Howrse gra :)

Ja Ci mogę opchnąć jedną klaczke 19*, chociaż moje nie mają tak dużego początku 😀
http://www.howrse.com/elevage/fiche/?id=9117998
http://www.howrse.com/elevage/fiche/?id=9118007

JARA, mogę w takim razie kupić kobyłkę u ciebie 😉
Też spełnia moje wymagania  🤣 Jutro będę miała 90 dni więc odblokują mi się nareszcie Private Sales  😁
Obojętne czy ten pierwszy czy ten drugi konik  😀 A za jaką jest cene ?? Sprzedałabyś za 10 000 i MA ??  🙂
wątek zamknięty
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
23 stycznia 2010 20:29
MA możesz sobie zatrzymać :]
Bez różnicy która, mam jeszcze jedną:
http://www.howrse.com/elevage/chevaux/cheval?id=9148589
wątek zamknięty
No to ok 😉 Jutro będe na howrse około godziny 11:30 , ale wejde też gdzieś koło 19😲0 bo chcę kobyłkę jednorożca pokryć  😅 także mam nadzieje że konik będzie na mnie czekał  😀
wątek zamknięty
23 stycznia 2010 22:45
Będzie, powiedz tylko którą chcesz.
wątek zamknięty
Może być ta z pierwszego linku i rezerwacja na konto CzArNa1996 🙂
wątek zamknięty
24 stycznia 2010 11:21
wątek zamknięty
Kami   kasztan z gwiazdką
24 stycznia 2010 23:36
Ile przedmiotów na tydzień można wysłać znajomym  👀 myślałam że 5, ale przed chwilą zablokowało mi wysłanie jednego a wysłałam dopiero 3  🙄

Szukam horse riding instructor do mojego EC  👀
wątek zamknięty
a ja kowala  🙄 🤔
wątek zamknięty
25 stycznia 2010 09:26
3 przedmioty tygodniowo
wątek zamknięty
Szukam horse riding instructor do mojego EC  👀

Ja mam do jutra contract, więc mogę się załapać 🙂

Aaa jeśli chodzi o wysyłanie komuś rzeczy (w tym wypadku Golden Apple czy Chronos Timer) to jakie warunki musi spełnić ten, komu chce wysłać? 👀 Bo jednej osobie mogę wysłać (krócej grającej) a sobie na drugie konto nie  🤔
wątek zamknięty
25 stycznia 2010 12:57
Musisz mieć tą osobę w znajomych i nie wyczerpany limit.
wątek zamknięty
Mam w znajomych oczywiście 🙂 Limit nie mogłam wyczerpać bo nic jeszcze z tego konta nie wysyłałam, a i tak da się innej osobie przesłać  🍴
wątek zamknięty
25 stycznia 2010 13:11
Czasem coś się blokuje. Spróbuj wysłać przez znajomych, a jak nie daje rady to przez BM.
wątek zamknięty
a ja kowala  🙄 🤔

akurat mi się praca skończyła ;D Bardzo chętnie przyjme etat za minimum 100 e 😉 Zarezerwujesz mi ??
wątek zamknięty
Przez BM próbowałam wysłać, ale jest napisane: "None of your friends can use this product." czy jakoś tak  🏇
wątek zamknięty
to znaczy że żaden z twoich przyjaciół nie może użyć tego objektu  🤔
Prawdopodobnie albo cos nie tak z konikami tego przyjaciela albo z jego kontem xd
Też tak raz miałam .
wątek zamknięty
Czy mozna jakos obejrzec oferty zatrudnienia bedac jeszcze na kontrakcie? Chodzi mi o to, ze za chwile bede kowalem, a pracuje jako vet i chcialbym zobaczyc jakie sa oferty na kowala.
wątek zamknięty
25 stycznia 2010 16:32
Sabcik jaki masz nick na howrse - zarezerwuję Ci pracę  🙂
wątek zamknięty
25 stycznia 2010 16:34
Nie da rady 😉
wątek zamknięty
Kami,a masz teraz etat na kowala ?? 😉
Szukam pracy ;P
wątek zamknięty
Przez BM próbowałam wysłać, ale jest napisane: "None of your friends can use this product." czy jakoś tak  🏇

Ta osoba której chcesz wysłać musi być in 1o dni na howrse. I nie jestem pewna czy nie musi miec jakiegos Riding Level zalliczonego
wątek zamknięty
25 stycznia 2010 16:45
A mi się wydaje, że to ona ma coś nie tak? Może trzeba 1ptk karmy, czy coś. Bo z tego co napisała "none of your friends.." - żaden z twoich znajomych. Co, jej wszyscy znajomi są od 10 dni?
wątek zamknięty
ovca   Per aspera donikąd
25 stycznia 2010 16:49
Ma może ktoś ochotę pozbyć się agingów? mogę zapłacić w equusach  🏇
wątek zamknięty
25 stycznia 2010 18:15
Czarna niestety nie  🙁
wątek zamknięty
[quote author=Kaprioleczka link=topic=1802.msg456210#msg456210 date=1264377490]
a ja kowala  🙄 🤔

akurat mi się praca skończyła ;D Bardzo chętnie przyjme etat za minimum 100 e 😉 Zarezerwujesz mi ??

[/quote]
Juz zarezerwowane 😉

za 100 e na razie a potem podwyzka 😉
wątek zamknięty
27 stycznia 2010 10:25
CT mogę wymienić na 2xFW lub FW i ZLB. Chociaż pierwsza opcja by mi bardziej pasowała.

Dziś HOP mi latał 🙂
wątek zamknięty
Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
27 stycznia 2010 13:54
http://howrse.blog.onet.pl/ bardzo fajny blog stworzony przez kogoś 🙂
wątek zamknięty
27 stycznia 2010 19:17
Xanthos modification: A lot of you thought that the current role and value of the Xanthos was really diminished. So we've thought of a little thing to make them a little bit more valuable and useful in the game. On top of what he does now the first Xanthos you stroke
in the day will give +10 in energy to the horse who has the least energy in the horses you have worked during the day. We hope this will be a nice little extra bonus for you all
wątek zamknięty
Możecie coś powiedzieć o zakładaniu swojego EC? Co się robi, żeby pastwiska były czyste, jak siać (wiem, że dane warzywa/owoce w danej porze roku); co trzeba robić z boksem, czy trzeba czyścić itp..? 😵
Jeśli znacie jakieś strony na których mogę sobie o tym poczytać po Polsku to byłabym wdzięczna :kwiatek:
wątek zamknięty
Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
28 stycznia 2010 13:16
sabcik, wyszukiwarka nie boli a i google wie wszystko:

www.howrsepolska.foreo.pl - tam wszystko napisane jest.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.