Strzyga, no i całe szczęście, że podobają się nam różne rzeczy 😉 😉
Ja jakoś lubię ten klimat, chociaż Dexter wciąż pozostaje bezkonkurencyjny.
obejrzałabym z chęcią Allo, Allo albo Pan wzywał, milordzie... potrzeba mi brytyjskiego humoru 😉 a na Top Gear najnowszy jeszcze musze poczekac ;p
madryt, Allo, Allo leci na BBC E.
Hehe, ja jak się wkręciłam, to żałowałam że takie krótkie 😉
moze sprobuje 😉
JARA nie sciagam zadnych filmow z sieci.
właśnie ładuję pierwszy odcinek "24" zobaczymy co z tego wyjdzie... 😉
edit: właśnie obejrzałam 🙂 czy to, że tak mało rozumiem, to normalne 😉?
obejrzałabym z chęcią Allo, Allo albo Pan wzywał, milordzie... potrzeba mi brytyjskiego humoru
Ahh uwielbiam 🙂 i mam na płytach.
Jeszcze "Co ludzie powiedzą" 😀
Moda na sukces - odcinek 4666 😵
Taylor chce wyznać Thorn'owi kto zabił jego żonę Darlę...tak się zaczęło...i pewnie w dzisiejszym odcinku Thorn nie dowie się 😂
Promo 2 sezonu "Nurse Jackie"!edit:
Niestety już w drugim sezonie nie będzie Mohammeda 🙁
[quote author=Gillian link=topic=205.msg460601#msg460601 date=1264617772]
jak Wam się widzi 6 sezon "Grey's Anatomy" ? czy oni potwornie zamulają czy to tylko mój odbiór? po każdym kolejnym odcinku jestem gorzej zdołowana :/
no tak średnio jest ;/ jakoś mi już się chyba przejadły te seriale. Dla mnie jeszcze Private Practice się podoba.
[/quote]
Ja już dawno przestałam Greysów oglądać, bo zaczęłam mieć wrażenie, że jakiego odcinka nie zobaczę, to jest o tym samym.
Co do Private Practice - wiadomo kiedy będzie 3 sezon w Polsce? Bo mam wrażenie, że prędzej się cały skońćzy w stanach, niż u nas zacznie być emitowany 🙄
ogładałyście 'Skins' (Kumple)? zastanawiam się czy jest sens zaczynać
Ja zaczelam ogladac i jakos mnie przerazilo zaliczanie na sile, chociaz kolezankom sie podobalo 😉
ogładałyście 'Skins' (Kumple)? zastanawiam się czy jest sens zaczynać
[url=
http://www.re-volta.pl/forum/index.php/topic,205.msg455281.html#msg455281]1 odc Skins[/url]
Kilka stron wcześniej pisałam o "Skins'ach"
[url=
http://www.re-volta.pl/forum/index.php/topic,205.msg415600.html#msg415600]Skins[/url]
Ja uwielbiam, w czwartek poleciał a 4x01 :]
JARA, ja chce Jackie juz, juz! 😜
asior, 22 marca 🙂 start 2 sezonu 🙂
Widzialam wlasnie. Mam nadzieje, ze za Nce tez zacznie sie 22 marca 👀
Kurcze, kiedy 4sezon skins bedzie na youtubie.... Mam nadzieję tak pozatym, ze zrobia ze 100 sezonów, najlepszy serial!😀
wszystkie sezony skins mozna obejrzec tutaj
http://news.bbc.co.uk/1/hi/wales/8484116.stm na 4 sezon trzeba poczekac, bo dopiero co został wyemitowany 1 odcinek.
Jara Dzięki! zaczne oglądać od jutra 🙂
edit. pomyliłam linki 😵 ten jest dobry
http://www.surfthechannel.com/show/193.html
ooo, dzięki edytka, zawsze na yt oglądałam!
Obejrzałam właśnie Skins 4x01 .. dżizys tragedia! Z sezonu na sezon coraz większa chała.
Co mam kliknac na tej stronce? bo jak daje watch this video to nie da się.
Edit: Mam już 🙂
Skończyłem III sezon Californication. Cholera, oni zamierzają to ciągnąć i jeszcze zakończyć happy endem?
A tak szczerze mówiąc, to 3-ka była bidna moim zdaniem.
mi już się 2 nie podobała, więc podziwiam, że dobrnąłeś do końca 3 😉
Łatwo wciągam się w różnego rodzaju historie i nawet, jeżeli serial mi się nie podoba, to muszę wiedzieć, jak to się skończyło.
Sam serial jest naprawdę dobrze technicznie zrealizowany, ma super ścieżkę dźwiękową, momentami zjawiskowych aktorów (i nie chodzi tylko o Duchovnego), fabuła nawet stara się sprawiać wrażenie, że jest czymś więcej niż zbitkiem gagów.
No i sama postać Hanka jakoś tak magnetycznie na mnie działała. 😉
Nie wiem w sumie co "nie bangla" w II i III serii, skoro na dobrą sprawę jakoś nie jestem w stanie wskazać istotnych różnic na niekorzyść w stosunku do I.
Chyba "co za dużo, to niezdrowo".
Tak BTW, to bawią mnie kobiety, które twierdzą, że świat Californication to wyśniony raj każdego faceta. Brr, przecież to koszmar jest! 🙂
lotnaa niech Cie!! Wciąga to cholerstwo 😉
Ale faceci naprawdę twierdzą, że to jest raj 😁 Hm, raczej utopia... Serial jak dla mnie niesamowity, no i ten czarny humor, a Duchovny udowadnia, że jest aktorem 😉
Chyba mający lat -naście, bądź chcący pozować w towarzystwie na luzaka, równiachę, łamacza serc niewieścich. 😉
Daleki od raju jest świat, w którym facet nie może darzyć szacunkiem żadnej napotkanej kobiety. I nie chodzi mi o defekt psychiczny u faceta.
Oglądając "Californication" zastanawiałam się jak można ciągle wpadać w kłopoty jak Hank, dziś wiem na własnej skórze, że można ...
Dobra, to mam kolejne głupie pytanie. NA tej stronce którą podała Edytka, jak chcę włączyć 1 odcinek 4 serii skins pisze mi : The service is not currently available in your area. Co mam zrobić? 😡
wybierz inny link, najlepiej megavideo albo tudou 🙂
Dzięki! Ale głupie intro, inne jakieś 🤔