Sesja/Studia i t d ;)
Ja nigdy nocek nie zarywam bo po 1 po prostu już litery mi się plączą i nic z tego nie kojarze 😉
Egzamin najbliższy mam w piatek więc od jutra zaczne sobie czytać. Krucze najlepsze jest to, że te materiały sa naprawde ciekawe i fajne...tylko wkuwanie ich na pamięc wszystko psuje 🙄
Klami
Chciałam być ambitna i zawalczyć, ale więcej niż do tej pory i tak się nie nauczę.
Poza tym profesor nie zamierza dać nam szansy na pozytywną ocenę, więc szkoda po prostu mojego czasu i nerwów
Cieciorka
a zdjecia CZEGO chcesz? na pewno jakies mam.
Jutro egzamin z chemii. Niby umiem, ale jakos nie czuje sie pewnie i tak. Boje sie tej baby 😜 Uwalila juz 8 osob z roku na samych cwiczeniach.
Asior, u nas 10 osób jest niedopuszczonych do egzaminu. 89 na cos około 160 nie zdało I terminu... A chemia niby miała być najprostszym egzaminem :p
Jutro mam egzamin z biofizyki, we wtorek z biologii komórki, a cały weekend nie mogłam sie zebrać do konkretnej nauki 🙄
Jak nie zwolni 4 z biofizyki to jestem w czarnej d.... :emot4:
I nie wiem czy iść spać, czy przejrzeć jeszcze raz zadania, czy męczyć biologie komórki :/
jest moze ktos w buwie? 🙂 jesli tak to zapraszam na kawe. Ja sie wlasnie obudzilam ze we wtorek rano mam mega wielki test z ang :/
Dołączam sie do nocujacych z ksiazkami i tych, ktorym sie włacza agresja!
Brne dalej ... ale marnie mi to idzie.
😉
jeeej, jestem już na 2. stronie skryptu. jeszcze 21.
Hehe... a ja brne przez jakze urocze ograniczenia antykorupcyjne.
😉
laski, wyłączcie tą stronę to będzie łatwiej 🙂
Jolaa 🙂, w pt mnie jednak nie było w BUWie, ale w tym tygodniu mam zamiar się pojawić, więc musimy się jakoś umówić 🙂
Jutro egzamin z socjologii ogólnej... Niby "umiem", ale jak będzie pytanie o teorie jakiegoś gościa to leżę i kwiczę. Wracam do materiałów.
Jeszcze tylko kilka stron. Hehe !!
ja siedze nad lacina.
Dzisiaj mi sie podnioslo cisnienie,bo mielismy miec rozliczenie caloroczne z hiszpanskiego,a babka nam dzisiaj wysyla maila,ze jednak nie 🤔
Mamy 5 wykladowcow od hiszpanskiego,niezaliczenie u jednego to,niezaliczenie ogolne.
A u jednej byl jeden kolos,zaliczyla jedna osoba,jutro wyniki z drugiego,nie bedzie pewnie lepiej,a jeszcze kobieta mowie,ze te kolosy to informacja DLA NAS(chyba wlasnie zegnam sie ze studiami 😵,bo o ile koncoworoczny test zaliczeniowy mysle,ze bym zdala,to tych kolosow u niej nie bede wstanie teraz poprawic)Zaliczenie jest od 75 proc,zdania do przetlumaczenia,brak akcentu,kropki,literowka,przecinek,od razu zero pkt.
Jak scisnelo mnie w zoladku,tak nie moze odpuscic 🙁
A ja jestem na dobrej drodze zeby za jakas godzinke moc z czystym sumieniem isc do lozeczka i sie wyspac przed egzaminem. 😉
Horsiaa, ona uwalila tyle osob na 4 grupy. Nie wiem ile w pozostalych 7 🙄 Koncze powtarzac, ide spac.
