Lena, -ale przecież nie trzeba wklepywać,wystarczy zeskanować...swoją drogą tych pozycji chyba nie ma aż tak wiele....😉
A ja pojde jeszcze dalej. Skoro dokument instnieje w wersji papierowej (nie wierze, ze jest pisany recznie) to skads trzeba go bylo wydrukowac, czyz nie? Takze chyba moznaby ten sam plik wrzucic do sieci...
?? ??
nie do końca Klami...pani Zosia spisuje to ręcznie z tego co pamiętam 😉
Aaaa... fakt. Wypadlo mi z glowy.
A pani Zosia nie ma przypadkiem zlamanej reki??
Doszły mnie słuchy, że ma być piasek kwarcowy na hali w Sopocie w przyszłą zimę, dlatego też nie ma żadnych inwestycji w obecne podłoże.
😁
O..... a skad takie wiesci ??
ciekawe jak dopilnują zbierania kup..
No nie powiem, że od źródła, ale raczej dość wiarygodne.
Ciekawe ciekawe ...
Zobaczymy co z tego bedzie.
taa modernizajca, modernizacja :P
ciekawe jak dopilnują zbierania kup..
Jakbyś Sopotu nie znała... 🤣
Chyba, że monitoring da radę! Będą mandaty i punkty karne wlepiać! 😎
Moon, a jak wygląda temat zbierania kup z nowego placu?
Ja nie Moon wprawdzie, ale większość osób zbierała. Na szczęście niektórzy nie musieli 🏇
I ja już nie Sopotowa ;-)
Na nowym placu CSI w zeszłym sezonie nie można było jeździć, bo... nie wiem w sumie.
Dali tylko 'się pocieszyć' zaraz po tym jak go zbudowali, żeby się uklepało chyba. Wtedy z tego co wiem nawet nie było większych ekscesów jeśli chodzi o sprzątanie po sobie. (Właśnie w takich momentach fajne jest 'ciało luzackie', tudzież 'loże szyderców' 🤣 )
Ale wystarczy np. wejść do 50-tki i zobaczyć myjkę w sezonie letnim... Samo się nasuwa ;-)
widzieliscie filmiki na zawodyjezdzieckie.com? z ostatnich zawodow. z N-ki tez.
szkoda tylko ze jako jeden filmik wszystkie przejazdy..
Sa juz listy na jutro:
http://www.skj-sopot.pl/images/stories/L23012010hzrb.pdfMagda, czy ja dobrze widze, ze rudziutka wraca do skakania ?
Czy ktoś z was potrafi przewidzieć na jutro godzinę startu P-tki? Z góry dzięki. :kwiatek:
licz średnio 2 minuty na przejazd
My jednak się nie ruszamy z Damaszki, zimnooo .
Życzę udanych startów.! 🙂
[quote author=Ktoś link=topic=129.msg452499#msg452499 date=1264188526]
licz średnio 2 minuty na przejazd
[/quote]
Ciężko liczyć jak nie wiem kiedy zaczyna się LL 😉 i nie wiem ile zakładają przerwy między konkursami... 🤔
w propozycjach masz jak byk, że zaczynają się o 9.00. Przerwy między konkursami tak z 20minut 🙂
życzę Wam jutro wysokich lotów.
jak dokupię lepszy obiektyw, to będę kibicować z bliska. 😅
Sa juz listy na jutro:
http://www.skj-sopot.pl/images/stories/L23012010hzrb.pdf
Magda, czy ja dobrze widze, ze rudziutka wraca do skakania ?
ona caly czas skacze, tylko w trening wrocila 😉 i mimo ze mam nocke w pracy to postaram sie byc popatrzec bo az milo 🙂
Co do kiedy zaczyna się P... to jest Sopot, tego nigdy nie wiadomo. Jak okaże się ze nie ma koni to może lecieć z prędkością światła. A czasem też się sporo dopisuje.
Ja się cieszę ze moje zgłoszenia doszły. Bo ostatnio mnie nie było na liście :P
Ktoś będzie robił fotki jakieś?? Mimo tej zabójczej liczby kresek na minusie?? :P
aga, ja sie mialam wybrac, ale zrezygnowalam. Nie tym razem niestety.
Klami, oooo nie. a ja chcialam isc na tor i myslalam ze mi zdj porobisz:P
Sigma, oj nie. W pon mam egzamin, na ktory musze sie nauczyc od zera, bo sie w ogole na zajecia nie chodzilo. W planach mialam co prawda uczyc sie wczoraj i dzis zeby moc isc na zawody, ale jak to bywa z planami. Jeszcze nie widzialam notatek na oczy. :/
Poza tym.... temperatura nie dla mnie, zdecydowanie.
Klami, przybij 5. Ja też odpadam.
czy ktoś ma pojęcie o której dziś te zawody sie kończą? nigdzie nie ma list 🙄
[quote author=_kate link=topic=129.msg455008#msg455008 date=1264342230]
czy ktoś ma pojęcie o której dziś te zawody sie kończą? nigdzie nie ma list 🙄
[/quote]
Bo dziś są towarzystkie, ale zgodnie z propozycjami.
Kate podejżewam,że już niedługo.
Wczoraj o 16 było po wszystkim . 😉