wasze ulubione seriale

JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
24 stycznia 2010 21:35
Seksu w wielkim miejscu
Oglądałam Szminkę w wielkim miescie, ale napisy skończyły się po 1 sezonie
madryt   Las jest zawsze piękny :)
24 stycznia 2010 21:48
🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 brawo 😀 piszę na forum, a jednocześnie tłumaczę "mężowi", że musi szukac dokumentów w innym miejscu i mi wyszedł Sex w wielkim 😂 MIEJSCU 🤣  🤣 🤣 gratuluje sobie podzielności uwagi 😀 Lepiej niż Napoleon 😀
ozywiście, że Sex w wielkim MIEŚCIE 😀
czy ktoś ściągał 5 sezon Chirurgów?
Gillian   four letter word
24 stycznia 2010 22:34
kisiel, Ja 😉
ach, uwielbiam Cię  😅
Kończę właśnie Dexter'a dzięki Mery i chce następny sezon ale to już!!! 🙂
25 stycznia 2010 13:55
Caprica

Nagrody SAG rozdane:
Najlepszy aktor w serialu dramatycznym:
Michael C. Hall ''Dexter''

Najlepsza aktorka w serialu dramatycznym:
Julianna Margulies ''The Good Wife''

Najlepszy zespół aktorski w serialu dramatycznym:
''Mad Men''

Najlepszy aktor w serialu komediowym:
Alec Baldwin ''30 Rock''

Najlepsza aktorka w serialu komediowym:
Tina Fey ''30 Rock''

Najlepszy zespół aktorski w serialu komediowym:
''Glee''

Najlepszy aktor w miniserialu lub filmie telewizyjnym:
Kevin Bacon ''Taking Chances''

Najlepsza aktorka w miniserialu lub filmie telewizyjnym:
Drew Barrymore ''Grey Gardens''
Kończę właśnie Dexter'a dzięki Mery i chce następny sezon ale to już!!! 🙂

skonczylas 4 sezon 😀?? Gratuluje :kwiatek: 😉
nie skonczyłam , kończę ale nie chcę! 🙁
25 stycznia 2010 21:52
Edytka   era Turbo-Seniora | Musicalowa Mafia
26 stycznia 2010 18:06
skończyłam 2 sezon sexy dirty money. zakonczenie super i fajnie, ze nie zrobili kolejnej serii.
rzeczywiscie drugi sezon to bardzej taka 'dynastia', ale i tak mi się podobało.
a Nola Lyons zostaje moją ulubioną postacią serialową. ex equo z Rory Gilmore  😀
26 stycznia 2010 21:10
Nie zrobili dalszego ciągu, ponieważ oglądalność miał kiepską w Stanach.
Ogólnie Peter Krause pokazuje się jako naprawdę fajny aktor: Sześć stóp pod ziemią, Sex kasa i kłopoty oraz Zagubiony Pokój 😉

edit:
Lecę oglądać najnowszy odcinek Housa :]

edit2:
Możliwe spoilery!
6x11
Przypadek całkiem ciekawy mimo powtórzonej diagnozy. Aktorka wcielająca się w rolę pacjentki dała radę.
Mało House'a w House'ie, mało Wilsona. Fajna akcja z kolegą ze studiów, ale końcówka już trochę ckliwa.
Nie było takiego szału jak w poprzednim odcinku.
w niecala dobe pozarlam cala 4 serie Dextera. to bylo... to bylo...  😜 😜 😜 😜 😜 😜 😜 😜 😜 😜

to jest najgenialniejszy serial  😍 😍 😍 Dexter rządzi.

Wiadomo juz cos o 5 serii? 5 seria musi byc, bo po pierwsze z takim zakonczeniem czwartej, nie wyobrazam sobie braku kontynuacji, a po drugie byl juz obiecywany przez scenarzystow, ze 5 seria NA PEWNO powstanie, 6 nie wiadomo.
Martwi mnie tylko ta choroba Micheala C. Halla, co prawda z doniesien prasowych wynika ze choroba sie cofa i czuje sie dobrze, wiec raczej nie musimy drzec juz o jego zycie na szczescie  😀 ale pewnie to, ze byl chory opozni produkcje 5 serii, co z kolei mnie zasmuca  🙁
No, ale najwazniejsze, ze bedzie zdrowy  😀 😀 😀  😅 😅 😅
wiecie co?

skonczylam jakis czas temu Dextera i nie potrafie znalezc NIC godnego uwagi... "Flashforwards"? nie.... "house"? ile mozna tego samego...?

co ja mam teraz oglądać... 😕 ? moze mi ktoś polecić coś takiego, co wciągnie jak Dexter..? 🙄
27 stycznia 2010 11:16
Breaking Bad, chociaż jak dla mnie 2 pierwsz odcinki są ciężkie i nudne, a później leci jak burza 🙂😉

edit:

Jesse Pinkman from Breaking Bad  😍  💘

edit2:
Jutro leci 4 sezon Skins!
dzieki JARA, sprobuje z tym serialem 🙂
27 stycznia 2010 11:45
Breaking Bad stworzyła stacja AMC ("Mad Men", "Breaking Bad" i "The Prisoner"😉, czyli stacja kablowa. A jak wiadomo od wieki wieków kablówki robią najlepsze seriale, bo idą na jakość, a nie ilość, więc seriali jest mało.

