ja polecam cala ta notkę przeczytać "Trening Meinarda. x3" istne pole kfiatkuf 😁
PS. bardzo przypomina mi ona dyktando z polskiego... zdania bez sensu są, tyle ze: na polskim miały być trudne słowa, a w tym przypadku dziewczyna chce się pochwalić ze siedziała na Wikipedii i czytała "mądre rzeczy o koniach" (np to wymienianie przeszkód :cool🙂
katija, słyszałam o pijanym okserze tylko, o pochyłym nie. Pająka w jakieś książce typu "jazda konna w weekend", ale nie potrafię tego wytłumaczyć. Może jakieś foto znajdę... jak znajdę to wstawię, jak nie to sorry smutno 😎
Severus, dziekuje, troche mi to rozjasnia. a teraz ptyanie- kto z was widzial na jakichkolwiek zawodach skokowych (nie wkkw) piramide, pajaka, pochyly/pijany okser??
heh nie mam pojęcia 🙂 ja zawsze mówiłam pijany ale to tak tylko między sobą ze znajomymi. I dopiero jak zobaczyłam to pytanie to mi się przypomniało ze coś takiego istnieje w ogóle.
nie wiem, ale brzmi zabawnie: 7. Możliwość postawienia konia w pensjonacie, posiadamy krytą ujeżdżalnię oraz dwa maneże (kąpiele koni w rzece) maneż to kąpiel w rzece? 🤣