Stajnie w Lublinie

Nie poddamy się! będziemy twarde  😎 Dżorduś jeszcze się przyłączy i Kucunio zostanie z nami 🏇  😂
mała nie decyduj za kucunia i dżordke bo ja wezme 3 kg marchwi i zoabczymy!  🏇 😂
no to jak weźmiesz 3kg majcheffek to Kucunio i Dżordek są Wasze  😂 majcheffi pokonają wszystkich i wszystko. Przegrałam  😵 😂
MateuszSarnecki też się dołączę  😀iabeł:
Grafitkowa ok😀
mala we win! 😂
pffyy! jush WaS NiE kOfFaM!  😂

ale off robimy  😵
Malaaa faktycznie, koniec tego OT ...  😀iabeł:
Mati jak mój Badylek Paszczurek Małą wspomoże to wszyscy będziecie kuleć na lewe nogi i mieć piękne wielkie rany na czołach  😁 także może lepiej nie próbujcie Kucyka wykradać  😀
Ha! Arroch i Badylek  jest ze mną! i co,co łyso Wam,łyso?  😂
nie! ;pp my mamy wieksza ekipe  🤣
Ha! Arroch i Badylek  jest ze mną! i co,co łyso Wam,łyso?  😂

ooooł soooory  🙄 ja też jestem z Tobą 😀iabeł:
Ej, a kiedy sa jakies skoki? moze ja wezme mojego dzikiego łogra? tego co sie do niczego nie nadaje?  😎 😂
O luudzie ale tu się jeden wielki burdel zrobił... Przystopujcie trochę, albo na gg się przesiądźcie 😉.
Fin o Tobie oczywiście też pamiętam  :kwiatek:
Kaprioleczka pierwsze skokowe są w Kaniwoli (27.02)  🏇
a jakos pozniej, w kwietniu na przyklad? 27.02 to mnie jeszcze w PL nie bedzie.

w ogole jesli ktos ma kalendarz zawodow (uj, skoki, generalnie caly) to moze by warto opublikowac tu? ma ktos?
http://www.lzj-konie.pl/kalend10.htm  tu jest :]

Mati, ale wy nie umiecie tak efektownie rozwalać głów  😁
<facepalm> no tak, o tym nie pomyslalam  😡 😡 😡

Arroch  :kwiatek:
no wlaśnie miałam pisać, że tu jakiś straszny bajzel się zrobił... w sumie ten wątek jest np po to żeby dowiedzieć się kiedy i gdzie zawosy, konsultacje, jakich stajni unikać itp... może na towarzyskim sobie zrobcie lubelski hydepark 🙂 buziaki szczypiory paskudne :P
Korku, jest hydepark na tow, ale nikt nie korzysta  😎

Szczypior Paskudny srednio upierdliwy  😜
nom troszke sie bajzel zrobil  🤔
nie mow kaprioleczka ze bedziesz jechac skoki? 🏇
Mateuszu, toz ja swojego czasu smigalam przez przeszkody az sie kurzylo  😎 Tyle, ze to juz dawno. Zalezy mi na przetestowaniu Mlodego na jakims malutkim parkurku 60 cm, zeby zobaczyc jak sie bedzie zachowywal. Polecam wziac aparaty - moze spadne  😂 dawno nie skakalam tak "bardziej", tylko jakas mala stacjonatke, teraz nawet na hali strach jak diabli, bo ziemia zamarznieta, coby sie kon kontuzji nie dorobil  🙄
ale na dowod tego, ze skakac jednak potrafie (przynajmniej na tyle, ze pokonuje przeszkode wraz z koniem  😂 ) a ze Mlody umie podniesc nogi wyzej niz dragi, zdjecie:

wiem, ze troszke mam wyrzucony srodek ciezkosci do tylu, ale niestety Mlody czesto robi bardzo duze odskoki, a na siodle typowo ujezdzeniowym nie jest sie w skoku az tak latwo wywazyc 😡

pe es - dzieci. tak sie nie robi. Nie skacze sie bez kaskow. Ciotka Kapri jest niedobra  🤬 co nie zmienia faktu, ze ciotka Kapri juz jest walnieta, moze kolejne przylozenie lbem o ziemie cos by poprawilo; gorzej przeciez nie bedzie  😁
Nie, powaznie, zle robie - nie skaczcie bez kasków.
milusia   czas na POZYTYWNE zmiany!!!
25 stycznia 2010 07:32
mam nadzieje, ze do 13,14.marca zima nas opusci i da sie szczesliwie djechac na ujezdzeniowki w Polku.
Ktos sie wybiera? 🙂
Jesli wszystko bedzie tak dobrze jak bylo kiedy bylam w grudniu,to ja wybieram sie z dwoma  🏇 Lki i Petki nasze  🏇 😅
milusia   czas na POZYTYWNE zmiany!!!
25 stycznia 2010 07:49
No to mam nadzieje do zobaczenia 😉
Jeśli ktoś znajomy będzie jechał i będę mogła się do auta wpakować to zapewne jako widz się pojawię --> z aparatem  😎
Jesli bede, bede jechac i zglosisz sie w jakims sensownym miejscu odbioru, to zapraszam. Jakby cos, bede miala w aucie miejsce na jeszcze 1 osobe.
Ludziowie jak u Was z halami? Da się jeździć czy taki beton jak u nas?
u nas w bon w miare sie da;p czesto sa bryly  😕
a u nas tzn? w jakiej stajni?
Mati, poszukaj, poczytaj, zabaw się w Sherlocka Holmesa to się dowiesz ;-)
smarcik   dni są piękne i niczyje, kiedy jesteś włóczykijem.
25 stycznia 2010 18:39
u nas się da, podłoże dobre, tylko mój koń potyka się o zamarznięte kupy  🙄  🤣 (nawet potrafi zrobić na początku jazdy a już pod koniec się potknąć)
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się