a pomyślałaś może że ja nie czytałam tematu tylko zobaczyłam zdjęcia na ostatniej stronie. Wiesz student który ma właśnie pół godzinną przerwe w nauce do sesji nie koniecznie chce czytac 33 stron wątku, a zdjęcia mi się spodobały dlatego zapytałam. A tak poza tym czy ty naprawde nie masz co robic tylko sie czepiac pierdołów?
przepraszam, ale to tak a propo ostatnich chaotycznych wojen i kłótni. i macie rację - czepiam się pierdół, bo jestem uziemiona i oprócz książek i re-volty nie mam towarzystwa, znikam 😀
niecka, ale to nie bylo zlosliwe, tylko humor sytuacyjny Ci wyszedl 😉
jak znosicie "wyz syberyjski Teodoryk"? U mnie dzis jedno poidlo poleglo (tzn przymrozilo wiecej, ale tylko to jedno na mur) - na szczescie nie wywalilo zaworka, jak to mialo miejsce niedawno.
Przywiozłam w środę górala, więc mróz mu nie straszny 🙂 Gorzej ze mną. Bardziej obawiam się tego, że w stajni za ciepło. W każdym razie woda nie zamarzła.
Jaka temperatura panuje u Was w stajniach na chwilę obecną? Jaka Waszym zdaniem jest optymalna zimową porą? Ja mam wrażenie,że u nas ciut za zimno,zwłaszcza w dzień gdy wszystkie konie na padoku,drzwi otwarte,a jeden rekonwalescent wewnątrz(to mi się go żal zrobiło bo i bez kubraczka stoi i mało sie rusza). W nocy wszystkie boksy zapełnione zatem się grzeją.Stajnia drewniana. Ale wczoraj mi nos i podeszwy odmarzały.. 👿
mandi, a co było śmiesznego w odpowiedzi? to że nie załapałam żartu sytuacyjnego. Uwierz mi ale jak ktoś ma pespektywe absolutorium przed sobą to poczucie humoru się wyłącza i nie widze nic w tym śmiesznego
u mnie jeden boks z wiadra, na szczęscie wygląda ze niczego nei zorsadziło i wieczorem zadziałało, nie wiem jak dzis. Zaraz, nietstey się dowiem. Już sie cieszę bo żywcem nie wiem co na sienie ubrac zeby nei zamarzac 🙁
Niecka - naprawdę nikt nic nie miał do Ciebie,do Twojego pytania i do odpowiedzi Dorcysi. I nic do tego,że czegoś nie załapałaś. Musze łopatologicznie to wytłumaczyć Tobie?Nie czytałaś poprzednich stron to nie zakumałaś. Chdziło o to,że na każdej stronie było walcowanie tamatu Bodzanowa co jakiś czas.Moderatorzy się włączali,żebyśmy sobie dali spokój z przepychankami bo nie kazdy ma ochote w kółko czytać o jednej stajni,a jaki temat by nie powstał to wszystko sie sprowadzało potem do pensjonatu F,co było czasem odebrane jak zakamuflowana reklama. Ucichło,poleciała kolejna strona, F wrzuciła zdjęcia koni i obiektu(bo zbyt długo chyba była cisza o jej stajni a od czegoś trza zacząć) 😂 .Potem padło Twoje pytanie,odpowiedź Doroty,zatem się uśmiałyśmy z Honey(ale nie z Ciebie,tylko z żartu jaki Ci sie udał). Już prościej nie umiem.
ok, po prostu nie czytałam tematu i myślałam że macie do mnie pretensje że tego nie zrobiłam i nie załapałam o co chodzi.
Ale skoro mówicie że nie pisałyście tego złośliwie tylko ja to tak odebrałam to ok, nic sie nie stało 😉
Dzieki za wytłumaczenie, takie ŁOPATOLOGICZNE do mnie szczególnie dociera. Żeby nie było jestem jednym z przedstawicieli archeologii=łopatologii stosowanej 😜
Wszyscy wrzucają piękne zimowe zdjęcia to i ja coś wrzuce🙂 Aparat mi zamarzał, ręce również, a konie szalały, jadły sianko i wyglądały na szczęśliwe🙂 Mandi a gdzie trzymasz ogoniastego?