wasze ulubione re-voltowe konie ;)
darolga, Merci! :kwiatek:
Jee darolga dziekujemy 🙂 😅
My tez kochamy Twojego Czekoladka 💘 😍
darolga, Libella, dziękuje 🙂
Ja do tych, które kiedyś wymieniłam, dziś dorzucam konia na widok których mam ślinotok 😉
Siwa Darolqi 🙂
Cuduś Jessy
Hucułek Dziewczyny Szamana 😜
Mimo małych gabarytów 😉 - Księciunio Darolqi, bez dwóch zdań! ;-)
Darolga, Libelko dziękuje wam bardzo po raz kolejny! :kwiatek:
Ale przyszłam się tutaj KWA-i-nieKWA pokajać, bo przejrzałam swoje posty i... nigdzie nie wyszczególniłam mojego KR'owego ulubieńca: Kujkowego Pablutka! 😵 🤬
A przecież to jeden z moich (ponad te które wymieniłam wcześniej, ofkors) szalenie ulubionych koni 😜
Kujko ajmsołsorry i teraz już naprawdę masz wszelkie podstawy by ignorować poprzez nieczytanie moich postów 😕
Także oficjalnie:
Kujkowy Pablo! :kwiatek:
darolga jeny, jak milo, dziekujemy! :*
Sierra, nooo dooobrze - juz bede czytac Twoje posty. :P
a tak powaznie to dziekuje bardzo, bo mam wrazenie ze w KR sie przewija sporo bardziej reprezentacyjnych koni niz moja gazela (patrz->av :hihi🙂
Kujka Proszę Cię, bez kokieterii mi tutaj. W KR wielokrotnie podkreślałam, że Gilek wyrósł na mojego KR'owego (i nie tylko) ulubieńca. Ot tutaj mi umknęło o ty wspomnieć.
A co do reprezentatywności...cóż, mój koń owszem jest reprezentatywny, ale tylko na zdjęciach. 😂 Każdy kto go widzi potem na żywo jest mocno zaskoczony, coby nie rzecz: lekko rozczarowany 😵
Serio, serio. 😁
Także bez kokieterii mi tutaj! 🤬 😁
Darolga-dziekuje bardzo :kwiatek: Ja sie ostatnio zachwycam na Twoim i Jessy pb zdjeciami Turbo Kucyka 😍
Tristia-zaraz specjalnie dla Ciebie wstawie jakies zdjecia Tuffy'ego do "zdjec naszych koni"(czy jakos tak?:P)
Moje ulubione koniska, kolejność przypadkowa i pewnie nie wszystkie wymienione 😉
Zwiastun milusi 💘
Wszystkie lostakowe 😜
dzieciaki Condiny 😜
Marcepan Hexy
Złotek Pursat
koniska Laguny
Rudzielce Poniuś 😜
Siwy amazonki* 💘
koniska armary 💘
Eluś espany 💘 😍 💘
Tenorek Klami 💘
Konie Tulipana 😜
Konie Laguny 😜
Czardasz Sierry 😜
Szoguniaste Deborah 😜
Piorek Burzy 💘
Kasza caroline 💘
gniade Jessy 💘
Brzask Pinesski 💘
koń Karolass 😜
Debros k_cian 😜
Cross szafirowej 😜
Mihrab Wojenki 😜
Kucyk Quanty 💘 😍
Marco Wergeel 😍
Sacramento Opolanki 😜
Gniade Vuko 😜
Rudy Tuffy 😜
Korab Darolgi 😍 💘
Wszystkie Ankowe 😍 💘
Samu m0niSki 😜
Dzięki breakawayy i armara :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
darolga, Claudia, łaaał dziewczyny szalenie nam miło! :kwiatek:
darolga, plejadowa - dzięki :kwiatek:
Claudia Bardzo nam miło. Dziękujemy :kwiatek: :kwiatek:
Claudia, jej, tak nas tu mało - rzekłabym coraz mniej a wciąż ktoś pamięta :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: i to jeszcze jeden z naszych ulubionych gniadych chłopaków re-voltowych 😜
wow Claudia dzięki 😡 :kwiatek:
szkoda, ze Twojego na volcie coraz mniej
armara, tak jak Twojej suchotniczki... 🤦
k_cian :kwiatek: cały czas o Was pamiętam tylko Was tak samo mało tutaj jak i Nas 😁 Brakuje mi Twojej wiewiórki 🙄
armara przyjedź do Nas w odwiedzinki i walniemy jakąś sesyjkę 😁 U mnie brak fotografa chwilowo.....
zapomniałam jeszcze o Gniadym Anyy 💘
Claudia, w maju mam nadzieję będziecie nam kibicować - odwiedzamy Łódź w pierwszy 1-2 maja 😉
ooooo a co u Nas będzie w tych dniach?? Ja nie zorientowana jak zawsze 😁
Pewnie, że będziemy. Napisz na PW jak możesz 😉
Claudia dziękujemy 😡 :kwiatek:
Claudia
niech się tylko cieplej zrobi to Ci zrobię nalot, więc uważaj 😁
k_cian
a swojego rudzielca to gdzie masz ?
nie mam kompletnie czasu, a i pogoda taka smętna 😡
ale miło, że o niej pamiętasz :kwiatek:
aaa i jeszcze slazor asds 😀
Dziewczyny, jak Wy dajecie radę takie długie listy bez pudła spamiętać? 👍
darolga Gallant bardzo dziękuje! (ja też 😀 - aż postanowiłam już nie mylić Twojego nick'a :icon_redface🙂. Tak sobie myślę - "oni" są z jednego rocznika - może przyjdzie się spotkać na parkurach albo krosach albo czworobokach? Korab podoba mi się szalenie - zazdroszczę wręcz efektownych bryków. A jaki fotogeniczny 😜
Ja się nie podejmę wyliczyć 😡, ale do moich ulubionych zaliczę wszystkie "nowe" - te, które spotkały się z zachwytami i te na razie "przegapione". Dużo cudnych koni "nam" przybyło 💃
katija, spłonęłam rumieńcem!
Claudia - dziękujemy! :kwiatek:
I strasznie nam głupio, ale jakżeśmy mogli zapomnieć o Twoim pięknym koniurze oraz o Tenorku Klami! 😍
halo - :kwiatek: 😡 straaaasznie mi miło, aż buraczka strzeliłam (Korabski nie - bo to Księciunio jest, on lubi takich rzeczy słuchać 😉 ) I za nick - także merci 😉
A wracając do chłopaków - myślę, że przyjdzie im się spotkać 🙂 swoją drogą, nie uważasz, że mają w sobie coś podobnego? Ja mam takie wrażenie, tylko nie mogę jeszcze odgadnąć co to takiego 😀
z tego co pamiętam kto robi na mnie wrażenie....
darolga Korab powala urokiem osobisty
amazonki koń jaki piękny jest każdy widzi
Jessy gniady dodaje mi nadzieji że długi nie znaczy brzydki. Chyba że pomyliłam konie ale chyba chodzi o Jessy 😁
Poni kasztany - championy
katija, spłonęłam rumieńcem!
e tam, to po prostu bylby idealny kompan herszta 😉
darolga :kwiatek: :kwiatek:
Taaa on i tak ma na padoku samych gej-friends 😉