się pojawić żeby się właśnie poznać 😁
jak Jessy nikogo nie zna?????/ co najmniej repkę i mnie...
no to bic po duspku niech przychodzi 🤬 Jessy teraz nie masz wyjscia 😁
tak vill i ami proponuje 18.45 pod fontanna (mam caly 1 przystanek) 😁
No Epk poopowiadaj Jessy jak to ty też miałaś problem z przyjściem na pierwsze spotkanie :P
Może pojawi się też ona_mała_mi 🙂
Ja może wpadnę na 2 godzinki, ale jutro się zdeklaruję czy tak czy nie, bo musiałabym przełozyć inne spotkanie - ale chyba warto, bo ja poza epk nikogo nie znam a chętnie poznam(tzn niektórych kojarzę z widzenia, ale wiecie jak to jest w srodowisku - wszyscy sie kojarzą, ale mało kto sie zna :wysmiewa🙂
Ooo jak miło, dzięki Zairka za cynka na gg 😉
Postaram się wpaść choć na 100% nie obiecuje.
A poza tym tez sie wstydze 😂
Poza repka nie znam nikogo...
No jak to ekhem ekhem, a mnie? 💃
Przepraszam, masz racje :kwiatek: 😀
Kurcze, dwie osoby to juz prawie tlum... To moze bym sie zmobilizowala... 🙂
A mnie może Jessy kojarzy z Partynic? (to ja z Tobą topiłam się podczas robienia zdjęć w trakcie powodzi :cool🙂 😉
Takze nie bedzie tak źle, ja kojarze epke, repke (żeście sie umówiły z tymi nickami?!), vill, amazonke, Jessy, zairke, hexe 😉 Także mam nadzieję ze jakoś się poodnajdujemy 😉!
Jak wszystko pójdzie po mojej myśli to wpadne się zapoznać z Wami 🙂
Póki co znam tylko repkę, epke i amazonkę 😎 a przeciez całkiem spora jest ta wrocławska re-volta 😀
Witam. Pewnie, nie kojarzycie mnie, bo mało udzielam się na forum, ale kiedy przeczytałam, że postanowiłyście się spotkać, to stwierdziłam, że chętnie Was poznam🙂 Razem ze mną będzie re-voltowa hidalgo ( która też niewiele się udziela) i być może uda nam się wyciągnąć Pinię ( od zdjęć) i jeszcze jedną osobę. W każdym razie ja i hidalgo będziemy na pewno.
Pozdrawiam i do zobaczenia 🙂
Mam dziwne wrażenie że wszyscy mnie znają 😀
coś ty :P, a mi się wydawało, że Ty taka anonimowa <lol>
To mam nadzieję że się jutro widzimy 😀
Ja cię chyba repka nie znam 😉
Kurcze muszę coś wykobinować żeby wpaśc, ale zeby ta osoba z która jestem umówiona(z która ciągle przekładam spotkania)sie nie obraziła 😁
A ja się nie spóźnię, bo moje inne jutrzejsze spotkanie zostało przelożone z powodu choroby koleżanki.
To przystanek na maja o 18.45? Dziewczyny, może jakiś znak rozpoznawczy? Ja was nie rozpoznam w kurtkach:P:P
Miłej zabawy 🙂.
Dobrze, że jestem zbyt nieśmiała, żeby wpaść i oczywiście, nie mam czasu 😉.
potwierdzamy przybycie z Taggi - większość znam - fajnie 😉
Dobra, postanowiłam, że wpadam. Co prawda nie na długo, ale jednak 😀
no to ślicznie 😅
bardzo się ciesze :kwiatek: mnie pewnie nikt nie pozna po ciąży ale co tam...podobna do mnie tylko 2 razy większa to tez ja 😁
umówmy się pod fontanna nie na przystanku 👀
ja będę czarny płaszcz brązowa czapka i brązowy szalik mąż mój nie wiem jak się ubierze przyjaciółka szary płaszczyk
mała, głosna blond
ja poznam napewno repke i epke, i vill i ami i amazonke i rtk i maxowa
nad reszta ktora znam to moge sie dluzej zastanawiac a tych ktorych nie znam chetnie poznam :kwiatek:
aha w razie jak by ktos sie spoznial nie mogl trafic itd
podaje moj tel
721 030 423
jak cos ja mam nr do ami, maxowej, epk i vill
Ale ogólnie to o 19 w piwnicy? 😎
czyli co dzisiaj o 19 w mleczarni się widzimy ?
Zairka jak coś to będę dzwonić pod Twój nr jak nie będę mogła was znaleźć 😁
Tylko wiecie, ze dziś po 12 rezerwacja przepadnie? musimy liczyć, ze będą miejsca
dyra pewnie :kwiatek:
branka tak o 19 w mleczarni chyba ze ktos sie spozni na maja to troszku pozniej bedzie ta ,,nasza grupa"
Hexa to usiadziemy na podlodze 😁
jak zdążymy to postaramy się być wcześniej ale nie obiecuję bo do konia po południu oczywiście 😁
ale jakby co to spróbuję zająć