Wiesz dawno tu nie zaglądałam, kilka ładnych miesięcy. Ludzie się zmieniają, Ty widzę inny kolor włosów. Jasne, że in plus! I nie to, że tylko ze względu na ...bogactwo 😉 Teraz mam więcej czasu więc będe chciała nadrobić zaległości 🙂
korsik, Alice, wendetta, Burza- Dziękujemy :kwiatek: A ten szron, to zamarznięty pot/para 🙂 Niestety nie zawsze jest tak pięknie jak na tych fotkach, ale dzięki Milusi powoli pełzniemy do przodu :kwiatek:
Tristia, super! pieknie idziecie do przodu, widac ze pracujecie, oby tak dalej!! za jakies pol roku poprosze zdjecia do kaciku o wplywie treningu na wyglad, bedzie co ogladac! (sorry za te wykrzykniki ale jestescie para ktorej zmiane widac ostatnio na forum najjaskrawiej)
Tristia brawo! byle do przodu! koń coraz fajniej się prezentuje polonez rudy jak zwykle fajny 😀 ale chyba z masy spadł, co? (aa i fiolet to zdecydowanie wasz kolor! 😜 ) tulipan, od ciebie zawsze taki powiew profesjonalizmu jest wraz ze zdjęciami 😜 planeta, hallie, zairka piękne karości 💘 izydorex jakie kolory na zdjęciu! fajny tan konik! honey ile radości bije z tych zdjęc! wyścigówa jakoś mnie razi ten wielokrążek i siodło na łopatkach (napierśnik nie potrzebny) claudia jaki koń! i derka... no dla mnie bomba 😀 ktoś, znam to: miało byc tak pięknie 😎 nie, no ta Victoria jest tak ładna, że nawet na halowych ciemnych fotkach to widac 💘 ramires druga fotka jest obłędna! kasbeg piękne konie