hym, a mi się ten ciemniejszy podoba bardziej. Ja też mam problemy z bladą cerą, szczególnie w lecie, bo reszta ciała wystawiona na słońce momentalnie brązowieje, a gębę mam jak z innego zestawu 😉 I faktycznie, w lecie miałam włosy bardziej marchewkowe, ale wszyscy polecali mi czerwieńsze i tak już mi zostało 😉
[quote author=magda link=topic=1358.msg454058#msg454058 date=1264279980] co zrobic z elektryzujacymi sie wosami? nic nie moge zrobic z nimi.. jedyne wyjscie to kitek.. ale kurka grzywka lata na wszystkie strony.. kazdy wlos inaczej.. masakrejszyn.....
ktos cos..? [/quote]
ja coś 🙂 polecam Smooth Serum firmy Indola - do kupienia u fryzjera lub na allegro. Genialne jeśli chodzi o wykończenie fryzurki, eliminowanie puszenia się i elektryzowania. Plus daje MEGA połysk. Ja mam tragiczno-komiczne włosy więc dodatkowo ratuję się Frizz-Ease z firmy John Frieda - jak na razie najlepsze kosmetyki do włosów jakie mi wpadły w ręce.
co zrobic z elektryzujacymi sie wosami? nic nie moge zrobic z nimi.. jedyne wyjscie to kitek.. ale kurka grzywka lata na wszystkie strony.. kazdy wlos inaczej.. masakrejszyn..... Na mokre włosy wystarczy nałożyć odrobinę pianki do włosów (np Taft) i wysuszyć.
Burza wow! rewelacja!!! Nie pisalam nic wczesniej bo pomysl rudosci wydawal mi sie nietrafiony, ale widze ze baaaardzo sie mylilam bo jest po prostu FANTASTYCZNIE!!! 😍