Nowy sezon "Breaking Bad" rusza 21 marca 2010!  💃
Ridge F.
wawrek padłam przez Ciebie!!
popatrz jak mi sie strona otworzyła 😎

"kocham Cie Ridż" ??? 😀
Edytka   era Turbo-Seniora | Musicalowa Mafia
27 stycznia 2010 12:17
Nie zrobili dalszego ciągu, ponieważ oglądalność miał kiepską w Stanach.

ja wiem, czytalam w necie, ze generalnie serial nie byl wybitnie popularny. nie mniej jednak bardzo podobalo mi sie zakonczenie, ktore nie wyjasnialo wszystkich tajemnic 🙂

Mery dobre  😁
Lotnaa   I'm lovin it! :)
27 stycznia 2010 12:36
co ja mam teraz oglądać... 😕 ? moze mi ktoś polecić coś takiego, co wciągnie jak Dexter..? 🙄

A próbowałaś "24"? Mnie to wciągnęło masakrycznie, a że jest już 7 serii po 24 odcinki (ósma seria w toku  😀 ), to miałam ładnych kilkanaście dni wyciętych z życiorysu  🤔wirek:
Tylko trzeba oglądać od konsekwentnie od początku, nie da się wskoczyć w środek.
mery - no i się wydało 👿
aaaaaaaaaaa nie ma "breaking bad" na iitv.info 😕 😕 😕 😕
no i co ja teraz zrobie... 🙄?

Lotnaa nie ogladalam... jakies takie za dlugie mi sie wydaje...  👀

wawrek sprowokowales  😎
27 stycznia 2010 17:38
Emule albo torrent ;D
Lotnaa   I'm lovin it! :)
27 stycznia 2010 17:58
Lotnaa nie ogladalam... jakies takie za dlugie mi sie wydaje...  👀

Hehe, ja jak się wkręciłam, to żałowałam że takie krótkie 😉
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
27 stycznia 2010 18:12
Lotnaa, a ja myślałam, że przy 15 godzinie pierwszego sezony wyjdę z siebie i stanę obok. Nuuuuda i flaki z olejem jak dla mnie.
27 stycznia 2010 18:21
Kolejny gwiazdor kina i laureat Oscara bierze się za telewizję. Nie tylko wyprodukuje spin off popularnego "Criminal Minds", ale i zagra w nim główną rolę. O kogo chodzi i kiedy serial pojawi się w amerykańskiej telewizji?

Forest Whitaker (Oscar dla najlepszego aktora za "Ostatniego Króla Szkocji"😉 finalizuje właśnie negocjacje w sprawie produkcji spin offu popularnej kryminalnej serii "Criminal Minds". Projekt dotyczyć ma grupy specjalistów zajmujących się tworzeniem profili kryminalnych, działających poza strukturą FBI. Pierwszy odcinek miałby ukazać się jeszcze tej wiosny.

Whitaker ma zagrać w serialu Coopera, który dowodzi zespołem. Określany jest jako dynamiczny, tajemniczy i uroczy, będący dla swoich współpracownikiem kimś w rodzaju ojca. Niegdyś był znanym specjalistą od profilowania kryminalnego w oddziale behawiorystyki. Przez osiem lat nie wykonywał jednak zawodu.

Podobnie jak oryginalną serię "Criminal Minds" spinn off zostanie wyprodukowany przez studio ABC, Mark Gordon Co. oraz studio CBS.

edit:
A teraz jak dobrze reklamować serial 😉 Czyli o reklamie serialu "Breaking Bad"

Wczorajszy wysyp informacji na temat "Breaking Bad" związany jest z faktem, że ruszyła kampania promująca serial. W związku z tym AMC wykupiło w samym centrum Nowego Jorku ogromny billboard, na którym pojawił się dość osobliwy platak. Osobliwy i zabawny, bo zawieszono go tuż obok pewnej kontrowersyjnej reklamy męskich ubrań, którą inteligentnie parodiuje. Na oryginale jest prezydent USA Barack Obama i napis "Weatherproof". Na reklamie "Breaking Bad" jest stojący w tej samej pozie co Obama Walter White i napis "Yougotnoproff" ("nie masz żadnych dowodów"😉. Efekt jest niesamowity!

27 stycznia 2010 18:42
jak Wam się widzi 6 sezon "Grey's Anatomy" ? czy oni potwornie zamulają czy to tylko mój odbiór? po każdym kolejnym odcinku jestem gorzej zdołowana :/
jak Wam się widzi 6 sezon "Grey's Anatomy" ? czy oni potwornie zamulają czy to tylko mój odbiór? po każdym kolejnym odcinku jestem gorzej zdołowana :/

no tak średnio jest ;/ jakoś mi już się chyba przejadły te seriale. Dla mnie jeszcze Private Practice się podoba.
27 stycznia 2010 19:58
najgorzej, że nic pozytywnego tam się nie dzieje, zaraz się wszyscy porozchodzą i będzie czarna dupa :/
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się