Powodzenia wszystkim jutro!!
cieciorka, dawaj, jesteśmy z Tobą! ( na 10. stronie skryptu. W sumie jeszcze tylko 13...)
kujka nie, test w prywatnej szkole. niby mogłabym olać ale grupę mam bardzo mocną i nie chcę wyjść na debila.. ech zrobiłam test na facebooku i wyszło że na 92% uda mi się zaliczyć 🙂
edit: cieciorka skoro już tyle zrobiłaś to teraz nie możesz się poddać! dajesz!!!!!!!
Ja uciekam spac. Dobranoc i powodzenia zycze wszytskim !! A za mnie prosze trzymac kciuki o 13. 😉
cieciorka, nie poddawaj sie ! Za daleko zabrnelas zeby sie teraz wycofac ! Dajesz !
poddaje się, zrobiłam połowę tego, co powinnam.
będę walczyc o poprawke, czy cos...
branoc
czyli jestem sama na polu bitwy? Jeszcze mam do przerobienia "tylko" 20 zagadnien do jutrzejszego ( własciwie dzisiejszego) egzaminu. Jesli nie pojde spac- to mam 8 godzin. Esh 😵
Mala Mi, jeszcze ja jestem, ciagle walcze z raportem nt. KFC 😵 gdzies dopiero polowka 👀
edit z 5:40 mojego czasu;
CIAGLE zostalo mi 1200 slow do napisania; to jakis KOSZMAR 😲
dobrze, ze i tak sie boje spac 🙄
dlaczego ja nigdy nie moge wziac sie za nauke duzo wczesniej? :emot4: Mam jeszcze dwie godziny do nauki, a nawet polowy porzadnie nie przerobilam, tylko tak po omacku. Trzymajcie zatem za mnie kciuki!
Kapi jak Ci poszlo, dałas rade?
No to trzymać kciuki! O 13. Nastąpi moja śmierć na społeczeństwie. 😵
koncze, ale mysle, ze powinnam luzno zdarzyc I nawet na zajecia pojsc; mam czas by to skonczyc do 16:30, zajec mam dzis 2 godziny, na 11😲0, wiec raczej bezproblemowo. Zostalo mi chyba z 500 slow do napisania, ale teraz juz nie moge, ide sie wykapac. Nie spalam nawet minutki, praca mi szla strasznie wolno bo juz nie do konca kontaktuje co pisze, ale jestem zadowolona bo ostatnio ze wszystkiego to najgorzej wychodzi mi spanie wlasnie 🙄
małaMi będzie dobrze, trzymam kciuki :kwiatek:
Ja w tym tygodniu mam 5 zaliczeń:/We wtorek rekreacja osób starszych(to luzik,bo test),we wtorek zagospodarowanie turystyczne(też spoko),w sobotę socjologia i ekonomia(tu zaczyna się mały problem),ale najgorsze czeka mnie na koniec-egzamin ustny z filozofii składający się z 3 części-historia filozofii,etyka,teksty Kosiewicza.Z dwóch pierwszych jestem zwolniona,ale trzecia mnie przeraża-są to 3 książki,ostro popaprane i muszę to bardzo dokładnie znać.Nawet nie wiem,kiedy to przeczytam:/Najgorsze jest to,że jak nie zdam to poprawka jest za tydzień i już ze wszystkich 3 części:/
D&A, ja mam egzamin z filozofii we czwartek, również ustny i przerażają mnie definicje niektórych pojęć. Chwilowo gromadze notatki (byłam tylko na 2 wykładach), ale jest tego mnóstwo i nie mam pojęcia, kiedy sie tego nauczę.
Dziś pierwszy egzamin z socjologii, o 15. Trzymajcie mocno kciuki, bo chociaż sporo pamiętam z nauki do matury (całe szczęście moje studia opierają się na WOSie), to boję się, że mnie zagną pytaniem o teorie Giddensa czy Poppera. Całe szczęście to tylko test, więc może uda mi się coś ustrzelić 🙂